X

Cum să îi cheltuiești banii soțului FĂRĂ să știe? A se citi doar de persoanele…

***A se citi doar de persoanele înzestrate cu simțul umorului!

Aspectele financiare joacă dintotdeauna un rol covârșitor în bunul mers al unei căsnicii. Nu vrem să te îndemnăm la prostii, dar iată că există câteva metode de a cheltui banii soțului fără ca acesta să știe. Cercetătorii britanici le-au descoperit, în cazul în care te întreabă cineva…

Ochii care nu se văd se uită… Același proverb funcționează și în cazul finanțelor familiei. Atunci când le vezi constant, zi de zi, și ai acces facil la ele sunt șanse maxime să nu poți să economisești. În cadrul culturii noastre există o presiune constantă de a cheltui bani. Cu excepția situației în care proba încercării nereușite este inclusă între sporturile olimpice, ai cu siguranță parte de multe zile în care îți vine să ascunzi bani chiar și de tine însăți.

Sugestii relativ ortodoxe

Se știe prea bine că femeile au un talent înnăscut în a cheltui bani, dar cum ar putea reuși să ducă la bun sfârșit acest plan machiavelic fără ca soții lor să le descopere intențiile și faptele care par a nu fi defel pătrunse de taina căsniciei, scrie chicagonow.com. Iată cum poți pune în practică proverbul ochii care nu se văd se uită și cu privire la propriile economii:

Specialiştii fac un anunţ îngrijorător: Dependența sexuală, simptomul unei grave tulburări mintale

Motivele pentru care TOT MAI MULTE femei își ÎNȘALĂ partenerul

Foto: Pinterest.com

Sugestii deloc ortodoxe

În continuare îți oferim și câteva sugestii și mai puțin ortodoxe. Pe care, subliniem, nu le știi de la noi, ci de aici:

DE CE românii NU mănâncă micul dejun

Care este cea mai eficientă metodă de ELIBERARE a stresului din organism

Foto: Pinterest.com

În cazul în care nu ești capabilă să pui în practică niciuna dintre tehnici, nu putem să-ți spunem decât că ne pare rău pentru tine. Și că nu-ți rămâne decât să explici purul adevăr bunului și înțelegătorului tău soțior: și anume că ai o latură cheltuitoare. Că ai fost înzestrată de mama natură cu o mână…oarecum largă când vine vorba de bani. Până la urmă știi cum se zice, banul ochiul dracului. Tu nu vrei decât să acționezi ca o bună creștină și să scapi cât mai rapid de ei. Lui nu-i rămâne decât să te accepte. Sau…să caute alta și mai cheltuitoare.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro