LIFESTYLE

Câți bani a scos Maria Constantin pentru cea de-a treia nuntă? Suma este fabuloasă, dar vedeta nu se uită la preț: `Cui nu-i place, nu e invitat`

Câți bani a scos Maria Constantin pentru cea de-a treia nuntă? Suma este fabuloasă, dar vedeta nu se uită la preț: `Cui nu-i place, nu e invitat`

A treia oară poate este cu noroc. Cel puțin așa speră și îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Constantin. După două mariaje eșuate, ultimul cu regretatul rugbist Marcel Toader, artista care este superstițioasă a luat o decizie: nu va mai cânta la propria-i nuntă, cum a făcut-o la precedentele două.

De asemenea, criticată de mulți că face evenimentul în zi de post, pe 4 august, vedeta le-a explicat că atunci va fi doar masa și dansul, cununia religioasă urmând să se producă mai devreme.

Cât despre nuntă, Maria Constantin nu are nicio emoție: ”Nu prea avem emoții, pentru că noi atunci facem doar petrecerea. Ce naiba să fie stresant la o petrecere?! Noi am degustat cu nașii noștri, totul este foarte bine, nouă ne place. Cui nu-i place, nu este invitat. Dacă a fost invitat și nu-i place, îl poftim să meargă la un alt eveniment.”, a spus cântăreața pentru cancan.ro.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Maria Constantin, nuntă de peste 100.000 de euro

Cam aceasta ar fi suma corectă pe care Maria Constantin și Robert, viitorul ei soț, au cheltuit-o pentru eveniment. 100.000 de mii de euro. ”Cred că pe acolo, sincer. Cu muzică, ținute și absolut tot, cred că pe acolo ne învârtim!”, a recunoscut cântăreața.

Care a povestit și cum sunt împărțite veniturile familiei. ”Sunt banii noștri, la comun, în familie, pentru că altfel ar trebui ca viitorul meu soț ceea ce produce să pună deoparte, să spună că sunt banii lui. Într-o relație și într-o familie consider că nu e normală treaba asta.

Oricât de moderni am fi în gândire, mie mi se pare că dacă vrei să îți întemeiezi o familie, trebuie să pui și banii la comun și deciziile și problemele și tot. De aceea, eu de multe ori am pierdut, pentru că am gândit ca într-o familie. ”, a mai spus Maria Constantin.

Comentarii: