LIFESTYLE

Ce îl deranjează pe cel mai în vogă sportiv din România: `Nu-mi prea îmi place acest termen`!

David Popovici are lumea natației la picioare. Și e cel mai mai urmărit sportiv din România, toți copiii visează să fie ca el, într-o zi. După ce a uimit planeta la Mondialele de la Budapesta, Popovici s-a întors printre copii și își ia adio de la concursurile de juniori.

Astăzi, king David și-a mai trecut în cont o medalie. E proaspăt campion european la juniori la 50 de metri liber. Popovici a câștigat cursa cu timpul de 22.16, ceea ce a reprezentat un nou record național la juniori, scrie sportbull.ro.

Medalia de la 50 de metri liber este a patra medalie cucerită de David Popovici, la Campionatul European de Juniori, care are loc acum la Otopeni.

Dublul campion mondial de la seniori şi-a păstrat titlul de campion european în proba de 200 de metri liber şi a triumfat în proba de ştafetă 4×100 de metri, alături de Vlad Ştefan Stancu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu.

În plus a adăugat încă un argint în zestrea de medalii personală și a României, obținută la proba de 4×100 de metri liber cu ștafeta mixtă și s-a bucurat ca un copil, împreună cu colegii lui, fetele Bianca Costea și Rebecca Diaconescu, și Patrick Dinu.

Dar în tot acest entuziasm general, există și ceva ce nu îi place David Popovici: să fie numit ”fenomen”! „Nu prea îmi place termenul ăsta, dar atâta timp cât sunt fenomen înseamnă să îi inspir pe ceilalți, atunci da, mă numesc așa.

Nu prea citesc articole, îmi trăiesc viața normală, obiectivul meu suprem este să devin cât mai bun la înot și să înspir cât mai multă lume”, a spus David Popovici, după ce a cucerit aurul la 50 de metri liber la Campionatul European de Juniori de la Otopeni.

Comentarii: