REVIEW

Careul de aşi ai curăţeniei: Casa perfectă, cu doar patru produse naturale care se găsesc în orice gospodărie

abramericas.com

Dacă încă nu ai găsit produsele potrivite pentru desfundarea scurgerilor, îndepărtarea calcarului sau dezinfectarea suprafeţelor, află că acestea sunt deja în dulapul casei tale. Bicarbonatul de sodiu, oţetul, alcoolul sanitar şi uleiul esenţial de lămâie fac minuni atunci când vine vorba de curăţenie.

Produsele de curăţare sunt adesea recomandate doar pentru o anumită zonă a casei, determinând necesitatea de a cumpăra mai multe tipuri. În plus, produsele de curăţare din comerţ sunt pline de substanţe chimice care pot fi extrem de dăunătoare sănătăţii. Pentru cei dispuşi să înlocuiască acest tip de produse există modalităţi complet naturale care vă pot ajuta să curăţaţi casa.

Cum să-ţi cureţi casa cu doar 4 produse naturale:

Bicarbonatul de sodiu · absoarbe mirousul neplăcut

Mulţi oameni folosesc lumânări parfumate sau odorizante pentru cameră, fără a şti că acestea le pun sănătatea în pericol prin compuşii chimici pe care îi conţin. O variantă naturală şi mult mai puţin costisitoare, bicarbonatul de sodiu absoarbe mirosul neplăcut din aer şi umiditatea. Pentru reîmprospătare puteţi folosi esenţe naturale din plante, recomandă adevarul.ro.

CITEŞTE ŞI: Ne punem în pericol viaţa! Principalele greşeli pe care le comitem când facem curăţenie

Bicarbonatul de sodiu este fantastic atunci când vine vorba de scoaterea particulelor grele şi încăpăţânate de pe aragaz, chiuvetă, baie sau de pe gresia din hol. · desfundă scurgerile Un amestec de oţet şi bicarbonat de sodiu poate desfunda cu uşurinţă canalele de scurgere, elimina grăsimea sau alte pete greu de îndepărtat din bucătărie şi baie.

Pentru a desfunda chiuveta puneţi într-un castron mai multe linguri de sare si doua-trei linguri de bicarbonat de sodiu. Amestecul acesta il turnaţi în scurgere, după care turnaţi jumătate de sticlă de oţet îmcălzit. Aşteptaţi 10 minute şi apoi turnaţi apă fierbinte în scurgere.

2. Oţetul

Oţetul conţine niveluri ridicate de acid acetic, având un pH de doar 2,4. Ca atare, este o soluţie de curăţare perfectă. Luptă împotriva urmelor de calcar, curăţă oglinzile şi geamurile şi poate scoate petele de pe ţesături.

3. Alcoolul sanitar

Cunoscut în principal pentru rolul dezinfectant în cazul rănilor, alcoolul sanitar este şi un agent de curăţare eficient. Poate fi folosit pentru orice zonă pe care doriţi să o dezinfectaţi, cu excepţia celor din ţesături sensibile.

CITEŞTE ŞI: Nu e de glumit: Legătura dintre curăţenie şi riscul de cancer pulmonar

4. Uleiul esenţial de lămâie

Uleiul esenţial de lămâie oferă un parfum proaspăt şi revigorant. Este un produs grozav pentru strălucirea mobilierului sau a altor obiecte din lemn, având şi proprietăţi antimicrobiene.

Comentarii: