LIFESTYLE

Ce copilărie de coșmar a avut „Regina R&B”! Dezvăluiri incredibile făcute de Cristina Spătar

Divorţul dureros prin care a trecut o aruncase într-un con de umbră. Dar Cristina Spătar și-a revenit miraculos în ultima vreme, după despărţirea de Alin Ionescu cu care are doi copii. Dacă fostul soț are deja un alt copil, și ea a mers mai departe și trăiește o nouă dragoste.

Pentru celebra artistă, deși poate părea așa din afară, n-a curs mereu lapte și miere în viața ei. Cristina Spătar își amintește de copilărie şi de faptul că a avut un tată violent şi destul de dur.

„Tata era mai dur. El, la fiecare neregulă, notă mică sau ce năzdrăvănii mai făceam noi două, tot timpul el era foarte dur, foarte radical. Chiar ne bătea, ne lovea, fapt care mie nu mi se pare normal”, mărturisește Cristina Spătar, într-o emisiune de la ProTV.

Cristina Spătar spune că a trecut prin adevărate traume și se declară împotriva violenţei de orice fel. Niciodată un părinte nu ar trebui să-și bată copiii, este mesajul vedetei.

„Nu mi se pare normal, în ziua de azi. Oricât de supărată aş fi pe Albert şi oricât de tare m-ar supăra, eu nu-i bat. Eu încerc să le ofer o pedeapsă, câte o chestie de geul ăsta, nicidecum să-i bat. Asta cu bătaia, pentru mine, nu e valabilă. Ştiu, pentru că am suferit pe treaba asta şi mama mea a fost, în schimb, foarte, foarte caldă, foarte blândă şi bună”, povestește cântăreaţa.

Citește și: Nu ai idei de cadouri pentru Crăciun? Tradiția islandeză care te scoate din impas

Fostul soț nu-i dă pensie alimentară

După despărțirea de tatăl celor doi copii și mai ales după ce a părăsit vila afaceristului, în miez de iarnă, pentru artistă au urmat zile mai puțin bune. S-a mutat mai întâi într-un apartament cu 2 camere și a trăit inclusiv din ceea ce și/a vândut. Bijuterii sau genți de firmă și chiar inelul de logodnă care a valorat aproape cât o garsonieră, 40 de mii de euro.

Fostul soţ al Cristinei Spătar nu o ajută financiar nici acum, susține Ciao.  Acesta nu plateste pensia alimentara a celor doi copii, iar Cristina îi întreține singură pe cei doi copiii.

 

 

Comentarii: