LIFESTYLE

Mihai Trăistariu, ”ars” la buzunar cu factura de gaze! Amenință furnizorul cu tribunalul

Mihai Trăistariu a fost la un pas de infarct după ce a deschis plicul și a văzut cât i-a venit factura la gaze pe luna trecută. Peste 2300 de ron are de plătit Trăistariu numai la școala lui de canto.

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am băgat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de ron . Acuma a venit noua factură și mi-a venit 2.300 ron. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare”, a spus Mihai Trăistariu, pentru click.ro.

„Deja sunt îngrozit și nu știu de unde să mai tai și ce să mai fac. M-am dus la școală, am avut sedință cu profesorii angajați și am zis: hai să scădem temperatura! Am dat-o la 22 de grade, noi aveam 24 de grade,ca să fie confort pentru elevi.
Acum când am văzut factura am zis: hai să inchidem căldura noaptea. Am închis-o de tot, dar se răcește clădirea. Dimineața trebuie dat drumul la căldură din nou Nu mai știu de unde să ai reduc. E un salariu de om, practic”, a mărturisit speriat cântărețul.

Care a luat o decizie radicală. „M-am certat cu ei, le-am zis că-i dau în judecată! Vreau să înțeleg și eu de unde au scos 400 de metri cubi când nu treceam niciodată de 200. Nu vreau să dau faliment!Vine și curentul acum, o să fie graoznic. Practic ăștia închid afaceri acum!”, a mai declarat solistul.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Vrea să pună panouri solare

Trăistariu, care pe timpul verii își închiriază apartamentele pentru turiștii care vin la mare, e disperat când se gândește cum va fi în plin sezon estival, în asemenea condiții.

„Spaima mea e la apartamentele de pe Litoral. Norocul meu că iarna nu le închiriez, nu sunt folosite! Dar la vară oamenii vor folosi apa caldă, o să facă dușuri zi de zi. O familie de patru membri, vor face mai multe dușuri pe zi, să vezi acolo ce va fi! La turiști se consumă, nu glumă!

Mi se pare o catastrofă! Mă bate gândul să-mi pun panoruri solare, m-am și interesat. Adică să-mi dea natura curent și căldură. Și asta e, panourile solare vreo 150 de euro un panou, îmi pun 10-20 panouri. Depind de natură și asta e. Ăsta va fi viitorul ca să nu depindem de nebunii ăștia. Chiar așa o să și fac!”, a mai spus Mihai Trăistariu pentru Click.

 

 

 

Comentarii: