LIFESTYLE

Cine face profit după moartea lui Benone Sinulescu! Cu cât se vinde un vinil

Benone Sinulescu a ajuns la inimile a milioane de români nu doar în perioada comunistă, ci și la începutul anilor 2000, atunci a realizat numeroase colaborări și featuring pentru genul etno.

Nea Beni reușise să cucerească inclusiv publicul tânăr, așadar acum, la moartea lui, îndrăgitul cântăreț de muzică populară este plâns de toate generațiile.

În muzica populară este un doliu imens, pentru că din cei 84 de ani pe care i-a petrecut în această lume, Benone Sinulescu a dedicat publicului peste 60 de ani de carieră.

CITEȘTE ȘI: TRUC genial! Ce se întâmplă dacă pui o MONEDĂ DE 5 BANI în vaza cu flori

Vinilurile, la mare căutare

Și cum se întâmplă de obicei, imediat ce un artist de calibru părăsește scena vieții, se întâmplă tot felul de fenomene. În general, cresc prețurile la discuri și albumuri.

Și cum marele interpret de folclor ne-a lăsat drept moștenire un întreg tezaur de piese, lumea are de unde alege.
Iar site-urile de vânzări și intermedieri au înregistrat o creștere bruscă a numărului de anunțuri cu albumele maestrului Sinulescu.

Cererea și oferta vizează cu predilecție albumele imprimate pe vinil, cu muzica originală a lui Benone Sinulescu de acum 40-50 de ani. Și cum asemenea produse nu sunt chiar pe toate drumurile, prețul unui vinil este acum de 50-60 de lei.

 

 

Comentarii: