LIFESTYLE

Irinel Columbeanu s-a întors! Care a fost mesajul fostului milionar pe Internet

Irinel Columbeanu a lipsit o perioadă din mediul online, aproximativ 6 luni, iar acum a revenit pe rețelele de socializare cu un mesaj.

„Bună să vă fie starea, ziua și viața. Acum treisprezece zile am fost somat să mai postez, deoarece nu am mai făcut-o de peste șase luni. În caz contrar, canalul meu de YouTube urmă să fie declasat. De aceea reapar, dar nu numai. În tot acest timp, am observat ce se întâmplă. Încep deja să trag unele concluzii și de abia aștept să le împărtășesc.

O voi face cât de curând. Mai am doar să mă hotărăsc când să încep și în ce fel. Cu abonații ei de pe YouTube, Irina reprezintă o autoritate în domeniu, dar și o mare provocare. Așa că mă voi consulta și cu ea. Cine va dori să afle ce și cum, știe cum. Pe curând!”, a fost mesajul lui Irinel Columbeanu, publicat atât pe YouTube, cât și pe contul personal de Instagram.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Banca i-a luat vila de la Izvorani

În ultima vreme, Irinel s-a confruntat cu multe probleme, iar averea lui s-a dus pe apa sâmbetei. Băncile i-au luat aproape tot, de la pământ la vila din Izvorani, așa că la un moment dat, afaceristul se mutase cu iubita lui tânără într-un complex rezidențial.

În urma datoriilor mari pe care le avea la chirie și întreținere, fostul afacerist a fost evacuat și de acolo. Fostul afacerist figura cu o restanță de 1.800 de lei la cheltuielile administrative și pentru că nu a mai avut de unde să plătească chiria în ultimele două luni, a fost forțat să părăsească apartamentul.

 

 

 

 

 

Comentarii: