RELATII

Semnele care îţi arată că sunteţi INCOMPATIBILI în pat

Foto: Pinterest.com

Problemele din dormitor se numără printre principalele cauze care duc la destrămarea unui cuplu. Satisfacţia sexuală pe care o oferim sau o primim ţine, de multe ori, de compatibilitate. Iată câteva dintre semnele care îţi indică faptul că sunteţi incompatibili în pat. Discutaţi deschis despre problemele pe care le aveţi şi căutaţi soluţii. Este singura soluție dacă vrei totuși să aveți o relație în continuare!

Nu simţi o legătură între voi doi

Sexul de calitate nu este doar o experienţă fizică, ci oferă şi satisfacţie sufletească, creând legături emoţionale puternice. Dacă după o partidă de amor, te simţi mai aproape ca niciodată de partenerul tău, iar el îţi răspunde la fel, atunci cu siguranţă aţi avut parte de o partidă reuşită. În caz contrar, situaţia trebuie să-ţi dea de gândit.

Care este CEA MAI BUNĂ ZI pentru SEX? Cercetătorii au găsit răspunsul

Poziţii erotice pentru penetrare adâncă care îți asigură garantat orgasmul

Tipuri de sex INTERZISE prin lege. Cei care le practică pot ajunge după gratii

Te face să te simţi neîncrezătoare în tine

De când sunteţi împreună, te simţi mai complexată ca niciodată? Unul dintre rolurile unui partener este să te facă să te simţi dorită şi atrăgătoare. Dacă el reuşeşte tocmai contrariul, în acest caz aeţi o problemă.

Foto: Pinterest.com

Te presează să încerci tehnici sexuale care nu-ţi fac plăcere

Aceleaşi poziţii în fiecare seară pot face sexul să fie plictisitor. Însă, pentru a experimenta lucruri noi, trebuie să fiţi amândoi de acord. Te presează să faci sex atunci când nu-ţi doreşti sau să încerci ceva cu care nu te simţi confortabil? Poate fi un semn de incompatibilitate sexuală.

Te compară cu fostele

Îţi povesteşti despre aventurile sexuale cu fostele şi chiar te compară cu celelalte femei din viaţa lui, făcându-ţi reproşuri? Nimeni nu vrea să se simtă comparat cu predecesorii. Discutaţi despre această problemă şi explică-i că astfel de comentarii sunt neplăcute.

CUM să te simţi în largul tău în timpul partidei de sex

„Ucigaşul” ascuns în dormitor. Cel mai PERICULOS tip de sex!

Ai un partener LENEȘ? IATĂ care sunt poziţiile care îl vor satisface

Diferenţe majore de libidou

El îşi doreşte să faceţi sex mai des decât ai vrea tu sau momentele în care tânjiţi la momente de pasiune coincid rar? În acest caz vă confruntaţi cu o problemă. Însă nu cu una care să nu poată fi rezolvată. Discutaţi deschis despre acest subiect şi găsiţi o cale mijloc, care să vă mulţumească pe amândoi.

Este egoist

Partidele voastre de sex durează maxim 5 minute şi ai uitat cum se simte un orgasm? Dacă partenerul tău se grăbeşte şi se gândeşte doar la propria satisfacţie, atunci ai de-a face cu un bărbat egoist şi trebuie să iei măsuri. Explică-i ce te deranjează şi abordează problema delicat, fără a-i răni orgoliul.

Ce pățești dacă faci sex FOARTE DES

De câte ori trebuie să faci sex în funcție de vârstă?

De ce fac oamenii sex NOAPTEA?

Poate are o părere greşită despre mişcările care îţi plac în dormitor. Aşa că este mai bine să-i spui exact ce înseamnă o partidă de sex reuşită pentru tine. Dacă ţine la relaţia voastră, va face schimbările necesare.

Foto: Pinterest.com

Îşi pierde interesul după sex

La terminarea partidei de sex, unii bărbaţi îşi pierd interesul şi se distanţează de partenera de cuplu. Nu şi dacă sexul a fost incredibil de satisfăcător. În acest caz, bărbaţii vor continua să-şi arate interesul, prin flirturi care să creeze anticipare până la următoarea partidă de sex.

Comentarii: