NUTRITIE

Ce trebuie să mănânci pe caniculă: Cele mai bune alimente

Foto: Pinterest.com

Canicula e abia la început în acest an aşa că mai multe sfaturi chiar nu strică. Specialiştii ne oferă lista completă cu alimentele pe care trebuie să le consumăm în anotimpul cald.

 

Acum că a venit canicula, cercetătorii au realizat o listă a alimentelor indicate pentru a fi consumate pe această vreme.
Ea având efecte benefice asupra corpului atunci când temperaturile sunt ridicate.

Cum încearcă diverse ţări din lume să încurajeze vaccinarea. UNDE se situează România

Potrivit csid.ro, o ceaşcă de ceai şi sandwich-urile cu castravete sunt principalele produse care pot avea un efect benefic asupra corpului atunci când temperaturile sunt ridicate.

Chiar dacă, îngheţata și produsele ţinute la frigider sunt tentante, nu fac bine corpului. Chiar şi apa trebuie consumată la temperatura camerei.

Cum ÎL SCHIMBI în funcție de zodie

Rețete DIETETICE de deserturi cu fructe

Cel mai bun aliment în zilele călduroase ale anului este castravetele, care poate fi servit sub formă de sandwich cu maioneză şi sare.

Legumele şi fructele bogate în apă sunt cheia unei bune alimentaţii pe timp de caniculă, pepenele fiind un alt produs bun de consumat atunci când temperaturile sunt extrem de ridicate.

Cinci semne că mănânci PREA MULT zahăr

Cele mai tari modele de unghii pentru vara 2017

Ce faci dacă te înţeapă o albină. Marea GREȘEALĂ pe care trebuie să o eviţi!

Mâncărurile bogate în cereale sunt de asemenea bune vara, deoarece constituie un aport foarte bun de calciu şi magneziu.

Comentarii: