LIFESTYLE

Cât l-a costat pe Adrian Mutu partajul de Consuelo! „Briliantul”, dezvăluiri despre bani, neveste şi viaţa de după fotbal

sursa: gsp.ro

Despre Adrian Mutu au fost mulţi care au spus că e cel mai mare talent pe care l-a avut fotbalul nostru şi dacă ar fi avut şi ordine în viaţă, ar fi ajuns cu siguranţă cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Bine, să ai 100 de goluri în serie A, să treci pe la Juventus sau Chelsea, să îţi pupe lumea ghetele pe stradă la Firenze şi să fii alături de Hagi golgheter all time al naţionalei oricum nu este puţin. Dar dacă nu ar fi fost scandalurile cu drogurile, femeile şi băutura, Mutu ar fi fost poate la un nivel galatic.

Dar cum spuneam, chiar şi cu păcatele tinereţii şi ale frumuseţii, pentru că a fost mereu băiat atrăgător, frumos şi cu stil, Adrian Mutu şi-a luat porţia de glorie şi a strâns milioane de euro, pe care era să le piardă la un moment dat în mega-scandalul cu Chelsea.

După ce Mourinho i-a comandat testul antidoping şi l-a găsit pozitiv la cocaină, clubul lui Abramovich l-a suspendat doi ani şi l-a dat afară, însă Juventus l-a angajat pe Mutu ulterior. Iar Chelsea l-a dat pe Briliant în judecată şi a cerut 7 milioane de euro despăgubiri. Bani pe care TAS-ul spusese că Mutu trebuie să-i plătească, însă asta nu s-a întâmplat, starul naţionalei scăpând de penalitate. Atunci, s-au întrebat cunoscuţii, unde s-au dus banii Fenomenului şi de ce a mai plecat el să muncească tocmai în Arabia la Al Whada?

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Misterul banilor, dezlegat de Il Fenomeno

De ce şi.a vândut Mutu casa de la Miami, am aflat acum că nu are nicio legătură cu scandalul cu Chelsea. Chiar de la fostul fotbalist al naţionalei care a fost prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia pe GSP.ro.

Nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa de la Miami s-a vândut pentru că am divorțat de Consuelo. Am făcut partajul.”, a mărturisit franc Mutu. Este prima dată când dă detalii despre despărţirea de cea de-a doua soţie, dominicana Consuelo Matos Gomez cu care are două fetiţe, rămase în grija mamei, şi cărora le plăteşte pensie alimentară. Lor, dar şi fiului din prima căsnicie. Mario este la studii în Statele Unite, iar tatăl lui a reuşit să-şi încheie socotelile cu mama lui, Alexandra, care-l dăduse în judecată pentru restanţe de câteva zeci de mii de euro.

Însă nu din cauza lipsei banilor s-a dus Mutu la muncă în străinătate, imediat după nunta cu Sandra.“Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune. Am fost și președinte sau director general, dar eu am vrut să fiu antrenor.”, a mai spus Briliantul, despre care s-a spus la un moment dat că are milioane de euro avere.

Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodisel pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla Marțian… Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniștit am bani”, a explicat Adrian Mutu, care a mărturisit şi că a renunţat la fiţele de altădată.

Am patru copii. Dacă vreau să stau doar pe bărci și prin vacanțe e mai greu. Am avut și yacht. Acum nu-și mai permite nimeni care nu mai lucrează să stea în lux. Eu am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală.”, a încheiat fostul mare fotbalist.

 

Comentarii: