LIFESTYLE

Ce avere are fostul primar al Capitalei şi cui îi rămâne! De ce şi-a făcut testamentul

Par atât de îndepărtate vremurile în care Viorel Lis era primul gospodar al Bucureştilor şi unul care s-a bucurat de ceva aprecieri, în acea epocă. Perioada lui de glorie a lui Lis a fost între 1997—2000, iar acum fostul edil trăieşte nu pe cai mari sau cu opulenţă, ci dintr-o pensie.

Şi când ai o soţie tânără şi amatoare de mondenităţi, e cam greu. Dar Lis a recunoscut mereu că i-a plăcut şi lui să se simtă liber şi să ţină pasul cu consoarta, ba chiar spunea că este o perioadă frumoasă a vieţii lui.

Dar cum vreme trecea, iar fostul primar general a sărit de mult de borna 70, bolile bătrâneţii l-au băgat în depresie. Aşa că Viorel Lis s-a gândit la toate, speriat de vizitele la urgenţă, uneori, a ajuns la spital chiar în stare gravă. Şi şi-a făcut deja testamentul

„Este o vârstă spre… final de viaţă. Mă bucură că trăiesc cu cineva. Cea mai mare realizare este funcţia de primar general al Capialei, pe care nu credeam că voi reuşi vreodată să o obţin. Tata era foarte fericit că a fost învăţător. În plan personal, vreau să o fac fericită pe Oana în continuare şi mi-aş dori să am o relaţie mai bună cu rudele, care aproape toate mă urăsc.”, a mărturisit Lis într-un interviu acordat Adrianei Bahmuţeanu.

Citeşte şi: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Ce pensie are Lis

Rude şi unii amici l-au evitat pe Lis din cauza mult mai tinerei soţii. Pe Oana au arătat-o mereu cu degetul, spunând că-i place prea mult viaţa şi îşi bate joc de fostul edil, că îl expune pe la diverse show-uri tv pentru bani. Dar Viorel Lis i-a ţinut, măcar în public, mereu partea celei pe care a luat-o de iubită când abia devenise majoră şi care îi este alături, acum, când l-au ajuns bătrâneţile.

Oana a fost o adevărată infirmieră fără calificare şi a avut grijă de el singură chiar şi atunci când soţul nu o mai recunoştea, după atacul cerebral care era să-l omoare.

Când o fi să plec, o voi face cu inima împăcată. În viaţa mea nu am minţit, nu am furat, nu am înşelat. Nu am luat bani de la nimeni. Şpagă… nu ştiu ce ea aia. Nu am condiţionat pe nimeni niciodată şi asta mă face fericit. Dacă îi spun cuiva că eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, cu soţia împreună, cred că ar râde de mine. Am avut un apartament pe care i l-am dat Oanei. Am o moştenire de la ţară! Asta e toată avearea mea. Mulţi m-au controlat, mulţi m-au jignit. Sunt şi oameni cu care mă întâlnsc pe stradă şi îmi pupă mâna. Foarte puţini m-au înjurat cât am fost primar şi după”, a mai spusViorel Lis la Antena Stars.

 

Comentarii: