LIFESTYLE

Ce dar, ce cadouri? Nunta Ronei Hartner din Franța este eveniment cu intrare… liberă!

Da, da, păi ce ce credeați? Tocmai Rona Hartner să nu aibă parte de o nuntă despre care să se ducă vestea? Iată că actrița reușește mai tot ceea ce își propune. Nu s-a speriat nici de cancer, nici de mofturile amicilor din cauza cărora a renunțat la cununia religioasă din România de pe 7 octombrie și iată că azi se mărită.

Rona Hartner face pasul în cea de-a doua căsnicie deocamdată civil, în Franța, pe Coasta de Azur, acolo unde locuiește de câțiva ani. Iar din cununuia ei, artista face un spectacol adevărat. Mai bine spus, petrecerea va fiun show în toată regulă, pentru că, pe lângă rude şi prieteni, sunt invitați şi oameni obişnuiţi care îşi doresc să o cunoască şi să-i fie alături la nuntă.

Ca să înțelegem cum stau lucrurile, reprezentanţii localului au făcut şi un eveniment din nunta Ronei, iar porţile restaurantului sunt deschise sâmbătă seară pentru oricine doreşte să petreacă alături de Rona şi Herve pe muzică gipsy, intarea fiind liberă. Deja și-au anunțat interesul câteva sute de persoane, dar până diseară mai este.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

 Îmbrăcată în maramureșeancă, Rona va cânta la cununia ei!

Actriţa nu va îmbrăca rochia albă pentru cununie și nici vreo ținută gipsy, așa cum probabil și-a imaginat toată lumea. Rona Hartner și-a comandat de mult straie tradiționale din Maramureș pe care i le-a făcut și i le-a adus o bună prietenă. Așa că la cea de-a doua nuntă din viața ei, excentrica artistă mai bifează ceva inedit.

Ca să nu mai vorbim și despre faptul că la nunta cu Herve, mult mai tânărul ei viitor soț, Rona are de gând să uite de cancer, chimioterapii și alte necazuri care i-au dat viața peste cap, și va dansa întreaga seară pe muzică gipsy. Va dansa și va cânta, de aceea când alte mirese fac petrecerea burlăcițelor, Rona era la repetiții cu instrumentiștii ei pentru recitalul de la propria-i nuntă.

Petrecerea este programată să înceapă la 21.00 la un restaurant de pe Coasta de Azur, iar supriza e că invitaţii vor găsi în meniu şi tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță.

 

Comentarii: