HOROSCOP

HOROSCOP 21 noiembrie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Veștile bune vin din toate părțile. Cineva din familie te surprinde cu un cadou pe care ți-l doreai de mult. Abia acum descoperi că e mai importantă acea persoana decât surpriza în sine. În planul financiar cheltuielile tale scad și, în sfârșit, ai reușit să găsești un echilibru pentru portofelul tău.

Taur
S-a întâmplat ceva ce te-a făcut să spui „Stop” și să nu mai fii așa agitat. Cu siguranță lumea nu te vrea nici prea calm, ci doar mai echilibrat. Curând va apărea persoana potrivită care te va stimula, te va ambiționa, pentru lupta cu viitorul. Doar ai răbdare cu tine însuți!

Gemeni
Nu te mai gândi că ai dat greș, gândește-te cum cum poți să repari această greșeală. Ambiționează-te și treci peste acest episod, vei vedea că atitudinea pozitivă te va ajuta mult! Nu uita: omul, cât trăiește, învață din greșeli! Vei da atenţie sporită părerilor persoanelor din jurul tău, deoarece dorești să afli ce impresie au acestea despre tine.

Rac
Starea ta e una cameleonică și este influențată de starea vremii. Când afară-i soare, radiezi de fericire, îți merge bine pe toate planurile. Când pe cer sunt nori, tuni și fulgeri. Nimic nu îți mai convine, crezi că toată lumea îți vrea răul. Învață să te bucuri de viață, oricum ar fi ea.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Leu
Spre seară, unul dintre prieteni și-ar putea anunța o scurtă vizită. Relațiile cu rudele și prietenii sunt foarte bune. Cum spunea și Ruby în piesa ei, „Nu pune, nu pune la suflet / Tot ce auzi în jur”, treci peste zvoniri și caută adevărul de dincolo de acele cuvinte. Chiar dacă ce auzi nu îți e pe plac, nu ignora, s-ar putea să înveți ceva despre tine.

Fecioară
Astăzi ai putea primi o serie de observații sau critici in legătură cu modul de rezolvare a unor situaţii. Încearcă să vezi partea plină a paharului şi să nu le iei ca pe un atac la propria persoană, ci ca pe un sfat constructiv. Este posibil ca unul dintre apropiații tăi să vină cu propunerea de a te implica într-un proiect important.

Balanță
Astăzi este o zi favorabilă pentru a-ţi pune în aplicare planurile şi proiectele de viitor, dar şi pentru a reevalua relaţia cu partenerul sau colaboratorul de afaceri. Ține cont de sfaturile prietenilor. E posibil să întâlnești o dezamăgire, dar privește partea plină a paharului, tot răul este spre bine.

Scorpion
Te poţi hotărî brusc să anulezi toate responsabilitățile suplimentare pe care le aveai de realizat azi, iar în locul lor să organizezi o petrecere-surpriză pentru partener. Te apropii de persoane triste, pesimiste, care te vor face și pe tine să adopți aceeași stare de spirit. Fii tu cel care le schimbă starea, învață-i că se poate și altfel.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Este momentul să spui întregul adevăr şi să faci pace cu trecutul. Din fericire, eşti înconjurat de persoane care te iubesc, te apreciază şi te vor susţine indiferent de situaţie. Simți nevoia să te retragi într-un loc liniștit pentru a te încărca de energie pozitivă. Ce zici de câteva zile petrecute pe lacul Tarnița? E zona perfecta pentru a te reculege.

Capricorn
Astăzi s-ar putea să închei o colaborare care nu îţi mai aducea niciun beneficiu. Privește cu optimism perspectivele din viitor, deoarece atunci când o uşă se închide, cu siguranţă alta se va deschide. Ca de fiecare dată, banii sunt preocuparea ta zilnică. De mic ai fost învățat să îi administrezi cu prudență, ca nu cumva sa fie risipiți aiurea. S-ar putea să își facă apariția și o sumă destul de frumușică, dar nu vei apuca să îți faci toate capriciile, căci ai alte cheltuieli mai importante.

Vărsător
Pot apărea mici disensiuni în relaţia de cuplu, pe tema unor împrumuturi care nu s-au mai returnat. Discută cu partenerul, iar împreună veţi găsi cea mai bună soluţie pentru rezolvarea acestei neînțelegeri. Este posibil ca unii prieteni să îți reproșeze faptul că nu ați mai petrecut timp împreună. De asemenea, nu este exclus ca unul dintre membrii familiei să dorească să ți se confeseze și, implicit, să fie nevoie să îi acorzi ajutor într-o problemă delicată.

Pești
Dualitatea de care dai dovadă astăzi produce multe confuzii: acum vorbești frumos cu toată lumea şi ești drăgăstos, iar peste câteva secunde trântești şi bufnești. Până la finalul zilei vei reuşi să-ţi reprimi aceste reacții şi să revii la normal. Îți place să ai planul făcut pe o perioadă lungă, iar totul este la locul său în agenda ta. Acceptă unele modificări și din mers, căci nu vei regreta.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: