LIFESTYLE MODA

Cele mai frumoase coafuri direct de pe podiumul Paris Fashion Week: sportiv, surf grunge și Scarface

Primăvara nu înseamnă numai un nou trend vestimentar, ci și schimbări de look. Începem prin a vă prezenta cele mai frumoase coafuri etalate de casele de modă pe podiumul Paris Fashion Week, pornind de la vibrațiile sportive, surf grunge și look-ul lui Michelle Pfeiffer din Scarface.

În articolele următoare vă vom dezvălui cum naturalețea, romantismul, tinerețea și aerul nostalgic și-au pus amprenta în acest an inclusiv pe coafurile abordate de marii designeri. După cum veți observa, fiecare coafură în parte ne introduc în această primăvară. Rămâne doar la latitudinea dumneavoastră să o alegeți pe cea dorită.

1. COACH 1941 – Vibe: rebel


Cum obții acest look: Pe podiumul Coach 1941 a fost prezentată o  ținută abordată în mod special de tinerii rebeli. Ca să obținem un look asemănător, pur și simplu sărim câteva zile peste rutina noastră zilnică de spalare a părului, apoi adăugăm o  spumă pentru volum cu putere medie pentru a da textură parului, iar la final ȋntoarcem vârfurile cu placa.

2. CUSHNIE ET OCHS – Vibe: Michelle Pfeiffer în Scarface


Cum obții acest look: Look-ul lui Michelle Pfeiffer din filmul Scarface a inspirat Casa de modă Cushnie Et Ochs ȋn show-ul din această primăvară. Fă-ți o cărare pe o parte, apoi usucă părul cu foehn-ul și cu peria rotundă pentru a obține acele vârfuri întoarse.

3. BAJA EAST – Vibe: neglijență studiată


Cum obtii acest look: Ȋntreaga colecție din BAJA EAST a intenționat sa obțina acel look de neglijență studiată. Așadar, în zilele în care părul începe să se îngrașe, salvați totul purtând o bandană asortată cu textura vestimentară.

4. CHRISTIAN SIRIANO – Vibe: Jackie, O în vacanță în Capri


Cum obții acest look: Întinde uleiul pe părul umed, apoi usucă-l drept. Fă o cărare pe mijloc, iar în partea din spate piaptănă părul către spate. Apoi, cu un ondulator, fă bucle de la mijlocul părului în jos. Fixează totul cu fixativ.

5. ALICE+OLIVIA – Vibe: lejer


Cum obții acest look: Dacă vrei sa obții look creat de hair-stylist-ul Jeanie Syfu, folosește o spumă pentru volum apoi usucă părul normal. Împarte părul în două secțiuni lejere, cu cărare pe mijloc, apoi împletește părul în coadă de pește.

6. REEM ACRA – Vibe: Jocurile tinereții


Cum obții acest look: Thom Priano a încrețit în bucle foarte mici părul fotomodelelor, apoi l-a prins într-o coadă de cal în vârful capului, lăsând părul să cadă peste față.

7. THOM BROWNE – Vibe: Păr după duș


Cum obtii acest look: Pentru acelea dintre dumneavoastră care nu folosesc casca de duș vă este binecunoscut acel moment când ieșiți de la duș și vedeți cât de înfoiat vă este părul. Ca să salvați situația, Jimmy Paul vine cu o idee de styling genială. O cărare făcută pe mijloc, la care adaugi fixativ pentru a da volum rădăcinilor, iar apoi cu un ondulator de grosime medie, onduleaza părul de la jumătate în jos.

8. YUNG YANG – Vibe: Super neted


Cum obții acest look: Pieptănați  părul către spate, apoi repartizați gel în tot părul până la baza cefei. Prindeți două agrafe pentru 15 minute, timp în care părul se va fixa. Scoateți agrafele și finalizați cu un spray de fixare medie.

 

Comentarii: