NUTRITIE SANATATE

Ce se întâmplă dacă bei apă cu usturoi pe stomacul gol timp de 3 zile: Efectul asupra organismului

Apa cu usturoi este un remediu extrem de valoros. Pentru a profita la maximum de ea, trebuie să o luați în modul corect.

Dacă vă întrebați cum să scăpați ușor și rapid de kilogramele în plus din zona abdomenului, luați în considerare adăugarea apei de usturoi în dieta dumneavoastră.

Apa de usturoi este făcută din trei ingrediente de bază: usturoi, lămâie și apă.

CITEȘTE ȘI: Tratamentul cu miere și usturoi pe stomacul gol – Efectele uimitoare se vor vedea după doar o săptămână

Beneficiile apei de usturoi

Usturoiul are proprietăți anti-obezitate excelente. Studiile arată că această legumă suprimă acumularea de grăsime în organism, scrie publicația rusă Lenta. În plus, ajută în procesul de circulație a sângelui.

Usturoiul stimulează, de asemenea, eliberarea unui neurotransmițător numit norepinefrină. Acest stimulent crește metabolismul organismului. O rată ridicată a activității metabolice ajută la arderea caloriilor mult mai rapid. În acest fel, veți pierde în greutate mai repede.

De asemenea, s-a constatat că usturoiul reduce pofta de mâncare. Aroma sa stimulează sațietatea. Prin urmare, reduce senzația de foame.

Potrivit studiilor, lămâia este foarte eficientă în arderea grăsimii de pe burtă. Pentru persoanele plinuțe, lămâia este o alegere bună. Este bogată în vitamina C, care facilitează absorbția calciului în celulele adipoase. Lămâia conține, de asemenea, ingrediente termogenice care reglează rata metabolismului. Astfel, favorizează procesul de pierdere în greutate.

Rețetă pentru prepararea apei de usturoi

Iată cel mai bun mod de a face apă de usturoi:

Ingredientele necesare sunt:

  • 3 căței de usturoi (curățați și tocați mărunt)
  • 4 felii de lămâie
  • 1 cană de apă caldă
  • 3 picături de ulei de măsline

Mod de preparare:

Se prepară o apă de usturoi cu apă caldă: Turnați apă caldă într-o cană. Adăugați usturoiul tocat împreună cu lămâia. Apoi puneți uleiul de măsline. Așteptați aproximativ 20 de minute și apoi amestecați, recomandă actualno.com.

Ar trebui să preparați apă cu usturoi în fiecare zi. Motivul este că își pierde foarte repede proprietățile utile. De asemenea, este mai vulnerabil la oxidare. Cu cât usturoiul este expus mai mult la aer, cu atât proprietățile sale benefice scad mai repede.

CITEȘTE ȘI: Cum folosești usturoiul pentru a-ți întări sistemul imunitar si a te vindeca de răceală

Evitați să beți apă cu usturoi în fiecare zi

Beți-o o dată la trei zile, dimineața, pe stomacul gol. Apa de usturoi este eficientă în eliminarea grăsimii de pe burtă. Atunci când este folosită corect, poate trata hipertensiunea arterială și colesterolul ridicat. De asemenea, consumul său are un efect pozitiv asupra imunității.

Comentarii: