FRUMUSETE REVIEW

Cărbunele îți face zâmbetul de Hollywood! Eşti pregătită să-ţi înnegreşti dinţii pentru o albire perfectă?

sursa: Instagram

 Pe asta chiar nu o știai. Și sinceră să fiu, nici eu nu auzisem până nu am citit de curând că există și această metodă bizară de albire a dinților. E neobișnuit, dar rezultatul e garantat, spun specialiștii pe portalul CSID.

Și da, exact cum zic ei, chiar dacă în timpul procedurii o să arăţi ciudat cu dinţii negri, tehnica este menită să îţi facă dinţii curați ca lacrima.

Ce ar trebui să știi e că nu orice cărbune este eficient, deci sub nicio formă, nu îți freca dantura cu cărbuni pentru grătar. Nu au nicio legătură cu igiena orală! În schimb, adevărate minuni face cărbunele medicinal. Acesta se găseşte în orice farmacie, sub formă de tablete sau capsule.

Care este procedura? Adaugă puţin praf de cărbune, pisează o tabletă sau desfă o capsulă pe periuţa de dinţi şi periază timp de 3-5 minute suprafaţa dinţilor. Clăteşte bine gura, pentru a înlătura orice urmă de cărbune. Procedura se efectuează doar o dată pe săptămână!

Citește și:  NU e de joacă! SLIME, pasta gelatinoasă provoacă alergii!

Mai ieftin și mai eficient

Cărbunele este un material cu textură poroasă şi are efect abraziv. Este folosit, de regulă, pentru tratamentul indigestiei, fiind considerat un adevărat pansament natural pentru stomac.

Însă cărbunele are o proprietate de care trebuie să știi. Absoarbe taninii, pigmenţi care se găsesc în fructele de culoare mov, cum sunt fructele de pădure, sau băuturi precum ceai, cafea sau vin, substanţe care sunt de vină pentru discoloraţiile dentare.

Cărbunele are avantajul de a fi mult mai ieftin decât alte metode profesionale de albire, este şi mai puţin toxic şi nu cauzează iritaţii ale gingiilor, spre deosebire de albirea cu peroxid de hidrogen.

sursa: CSID

 

Comentarii: