HOROSCOP

Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Există unele persoane care, de la prima vedere, îți transmit o energie pozitivă şi, fără să conștientizezi, te simţi fantastic în preajma lor. Sunt acele persoane calde şi blânde, mereu înțelegătoare și mereu având timp la dispoziție pentru interlocutor și cu o inteligenţă ascuţită.

Se spune că un caracter frumos se construieşte din copilărie sau te naşti cu el. Iată așadar care sunt nativii din zodiac lângă care te simţi cel mai bine.

Gemeni

Gemenii sunt persoane agreabile şi vesele, sufletul petrecerii şi extrem de expresive. Cuvântul-cheie pentru nativii din această zodie este pasiune. Sunt visători, idealiști şi ambiţioși. Nimic nu le stă în cale atunci când îşi doresc ceva.

De ce este indicat să NU cureţi cartofii noi de coajă

Oboseala inexplicabilă. Cauze posibile

Autostrada din România pe care NU va merge nicio mașină/ VIDEO

La prima vedere pot fi percepuți ca fiind superficiali, însă cine are răbdare, le găseşte latura romantică şi profundă.

Spontaneitatea nativilor acestei zodii te poate lua prin surprindere şi te scoate din starea mai puţin plăcută în care te afli. Situaţiile dificile pentru cei născuți în  Gemeni reprezintă întotdeauna o provocare pe care o acceptă până găsesc o soluţie. Imprevizibilitatea nativilor din Gemeni păleşte în faţa imaginaţiei pe care aceștia o au indiferent de context.

Foto: Pinterest.com

Mai mult, firea sociabilă te poate face să îi placi imediat şi apoi vei simţi recunoştinţă că ai un astfel de nativ în preajmă. Capacitatea lor de comunicare este extraordinară, locul pe scenă sau sub lumina reflectoarelor fiind preferatul lor.

Datorită curiozităţii şi a felului sociabil, Gemenii încep treptat să descopere multe lucruri despre ei înșiși, fapt care le dă încredere în ei. În urma contactului cu diverse persoane, ajung să accepte pe fiecare aşa cum este şi să le placă diferenţele dintre oameni, în loc să le judece.

Săgetător

Pe lângă momentele în care reprezentanții acestei zodii sunt temperamentali, onestitatea lor te va cuceri imediat. Un atu al Săgetătorului este caracterul integru. Chiar și atunci când te va certa, îi va părea rău şi va încerca să repare situaţia. Fermecătorii Săgetători nu sunt doar sinceri, ci  au şi o fire veselă, plăcându-le să se amuze şi să încălzească atmosfera.

Au un stil unic de a fi, un amestec între sinceritate şi autenticitate, însă într-un mod diplomat şi pozitiv.

De ce NU este indicat să spui ”sănătate!” cuiva care strănută

Cinci sfaturi esenţiale pentru a slăbi: Asta trebuie să bei

Semnele care îți arată că ai o circulație sangvină deficitară. Ce trebuie să faci

Independenţa este altă trăsătură a nativilor din Săgetător, precum şi dorinţa de a se mişca, de a călători. Rareori îi vei găsi acasă. Dacă vrei să îi cunoşti mai bine, este indicat să ţii pasul cu ei.

Persoana născută în această zodie este idealistă şi cu un simţ al umorului dezvoltat. Îi place să înveţe lucrurile din propriile experienţe, în loc să se bazeze pe alte persoane, de aceea îi place diversitatea persoanelor cu care intră în contact. Curiozitatea şi înclinaţia către filozofie, spiritualitate, fac din nativul Săgetător un partener de discuţie plăcut.

Foto: Pinterest.com

Într-o relaţie, reprezentantul acestei zodii este de încredere şi îşi ia în serios responsabilităţile care vin odată cu împărţirea vieţii cu cineva.

Empatia face parte din farmecul Săgetătorilor, având grijă de felul în care celelalte persoane vor fi afectate de ceea ce spun sau fac.

Peşti

Nativul Peşti este cel mai misterios şi senzual din tot zodiacul. Pe lângă mintea ageră, are şi o latură romantică şi spirituală cu care te poate fermeca.

Curios şi gentil, nativul Pești este întruchiparea visătorului perfect. Se bazează foarte mult pe intuiţie şi pe emoţii şi tot ce se întâmplă trebuie să aibă un sens. Atunci când se află într-un loc, parcă acaparează tot ce-i în jur, se conectează foarte uşor cu persoane pe care nu le-a văzut niciodată în viaţa ei sau lui.

Caracterul reflectă pasiunea de a trăi, făcând din tot ceea ce atinge o artă. Îi place să se exprime prin pictură, dans ori scris.

Ce NU știai despre femeile DEPENDENTE de sex

Ce sfaturi sexuale primeau tinerele în secolul trecut…

Cum SUCEȘTI mintea unui bărbat, în funcţie de zodie

Imaginaţia Peștilor atinge cele mai înalte culmi şi atunci când vine vorba de iubire, creând un peisaj de poveste, cu mult mister şi afecţiune.

Cei mai mulți nativi din Peşti sunt relaxați şi îşi atrag în viaţa lor acele persoane cu care pot lega prietenii frumoase, care conţin adevăruri profunde şi cu care pot schimba opinii fără să le fie îngrădită libertatea de exprimare.

Atunci când te afli într-o situaţie dificilă, nativul Peşti, dacă se află în preajma ta, va fi primul care te va ajuta. În plus, în ceea ce privește reprezentantele de sex feminin ale acestei zodii, pe lângă senzualitate şi frumuseţe, femeile Peşti au o sensibilitate aparte la nevoile celorlalţi. Într-o lume în care cei mai mulţi vor să ia, ele sunt cele care dau.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: