HOROSCOP

Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Foto: Pinterest.com

Influența semnului zodiacal sub care ne naștem este o componentă importantă a relațiilor interumane pe care le dezvoltăm dea lungul vieții. Valențele feminine ale anumitor zodii, îi fac însă pe bărbați să se îndrăgostească rapid și fără de speranță.

Zodiacul se împarte, din punct de vedere al polarității, în șase zodii feminine și șase masculine. Femeile născute sub influența unei zodii feminine, sunt de obicei mai sensibile și mai temătoare, însă diplomate și foarte receptive. Fiind semne de Apă și Pământ, ele sunt asociate cu sufletul și materialul.

Femeia Taur își cunoaște limitele

Femeia Taur este foarte practică și cu picioarele pe pământ. Nu se lasă cucerită ușor iar bărbații se îndrăgostesc de istețimea și sinceritatea tăioasă cu care răspunde avansurilor. Ea nu amestecă obligațiile cu distracția și rareori se va implica în relații cu parteneri de afaceri sau la locul de muncă. Își cunoaște limitele și apreciază ordinea, dar este sociabilă și răbdătoare. Are un farmec aparte și un simț al umorului de invidiat, care o face irezistibilă în ochii bărbaților.

Ce trebuie să ştii când faci sex cu un bărbat de 30 de ani

Semnele care îţi arată că sunteţi INCOMPATIBILI în pat

Știi să foloseşti CORECT crema cu factor de protecţie solară?

Viața alături de femeia Rac nu va fi niciodată plictisitoare

Plină de imaginație și fantezie, femeia Rac nu te va lăsa niciodată să te plictisești. Are nevoie de siguranță așa că nu va răspunde cu ușurință avansurilor și își va examina un potențial partener mai mult timp, înainte de a decide dacă este potrivit pentru ea. Își ascultă intuiția și tinde să aibă dreptate când ia o decizie. Nu se va lăsa vulnerabilă în fața unui bărbat în care nu are încredere deplină, însă în momentul în care îi vei demonstra că ești demn de ea, va fi numai a ta.

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Femeia Fecioară are o foarte mare putere de seducție

Femeia născută sub semnul Fecioarei este modestă și își dorește o viață simplă. Nu este adepta întâlnirilor și preferă să își observe un potențial partener în contexte sociale. Nu crede în destin și nu se sfiește să fie prima care acționează, în momentul în care îi place un bărbat. Are o mare putere de seducție pe care o învăluie în mod natural într-o aură de mister. Este adepta relațiilor serioase și se implică trup și suflet.

Foto: Pinterest.com

Femeia Scorpion are o sexualitate foarte puternică

Nativa din Scorpion are o personalitate foarte puternică, știe ce vrea de la viață și este extrem de hotărâtă. Își folosește rafinamentul și misterul pentru a îi face pe bărbați să venereze pământul pe care calcă. DĂ senzația că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat unui bărbat și acesta devine dispus să facă orice pentru a o păstra. Deși se mândrește cu puterea ei, se lasă uneori influențată puternic de emoții. Are o sexualitate puternică și știe cum să își facă iubitul să se simtă ca un rege în dormitor.

Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Femeia Capricorn nu se lasă cucerită ușor

Deși este calculată și inteligentă, femeia Carpricorn este capabilă de a iubi pătimaș. Nu se lasă doborâtă ușor, iar ambiția ei o poartă cu mult înaintea celorlalți. preferă abordările mai subtile, care nu îi exercită toată forța și energia, însă știe să arate când vrea pe cineva. Tradiționalistă și foarte organizată, nu fuge niciodată de responsabilitățile dintr-o relație. Pentru ea dragostea este o treabă serioasă, pe care nu o poate lasă la mâna sorții.

Alimentele pe care e indicat să le EVIŢI vara

ATENȚIE! Ce suplimente alimentare, administrate VARA, devin PERICULOASE pentru sănătate

Alimentul VITAL pe care nu trebuie să-l ocoleşti: Te ajută să-ţi prelungeşti viaţa

Femeia Pești este dispusă să se sacrifice pentru partener

Datorită unei complexități și sensibilități aparte, femeia Pești este o persoană aparte în contextul zilei de azi. Foarte romantică, ea are nevoie de un partener care să o sprijine și să o apere de greutățile vieții. Își face partenerul să se simtă ca un erou din povești, însă este perfect capabilă să se sacrifice pentru binele lui. Fire empatică, este foarte ușor de impresionat și apreciază chiar și gesturile mici. Este feminină în adevăratul sens al cuvântului, extrem de sentimentală și emotivă.

Comentarii: