HOROSCOP

DE CE te va înșela, în funcție de zodie

Foto: Pixabay.com

E un dat! Oricât de fericiți am fi și oricât de câte lucruri am deține, constant ne dorim mai mult. Această dorință este cu atât mai intensă, când nu te simți satisfăcut emoțional, psihic sau fizic în relația în care te afli. De aceea, tinzi să îți dorești să obții aceste lucruri cu altcineva. Da, este unul dintre motivele pentru care oamenii înșală, provocând cele mai mari dureri și dezamăgiri pe care cineva le poate simți într-o viață.

În cazul zodiilor, motivele infidelității lor variază în funcție de temperamentul acestora, dar și de ce anume le face fericite. Unele semne sunt mai ușor de satisfăcut din anumite puncte de vedere, pe când altele își caută fericirea în brațele altcuiva, atunci când partenerul nu le mai oferă aceeași atenție.

Iată de ce te va înșela, în funcție de zodie!

Berbec

Atunci când se îndrăgostește, Berbecul este prins în mrejele iubirii ireversibil. Bărbatul din zodia Berbec este plin de pasiune și de dragoste și abia așteaptă să o împărtășească cu cineva. Totuși, spiritul de aventură îl face mereu să își împingă partenera la limită. Atunci când persoana dragă nu mai este dispusă să îi facă pe plac, acesta va începe să caute pe altcineva care să îl facă fericit.

Taur

Pentru tauri, este foarte important să fie în siguranță și să simtă că aparțin unei persoane. De aceea, le este foarte greu să lase și alte persoane în viața lor atunci când perechea le oferă tot ce le trebuie. Iubesc mult și pasional și așteaptă aceleași sentimente din partea persoanei iubite. Dacă nu sunt satisfăcuți emoțional, aceștia vor căuta împlinirea cu altcineva.

Foto: Pinterest.com

Gemeni

Gemenilor le place să flirteze și investesc destul de mult timp și efort pentru a te prinde în mrejele lor. Aceștia își doresc un partener stabil cu care să se conecteze la nivel intelectual și energetic. Atunci când încep să aibă încredere în cineva, rămân lângă acea persoană pentru toată viața. Le place să comunice cu persoana iubită și să împărtășească orice gând și sentiment. Dacă observă că persoana iubită se închide în ea și nu mai dorește să îl asculte, atunci este foarte posibil să găseacă o altă persoană care să îl înțeleagă.

Exercițiul-minune! Durează doar 3 MINUTE pe zi, dar îți lucreză TOȚI mușchii corpului

Rac

Racul este un partener loial în relația pe care o are. Trădarea pur și simplu nu îl definește. Se desparte foarte greu de o persoană și rămâne fidel doar unui partener. Șansele de a fi înșelată de acest nativ sunt foarte mici, totuși nu inexistente. Principalul motiv pentru care vei fi înșelată de iubitul tău Rac este că nu se va mai putea conecta emoțional cu tine. Acesta se va teme că tu nu îi mai înțelegi emoțiile și tocmai de aceea va căuta alinarea și înțelegerea în brațele altei femei.

Băuturi pe care NU ar trebui să pui niciodată gura

Semnele care indică faptul că NU mănânci destule legume

Ce trebuie să mănânci pe caniculă: Cele mai bune alimente

Leu

Leii sunt candidații ideali pentru relațiile ce nu presupun sentimente. Sunt firi independente, cărora le place să se concentreze asupra vieții profesionale, asupra succesului în carieră. Acești nativi au un ego uriaș ce îi împinge să obțină orice își doresc. De aceea, vinovăția nu își are locul în amalgamul de sentimente pe care acest prădător îl simte. Deși va fi îndrăgostit de tine și te va iubi, dacă celelalte nevoi nu îi sunt satisfăcute, nu va sta prea mult pe gânduri pentru a te înșela.

Fecioară

Semnul Fecioară nu este prea deschis atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor, însă se descurcă destul de bine cu limbajul corporal din așternuturi. Majoritatea bărbaților Fecioară sunt monogami într-o relație, iar pentru ei persoana iubită este sfântă. Deși majoritatea este loială în relații, cu siguranță în momentele dificile va căuta să se elibereze de stres și de gândurile negative în compania altcuiva. Certurile și conflictele cu persoana iubită îi fac să se simtă vulnerabili și vor începe să se întrebe dacă merită să mai rămână alături de tine.

Apa cu lămâie îţi poate provoca probleme: Iată reacţiile adverse

Te ajută apa cu gheață să slăbești? ADEVĂR sau MIT

INCREDIBIL! Cum îți poate TRANSFORMA apa oganismul

Balanță

Balanțele sunt partenerii ideali pentru toată viața. Stabilitatea este principalul lucru pe care îl doresc de la o relație și sunt în stare să aducă armonie și chiar să lase de la ei doar pentru a-și vedea persoana dragă fericită. Ceea ce urăsc cel mai mult acești nativi este singurătatea. Dacă partenerul îi lasă prea mult timp singuri sau dacă îi neglijează, vor începe să își caute alt suflet pereche.

Scorpion

Bărbații din această zodie sunt cunoscuți pentru natura lor pasională. Aceștia așteaptă de la partenera lor același nivel de senzualitate, deoarece doar atunci sunt siguri că persoana iubită poate să le satisfacă toate nevoile. Scorpionul poate rămâne loial într-o relație până într-un anumit punct ce ține de nevoile fizice și emoționale. Dacă nu obțin nivelul de intimitate pe care și-l doresc de la partener, aceștia vor căuta o altă persoană care să le împărtășească pasiunea și care să le alimenteze fanteziile.

Adevărul despre apa DETOX și alte ape cu VITAMINE

Apa minerală, marele duşman al corpului tău: De ce te îngraşi când o consumi

Săgetător

Săgetătorii sunt extrem de spontani, iar nevoia lor de a experimenta lucruri noi le-a oferit o gamă variată de cunoștințe la capitolul femei. În ciuda acestei zburdălnicii adolescentine, atunci când întâlnesc persoana potrivită, loialitatea lor nu cunoaște limite. O relație de iubire este ceva extrem de serios pentru ei și vor face tot ce le stă în putere pentru a nu răni persoana dragă. Săgetătorul tinde să înșele doar atunci când se plictisește sau când partenera acestuia nu îi mai acordă atenție. De aceea, activitățile pe care le faci împreună cu acest nativ și timpul petrecut cu el sunt vitale pentru relație.

Foto: Pinterest.com

Capricorn

Nativii din Capricorn sunt atenți la orice mișcare pe care o fac. Dacă ești într-o relație cu un Capricorn, atunci ești cu adevărat o persoană specială. La capitolul fidelitate, acest semn nu este cunoscut ca fiind vreun trădător. Capricornii sunt grijulii și onești și nu distrug tot ce au construit până în acel moment doar pentru a noapte de plăcere. Singurul moment în care acest nativ este posibil să te înșele este atunci când tu l-ai trădat deja cu altcineva. În acest caz, înșelatul devine un fel de răzbunare.

Cum calculezi CANTITATEA de apă pe care trebuie să o bei pe zi

TERAPIA cu APĂ, unul dintre secretele medicinei tradiționale japoneze. Cum funcționează

Ți se spune mereu să bei 2 litri de apă pe zi, dar ai idee DE CE?

Vărsător

Conversațiile profunde, intelectuale, sunt o necesitate absolută pentru acest nativ. Într-o relație, vărsătorii nu sunt deloc posesivi. Aceștia oferă persoanei iubite tot spațiul de care are nevoie. Totuși atunci când persoana dragă profită de bunătatea lor și depășesc o limită, aceștia nu vor ezita să o răsplătească cu aceiași monedă.

Pești

Peștii sunt niște romantici incurabili. Iubirea lor este necondiționată, misterioasă, și tind să fie destul de generoși și în pat. Satisfacerea partenerului este extrem de importantă pentru ei, și mereu vor pune persoana iubită pe primul loc. Iubitul tău din zodia Pești te va înșela doar în momentul în care te va vedea nefericită și nesatisfăcută, în ciuda eforturilor pe care le face pentru a te ține aproape. O parteneră nouă îl va face să simtă atenția și aprecierea de care are nevoie. De asemenea, și siguranța este la fel de importantă pentru el. Dacă nu se va mai simți în siguranță în brațele tale, atunci este foarte probabil să caute acest sentiment de confort la altcineva.

Comentarii: