HOROSCOP

Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Iubirea, știm cu toții, are și un risc: acela ca, la un moment dat, să suferi! Uneori, chiar extrem de mult…Știu, se spune că iubirea durează toată viaţa, dar, din experienţă, am constatat că se întâmplă des să ne despărţim de persoana dragă nouă. Din diverse motive, relația se destramă și fiecare partener o ia pe drumul său.

Perioada cea mai grea şi mai intensă din punct de vedere emoţional este cea imediat după despărţire. Fiecare om are propriile metode pentru a trece de suferinţă. Unii mai greu, unii mai uşor, depinde de structura lor internă.

Iată zodiile ale căror nativi trec uşor peste o despărțire:

Gemeni

Gemenii sunt persoane duale şi în continuă mişcare. La ei, sentimentele sunt în contradicţie şi în schimbare. Nativii din această zodie deţin un record în relaţii şi despărţiri. Deşi au o fire fermecătoare şi sunt populari, ideea de relaţie lungă îi sperie şi preferă să caute diversitatea, ca urmare a firii lor curioase.

Cum arată moştenitoarea de 22 de ani a imperiului Lamborghini

ÎNTREBAREA care te ajută să cumperi cadoul perfect

Cea mai UȘOR DE MANIPULAT femeie, în funcție zodie. VEZI ce nativă este vizată

În cazul în care ai întâlnit un Geamăn care este sufletul petrecerii şi vrei să-l cucereşti, întreabă-te dacă poţi face faţă unui viitor instabil şi dacă poţi construi cu adevărat o relaţie cu el. La început, s-ar putea să fii încântată de felul lui galant de a se comporta, îţi face cadouri şi te surprinde cu cele mai dulci vorbe, comunicarea fiind punctul lui forte. Însă, pe cât de puternică poate fi atracţia sau iubirea la început, pe atât de ușor îi este să facă față unei despărțiri, care pare să nu-l afecteze mai deloc.

Săgetător

Săgetătorul are o fire temperamentală şi îi place să fie în centrul atenţiei. Vrea să se mişte dintr-un loc în altul, are bagajul mereu făcut, iar o relaţie stabilă îl face să se îndepărteze şi să-şi trăiască viaţa după propriile reguli.

Foto: Pinterest.com

Îi place să se joace, să aleagă o cauză şi să o rezolve, fapt care nu îi conferă stabilitate atunci când vine vorba de relaţii. Îi este teamă de angajament, având în minte mai multe activităţi pe care le-ar putea face.
Deşi este unul dintre cele mai pasionale şi generoase semne ale zodiacului, rezistând cu stoicism într-o relaţie serioasă, Săgetătorul nu îţi poate promite că va fi mereu alături de tine, din cauza spiritului său liber şi a nevoii de adrenalină.

Vărsător

Vărsătorii pot fi prietenii ideali şi au o fire curioasă, dorindu-și să facă multe activităţi care să-i bucure. Categoric, nativul din această zodie iese din tipare! Îi place să experimenteze, să trăiască viaţa la maximum. Acest ideal spre care Vărsătorul tinde îl face să pară rece şi foarte concentrat pe obiectivele lui, fapt care poate fi adesea motiv de despărţire.

Preludiu ca la carte. Ce trebuie să faci

Ce obiecte îți aduc NOROC în funcție de zodie

La vârsta de 60 de ani, o româncă a devenit manechin la Paris!

Dorinţa de libertate şi de explorare este mai puternică decât iubirea de care se poate bucura într-o relaţie. Cu această atitudine, atunci când întâlneşti un Vărsător, fii atentă dacă într-adevăr poţi fi pe locul doi în viaţa lui şi fii pregătită oricând pentru momentul în care va pleca în căutare de noi experienţe. Fiind o persoană în continuă mișcare, suferinţa după despărţire trece repede în cazul Vărsătorului.

Foto: Instagram.com

Comentarii: