LIFESTYLE

Cea mai veselă actriță din România ascunde un mare secret! Rodica Popescu-Bitănescu a spus când va face marea dezvăluire

Rodica Popescu-Bitănescu este poate cea mai vesele persoană din teatrul românesc. Nu pentru că neapărat i se potrivesc rolurile din comedii, ci pentru că așa este ea tot timpul, spun cei care o cunosc. ”Râsul vindecă orice”, este filosofia de viață a Rodicăi Popescu Bitănescu.

Poate că și asta a făcut ca îndrăgita artistă să se poată lăuda cu peste 45 de ani de căsnicie. Rodica Popescu-Bitănescu l-a cunoscut pe juristul Mircea Bitănescu atunci când a dat examen pentru obținerea permisului auto.

A fost dragoste la prima vedere și după doi ani de tatonări, au spus ”da” pe viață. Mai întâi la Sfatul Popular. „I s-a spus şi lui să nu mă ia de nevastă. Nu, nu a ţinut cont de asta. El m-a luat de nevastă…

Trecutul i l-am spus eu… Nu am făcut nunta, o să îmbrac rochia de mireasă când voi face nu ştiu câţi ani de căsătorie cu Mircea.”, a mărturisit actrița la Antena Stars.

Cu ce a fermecat-o juristul din comisia care i-a dat carnetul de șofer? ”Mircea e un tip care îmi place, are ochii albaştri – şi ce m-a impresionat la el e mersul. Trei bărbaţi am cunoscut în viaţa mea care au mersul frumos: Gheorghe Cozorici – un actor deosebit, era băiat de şofer, adică nu a avut de la cine să înveţe.

Încă un actor care merge fantastic de frumos e Florin Piersic. Şi un alt bărbat pentru care am căzut în cap, care are mersul frumos e Mircea”, a mai spus Rodica Popescu Bitănescu.

CITEȘTE ȘI: SURPRINZĂTOR! Vârsta la care femeile sunt cu adevărat ATRĂGĂTOARE pentru bărbaţi

Ar vrea să scrie o carte

Povestea lor de iubire a avut de toate. Și chiar actrița iubită de milioane de români a recunoscut că pentru ca o relație să dureze atât de mult, este nevoie să faci și compromisuri. Despre ceea ce nu vrea să vorbească însă Rodica Popescu Bitănescu niciodată este despre faptul că nu au avut niciodată copii.

”Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal.

Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesta este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”, spunea actriţa într-un interviu, în 2014.

 

 

 

Comentarii: