LIFESTYLE

O mai țineți minte pe Corina Dănilă? Dramele din viața ei și de ce boală incurabilă suferă îndrăgita actriță

Corina Dănilă a avut, cu siguranță, momentele ei de glorie. Femeie frumoasă frumoasă și actriță talentată, Corina era, la un moment dat, o apariție zilnică în peisajul monden românesc, mai ales atunci când juca în telenovelele postului Acasă TV.

Însă după apogeu, a urmat și un fel de pantă care a condus cumva la retragerea ei din prim planul show-bizz-ului. Viața nu a fost prea generoasă cu ea.

Corina Dănilă s-a despărțit de tatăl copilului, banca i-a luat vila din Chiajna, ca mai apoi să rămână fără job. Cu siguranță sunt lovituri greu de recepționat, indiferent de situație, cu atât mai mult pentru ea.

Pe 24 ianuarie, Corina Dănilă împlinește 50 de ani. E drept că e încă o femeie foarte frumoasă și vârsta pare doar un număr, însă suferințele din ultimii 7 ani au ajuns-o. Supărarea a îmbolnăvit-o, la propriu.

CITEȘTE ȘI: ORARUL organelor interne. Iată DE CE unele persoane se îmbolnăvesc mai des

Folosește machiaj ca să ascundă afecțiunea

A dus multe în ultimii ani, iar la un moment dat, organsimul a cedat, suferințele i-au slăbit sistemul imunitar. Corina Dănilă a primit de la medici diagnosticul Vitiligo, o boală de piele incurabilă, pentru care se tratează și din cauza căreia e nevoită să apeleze la machiaj ca să acopere semnele.

„Da, este vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar. Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez”, a spus Corina Dănilă pentru Viva.ro.

 

 

 

 

Comentarii: