LIFESTYLE

He won’t be back! Arnold Schwarzenegger părăsește „Ucenicul”

Arnold Schwarzenegger a anunţat că nu va mai participa la emisiunea „Ucenicul”, pe care a preluat-o de la Donald Trump, şi a dat vina chiar pe noul preşedinte pentru audienţa scăzută.

Actorul american în vârstă de 69 de ani spune că mulţi au început să boicoteze emisiunea pentru că văd numele lui Donald Trump pe generic şi ştiu că aceasta îi aduce bani în calitate de producător executiv. Acest lucru este valabil şi pentru spectatori, şi pentru sponsori, a spus actorul.

Deşi criticat de însuşi Donald Trump pentru audienţa scăzută, Arnold Schwarzenegger spune că a primit aprecieri pentru prestaţia sa în emisiune, deşi a fost implicat doar două luni.

Donald Trump a participat la emisiune din 2008 până în 2014. Acolo şi-a impus celebra replică „Eşti concediat”.

Într-un interviu acordat publicaţiei Empire, Arnold a explicat de ce nu se va întoarce în rolul de prezentator al emisiunii.

”Nu este din cauza show-ului, pentru că toţi telespectatorii cu care m-am întâlnit mi-au spus că iubesc emisiunea… dar am refuzat să mă întorc în momentul în care am văzut numele lui Trump peste tot”, a spus actorul american.

„Când oamenii au aflat că Trump încă se implică în show ca producător executiv şi că încă primeşte bani de pe urma emisiunii, peste jumătate din oamenii care se uitau au început să boicoteze emisiunea”.

Cu toate acestea, Arnold nu are nimic de împărţit cu restul colegilor săi, despre care are doar cuvinte de laudă: ”Am învăţat multe lucruri, m-am simţit bine, a fost o oportunitate grozavă, dar în aceste circumstanţe nu mă voi întoarce pentru un alt sezon”.

”Chiar dacă aş fi rugat să o fac din nou, aş refuza. Despre implicarea lui Trump oamenii nu au o părere bună şi nu vor să participe ca spectatori sau sponsori, ori să sprijine emisiunea în orice fel. Este o perioadă care dezbină momentan şi cred că show-ul a fost prins undeva la mijloc”, a conchis Schwarzenegger.

Perioada de 11 ani în care Trump a fost gazda show-ului „The Apprentice” şi a emisiunii „Celebrity Apprentice” l-a catapultat de la imaginea de om de afaceri din New York la un nume popular în rândul americanilor. Mai mult de 20 de milioane de americani erau telespectatori regulaţi în primii ani ai show-ului. Numărul de telespectatori a înregistrat o scădere la aproximativ şase milioane, în 2015.

Comentarii: