LIFESTYLE

Ce l-ar fi determinat pe vicecampionul olimpic să-și ia viața! Ce dramă trăia Florin Zalomir, apropiații au povestit

O veste teribilă a zguduit lumea sportului ieri de dimineață: Florin Zalomir, fost sabrer de elită, vicecampion olimpic la Londra 2012, campion mondial în 2009 și campion european în 2006, și-a pus capăt zilelor.

Sfârşitul a fost tragic pentru sportivul de 41 de ani, originar din Iaşi, fost luptător în Legiunea Străină: s-a împuşcat în cap în locuinţa sa din Otopeni.

CITEȘTE ȘI: 12 etape care preced sindromul burnout. Vezi în ce stadiu te afli

„Niciodată nu mă aşteptam la un asemenea gest. El n-a avut o viaţă uşoară, a avut probleme, a crescut fără tată, a fost plecat în Legiunea Străină (n.r. – o divizie de elită a armatei franceze formată din soldaţi profesionişti) câţiva ani de zile. Era un sportiv de perfomanţă, avea un psihic bine clădit, dar se pare că s-a întâmplat ceva astăzi pentru că a recurs la gestul ăsta.

A ales Jandarmeria, acum doi ani, ca să-şi împlinească dorinţa pe care o avea. El a fost căsătorit, are şi o fetiţă din prima căsătorie, a divorţat acum câţiva ani, după care, de câteva săptămâni, s-a recăsătorit. Dar am înţeles că nu mergea totul roz şi că începuse deja un divorţ”, a declarat Rareș Dumitrescu, fost coleg al lui Florin Zalomir, conform Adevărul.

 

 

 

 

Comentarii: