HOROSCOP

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Datorită caracterului lor, sensibilității sau independenței care le caracterizează, anumite zodii nu sunt făcute practic pentru căsătorie. Acesta este și motivul pentru care nativii acestora decid că este mai bine să fie libere și independente, existând totuși posibilitatea ca, la un moment dat, să se răzgândească. Însă, dacă o fac, o fac cu foarte mare greutate….

Gemeni

Gemenii se îngrijorează în mod constant că sentimentele lor faţă de celălalt se vor schimba după căsătorie, aşa că încearcă să stea cât mai departe de acest angajament. Uneori, acest nativ simte că mariajul ar putea fi distractiv, dar mereu îşi schimbă părerea.

Săgetător

Săgetătorul nu se vede căsătorit pentru că, pentru el, mariajul înseamnă pierderea libertăţii şi chiar pe el însuşi. Este o persoană independentă, care are mai mult relaţii ocazionale. El vrea să se concentreze pe sine şi pe nevoile lui cât încă e tânăr, astfel încât să lase toate aceste planuri măreţe pentru mai târziu în viaţă.

Foto: Pinterest.com

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Somnul în timpul zilei, PERICULOS pentru sănătate. Cu o singură excepție!

Vărsător

Vărsătorul urăşte ideea de căsătorie, pentru că nu vrea să ajungă să sufere. Văzând că e deja imposibil ca el să se deschidă în faţa oricui, nu pare că există prea mari şanse de a face pasul cel mare.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: