LIFESTYLE

Cel mai frumos Crăciun pentru Sandra Izbașa! Celebra campioană a fost cerută în căsătorie și a spus ”da”

Este una dintre cele mai frumoase gimnaste din istorie. Dar și una dintre cele mai valoroase. La Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, Sandra Izbașa a devenit și cea mai în vârstă campioană olimpică din gimnastica românească. La 22 de ani când a câștigat aurul la sărituri. A doua ei medalie de aur olimpică după cea de aur de la sol, din 2008.

Au trecut deja 6 ani de când Sandra s-a retras din gimnastică, a cochetat cu actoria, a făcut școală pentru asta și tot în actorie și-a găsit și jumătatea.

Ieri, în ziua de Crăciun, Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, actorul Răzvan Bănică.

CITEȘTE ȘI: Cum să păstrezi VERDE bradul de Crăciun săptămâni în şir

Se mărită cu nepotul lui Ștefan Bănică

Ziua de Crăciun a fost plină de emoție pentru Sandra. Extrem de fericită, campioana și-a anunțat prietenii virtuali că a primit inelul.

„DA! Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică!

Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit!”, a scris dubla campioană olimpică la gimnastică pe rețeaua de socializare.

Sandra și actorul Răzvan Bănică și-au făcut publică relația în toamna acestui an. Răzvan este actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie, iar unchiul său este celebrul Ștefan Bănică Junior.

 

 

 

Comentarii: