LIFESTYLE

Ce mai trece timpul! Fiul lui David Beckham își duce iubita la altar, are binecuvântarea părinților

Așa e că uitându-vă la pozele lui David și ale Victoriei nu v-ați fi imaginat o asemenea veste? Dar iată că deși are doar 21 de ani, Brooklyn Bekcham vrea să se însoare. Și este hotărât. Cum celebrii lui părinți au fost deja de acord, încep pregătirile de nuntă.

Iubita lui Brooklyn, Nicola Peltz, este cu câțiva ani mai în vârstă, are 25 de ani. Conform Daily Mail, erau deja logodiți, iar acum au luat decizia să facă pasul cel mare, după o relație de doar jumătate de an.

Brooklyn Beckham este în prezent model și fotograf în Statele Unite, iar Nicola Peltz este actriță, ea fiind nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic. Dar și viitoarea doamnă Beckham face parte dintr-o familie cu bani. Nicola e fată de miliardar american, Nelson Peltz, iar mama ei, Claudia Heffner, a fost fotomodel.

CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL pentru România! Ce maşină conduce Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook

Nora, agreată de soacră!

Viitoarea noră a soților Beckham are o relație frumoasă cu fostul fotbalist și cu ex-Posh Spice. Iar asta pare să fie foarte clar, dacă remarcăm că anunțul a fost făcut în premieră de ”soacra mare”, Victoria, pe contul personal de Instagram.

Nicola i-a întors și ea serviciul mamei lui Brooklyn și i-a declarat public dragostea viitoarei soacre, după ce aceasta din urmă a publicat o imagine cu ea și fiul ei, anunțându-le nunta. „Te iubesc enorm, Victoria. Sunt cea mai norocoasă fată”, a scris Nicola pe Instagram.

Brooklyn este fiul cel mare al lui David și al Victoriei Beckham, care mai au împreună 3 copii: Romeo (17 ani), Cruz (15 ani) și răsfățata tatălui ei, Harper (9 ani).

 

 

 

 

Comentarii: