REVIEW

Cercetătorii au descoperit: Cum sunt avantajate femeile care au fundul mare – Are de a face cu creierul lor

sanatateafemeilor.ro

Orice femeie îşi doreşte să aibă un posterior tonifiat, care să fie admirat de cei din jur. Potrivit concluziilor emise de oamenii de ştiinţă, un fund generos nu va atrage doar privirile celorlalţi, ci şi sănătatea de partea ta!

Un posterior mare şi tonifiat este la modă, în multe colţuri ale lumii. Zeci de femei îşi doresc să aibă formele vedetelor Nicki Minaj, Jennifer Lopez sau Kim Kardashian şi, în dorinţa de a arăta la fel ca ele, petrec ore în şir în sala de fitness. Vestea bună este că, potrivit unei cercetări realizate la Universitatea Oxford, pe 16.000 de perticipante, femeile care au fesele mari sunt mai inteligente şi mai rezistente la boli, decât cele cu posteriorul plat, scrie clickpentrufemei.ro.

CITEȘTE ȘI: Cum să îți alegi pantalonii: Care model ți se potrivește cel mai bine în funcție de forma corpului tău

„Distribuţia grăsimii corporale este importantă pentru sănătate. Recent, s-a demonstrat că grăsimea inferioară a corpului oferă protecţie”, a spus profesorul Konstantinos Manolopoulos, cercetătorul principal al studiului.

A avea un posterior voluminos favorizează nivelurile de hormoni responsabili cu reglarea greutăţii şi cu beneficiile antiinflamatorii pentru corp. Cercetarea a indicat că femeile care au un posterior mare tind să aibă un nivel scăzut de colesterol „rău”, dar şi un nivel mai mare de grăsimi Omega 3, grăsimi responsabile pentru activitatea şi sănătatea creierului.

CITEȘTE ȘI: Forma corpului spune la ce boli eşti expus. Concluziile inedite ale unui studiu realizat de Universitatea Cambridge

Trebuie menţinut că grăsimea din partea superioară a corpului, dar şi grăsimea în exces nu este sănătoasă şi poate duce la o multitudine de probleme, cum ar fi: hiptertensiune arterială, diabet şi colesterol ridicat.

Comentarii: