HOROSCOP

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Foto: Pinterest.com

 

Știi deja, cel mai probabil pe propria piele, faptul că unele persoane nu au scrupule… Problema este însă că nu îţi poţi da seama întotdeauna de acest lucru de la o primă vedere. Cu toate acestea, zodia lor îţi oferă câteva indicii importante!

Iată care sunt zodiile care mint cu neruşinare:

Vărsător

Dacă credeai că poţi să ai încredere într-un Vărsător, cu siguranţă vei descoperi că e primul care te loveşte pe la spate sau, de obicei, în locul unde te doare cel mai tare. Dacă există cineva care ar putea să îţi fure iubitul sau iubita, atunci acesta e prietenul tău născut în zodia Vărsător.

Foto: Pinterest.com

Rac

Sub masca „Nu te-aș minți niciodată!” se ascunde un Rac care nu numai că nu te va minţi niciodată, ci o va face chiar de multe ori. Şi apoi, va minţi din nou pentru a proteja şi întâri prima lor minciună. Poate că o face pentru a părea o persoană puternică sau una care are mereu dreptate, dar el e cel pe care nu l-ai bănui niciodată e aşa ceva. Racii sunt capabili să tragă covoraşul de sub tine atunci când te aştepţi mai puţin.

Trăsăturile personalităţii tale în funcţie de zodie

Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

DE CE te va înșela, în funcție de zodie

Fecioară

Acest nativ este cel care te va privi fix în ochi şi îţi va spune o minciună.
Fecioara nu are reţineri când vine vorba de a ascunde ceva, şi chiar şi atunci când e confruntată va nega până la capăt. Chiar dacă e demascată, ea va ridica din umeri şi se va comporta ca şi când nu a făcut nimic grav.

Ce NU trebuie să faci după ce bei un pahar cu VIN

Alimentele pe care NU este indicat să le mai mănânci DUPĂ 30 de ani

MITURILE despre SEXUL în timpul sarcinii

Scorpion

Scorpionul se va scuza că a greşit prin omisiune. El uită „accidental” să spună lucruri importante, ca mai apoi să pretindă că nu a minţit niciodată, ci doar nu ai fost tu atentă. Mai mult decât atât, are obiceiul de a prezenta altfel lucrurile şi apoi să te acuze că ai înţeles total greşit ce a vrut să spună.

Comentarii: