LIFESTYLE

Cătălina Ponor, cerută de soție la mănăstire: ”L-am întrebat dacă e pe bune”

Cătălina Ponor zâmbește din toată inima. Se declară un om împlinit, trăiește exact ceea ce și-a dorit, o iubire cu un bărbat care o respectă și căruia i-a spus ”da” anul trecut.

Cătălina Ponor se iubește cu regizorul și actorul Bogdan Jianu, fostul soț al cântăreței Julia Chelaru, cel care a reușit să o facă să uite toate dezamăgirile.

Campioana olimpică trăise înainte de Bogdan o mare dezamăgire: când toată lumea aștepta să se mărite, fostul ei iubit, gimnastul Tommy Ramos a anunțat-o că se despart, iar el va deveni tată, fiind implicat în paralel într-o relație cu o voleibalistă portoricană, cu care are acum doi copii.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Nu a plâns de fericire!

Dacă a plâns mult din cauza șocului recepționat din plin în urma poveștii cu Tommy Ramos, Cătălina nu mai plânge acum. Și-a șters tatuajele și și-a șters suferința din suflet când a apărut în viața ei regizorul Bogdan Jianu, care a și cerut-o de soție.

”A fost cireașa de pe tort și acum sunt fericită și pe plan personal. O altă „performanță” A fost total neașteptat. M-a cerut chiar în fața altarului, la Mănăstirea Neamț.

Eu credeam că Bogdan are treabă acolo, mai ales că noi sunt foarte apropiați de părintele Daniliuc, de acolo, de la mănăstire și credeam că mergem să îl vizităm și că este un eveniment acolo. A fost foarte drăguț și l-am întrebat dacă e pe bune… Nici vorbă de plâns. Pe bune!”, a povestit celebra gimnastă în Fanatik.

 

 

 

Comentarii: