REVIEW

Celebrul bucătar Gordon Ramsay dezvăluie: Aceasta este mâncarea de care NU se atinge

digitaljournal.com

Celebrul bucătar britanic Gordon Ramsey a dezvăluit care este singurul tip de mâncare de care nu s-ar atinge niciodată, motivele sale fiind foarte întemeiate.

Gordon Ramsey a gustat numeroase preparate din postura de chef al unor restaurante cu stele Michelin şi cea de membru al juriului în cadrul unor competiţii precum „Hell’s Kitchen“ şi „MasterChef“, dar este un tip de mâncare pe care celebrul bucătar îl refuză sistematic, potrivit adevarul.ro.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluirile celebrului Gordon Ramsay: Pașii esențiali pentru a fi un bucătar de succes la tine acasă

Într-un interviu pentru Refinery 29 şi citat de Time, Ramsay a dezvăluit că este dezgustat de mâncarea servită la bordul avioanelor.

„Sub nicio formă nu mănânc ce mi se oferă în avion. Am lucrat pentru companiile aeriene timp de zece ani, aşa că ştiu de unde provine mâncarea şi unde se duce, dar şi cât timp durează până să ajungă la bordul aeronavei“, a explicat bucătarul.

CITEȘTE ȘI: Sfatul celebrului bucătar Gordon Ramsay: Ce să NU comanzi niciodată într-un restaurant

O viziune similară a avut-o și regretatul bucătar celebru – Anthony Bourdain. Acesta a mărturisit că în ciuda călătoriilor lungi prefera să rămână nemâncat decât să consume ce i se oferea în timpul zborului.

Comentarii: