LIFESTYLE

Ce face Prodanca de Paști? Îl iartă iar pe Reghe, ce planuri are vedeta

Chiar dacă face naveta București-Abu Dhabi-Dubai și uneori, Las Vegas, Anamaria Prodan a ținut în mod special ca Învierea Domnului să o prindă în România. Cu toată familia în jur, având în vedere evenimentele din ultimele luni, când a fost părăsită de soț pentru o altă femeie și tocmai ce a început divorțul.

„Nu plec nicăieri de Paște! Suntem acasă, cu prietenii toți! Stau acasă, după care merg în Dubai o săptămână și încep, încet-încet, treaba, pentru că am bussines-uri peste tot în lume și în Asia, și în România, și în America. Încet, vreau să mi le pun pe picioare.

Cadoul pe care mi-l doresc cel mai tare de la Paște este să divorțez! Și sper ca asta să se întâmple cât mai repede! Pe Laur l-am iertat toți! Cel mai frumos lucru de Paște este să înveți să ierți!”, a mărturisit impresara, pentru Click!

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Reghe i-a deschis două procese în Săptămâna Mare!

Anamaria Prodan s-a trezit zilele trecute că a fost dată-n judecată pentru calomnie de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Și asta chiar când impresara hotărâse să mai lase din mână securea războiului. Sau cine știe? Poate chiar din această cauză să fi fost chemată iar la tribunal.

„Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Dar să trăim iarăși ca soț și soție? Nu cred! Niciodată nu spun niciodată, tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă.

Eu n-am niciun regret în viața asta. Nici că m-am măritat cu Reghecampf, aș mai face-o de 10 ori la fel. Îl iubesc, o să-l iubesc toată viața. N-am ascuns niciodată: l-am iubit pe Laurențiu Reghecampf cu toată puterea universului și o să-l iubesc toată viața, dar îl iubesc pe cel pe care-l cunosc eu”, spunea Prodanca, la podcastul lui Damian Drăghici.

 

 

 

 

Comentarii: