LIFESTYLE

Cea mai prețioasă medalie! O fostă mare campioană la gimnastică se pregătește să fie mamă

Monica Roșu, pentru că despre ea este vorba, este în culmea fericirii. Fără să ascundă în vreun fel burta de gravidă, fosta campioană la gimnastică a fost oarecum nevoită să anunțe chiar ea că este este însărcinată, deoarece nimeni nu și-a dat seama.

Pentru Monica e ca un vis devenit realitate. Celebra sportivă nu a zugrăvit însă o poveste idilică despre modul în care a aflat că va fi mamă și a spus exact așa cum s-a întâmplat. ”Undeva în mai s-a întâmplat fericitul eveniment. Ne întorsesem de la mare. Fusesem câteva zile la mare în iunie. Aveam așa niște senzații destul de ciudate. Ba eram happy, ba mă durea burtica. Am avut un moment de febră. Am zis că ceva nu este în regulă.

Eu nu făceam febră. Durerile de burtă și de spate existau, dar în rest nimic. Am ajuns acasă. Mi-aduc aminte că eram la spălătorie. Mă oprisem să spăl mașina, și am zis să intru într-o farmacie de lângă să iau un test. Când am ajuns acasă, Vlad m-a văzut cu testul. Nu mai puteam să-i spun că e doar așa, să-l am în baie.

L-am făcut. Am văzut cele două liniuțe. Au apărut aproape instant. Nu mai scoteam niciun sunet și m-a întrebat ce s-a întâmplat. M-am dus cu testul în living. Amândoi ne-am înroșit. Așa am aflat. Nu am putut să pregătesc nimic.”, a povestit Monica Roșu la Pro TV.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul pe care nu trebuie să-l ignori: De ce nu este bine să porţi verigheta pe degetul mijlociu!

Cerută deja în căsătorie

Cel mai probabil, atunci când va fi botezul, va fi și nunta. Pentru că Monica fusese de mult cerută în căsătorie de tatăl copilului ei. Mai exact undeva prin 2018, când fosta campioană s-a întors în țară după ce a participat la emisiunea „Exatlon” de pe Kanal D.

Vlad a dus-o într-o vacanță la Madrid și acolo s-a petrecut momentul special. Tânărul a cerut-o de soție, iar ea a acceptat pe loc.

”În pofida greutăților aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine și sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi veștile bune. Eu și familia mea abia așteptăm să cunoaștem mica noastră comoară din burtică și suntem extrem de recunoscători pentru așa o binecuvântare”, a mai spus Monica Roșu.

 

 

 

Comentarii: