LIFESTYLE

Mădălina Ghenea cucerește Hollywood-ul! După Al Pacino, filmează cu altă vedetă

Cum spuneam și cu alte ocazii, pentru Mădălina Ghenea n-au fost niciodată de ajuns prezentările de modă, reclamele, shooting-urile , calendarele sau chiar să fie amfitrioana unor evenimente precum festivalul de la San Remo.

Mădălina a visat mereu să prindă un loc în față în Cetatea Filmului. Și după câteva apariții stelare, care n-au trecut chiar neobservate, frumoasa olteancă a apărut în distribuția unui film cu potențial de Oscar. Dacă ne gândim că vedeta noastră a împărțit platoul cu Al Pacino, Lady Gaga sau Adam Driver, regizor fiind legendarul Ridley Scott.

Așadar, Mădălina Ghenea este… Sophia Loren, în filmul “House of Gucci”, film care va reda viața și moartea unuia dintre moștenitorii imperiului Gucci, Maurizio Gucci, asasinat la ordinul Patriziei Reggiani, nimeni alta decât soția lui.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Rol principal

Dar dacă în filmul anterior, Mădălina Ghenea a prins doar o apariție meteorică la brațul lui Al Pacino, de data aceasta românca joacă rolul principal în thrillerul ”Deep Fear”. ”Iubitul” ei va fi Ed Westwick, actorul din „Gossip Girl”.

Mădălina s-a apucat de muncă însă cu o lună înainte de începerea filmărilor. S-a antrenat făcând… scufundări alături de scafandri profesioniști.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant.

Abia aștept să încep filmările alături de o echipă alături de talentată!”, a spus Mădălina pentru publicația internațională „Variety”.

 

 

 

Comentarii: