LIFESTYLE

Ce bucurie! Ce spune Rona Hartner după ce a învins cancerul, ce i-au găsit medicii la control

Ultimele analize i-au adus o mare ușurare popularei actrițe, care avut numai motive de bucurie, la ultimul control efectuat zilele trecute! Rona Hartner a învins cancerul la colon, analizele i-au arătat că nu mai are de ce să se teamă, nu are nicio urmă, tumoră sau metastază în corp, iar ficatul care a avut de suportat ședințe numeroase de chimioterapie arată foarte bine, i-au transmis medicii din Franța.

Totuși, așa cum presupune protocolul pentru această teribilă boală, periodic, timp de 5 ani de acum înainte, artista e obligată să facă seturi complet de analize și să rămână în evidența medicilor.

‘Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. De acum încolo, timp de cinci ani trebuie să fac analizele acestea mereu, ca să vad dacă mă îmbolnăvesc. Acum am făcut ultimele analizele și nu mai am nici un fel de cancer, nici metastază’, a spus Rona Hartner în cadrul unei emisiuni TV.

CITEȘTE ȘI: Planta din România care distruge în timp record celulele canceroase

Sfaturile actriței pentru oamenii în suferință

Nu puțini sunt cei care asociază din start cancerul cu moartea. Și pierd bătălia cu maladia chiar dinainte de a o începe, pentru că foarte mulți oameni de știință susțin că și atitudinea este parte importantă și activă în lupta care trebuie dusă contra bolii. De aceea, Rona este convinsă că a ajutat-o mult rugăciunea și spiritul ei pozitiv.

„Contează foarte mult să acceptăm diagnosticul, că poate fi tratat, că trebuie trecut prin eforturi. Trebuie să oferim, eu am oferit foarte mult pentru sufletele morţilor din purgatoriu, am oferit pentru pacea în lume, am oferit, nu am păstrat pentru mine şi lupta şi încercarea, nu am intrat frontal în coflictul cu boala”, a spus Rona Hartner pe contul ei de socializare.

”Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare”, a mai povestit Rona Hartner.

 

 

 

 

 

Comentarii: