HOROSCOP

Cum ÎL SCHIMBI în funcție de zodie

Foto: Pinterest.com

Dacă ai oftat și tu din toți rărunchii, exasperată de comportamentul unui tip cu care nu reușeai deloc să fii pe aceeași lungime de undă, este probabil să nu fi utilizat metoda potrivită pentru a-l aduce pe calea cea bună!

Află care este semnul său zodiacal și vei vedea cum lucrurile se întorc la 180 de grade! Da, este posibil să schimbi un bărbat, dacă reușești să găsești calea spre inima și voința sa! Vei avea nevoie de un strop de abilitate, de multă inteligență și de… foarte multă răbdare!

Berbec

Impulsiv, energic, puternic, Berbecul deja crede despre el că e cea mai bună invenție a divinității din toate timpurile, așa că e destul de greu să îl convingi că e cazul să schimbe ceva. Ce va funcționa însă perfect? Exemplele! Laudă un tip pe care este puțin invidios (chiar dacă nu ar recunoaște nici în ruptul capului), subliniind exact acea trăsătură pe care Berbecul tău nu o are!

Taur

La prima vedere, ai putea spune că cea mai bună cale de a-ți asigura cooperarea Taurului este umblarea la „robinetul cu plăceri”, care îl dă de fiecare dată pe spate. O ființă senzorială, nativul este în același timp un bărbat calm, practic, inteligent. Abordează metoda sincerității și explică-i de ce ar fi mai bine să se schimbe și vei obține ceea ce îți dorești!

Zodiacul DEFECTELOR. De ce Săgetătorii sunt buni PARLAMENTARI, iar de Gemeni e bine să te FEREȘTI

Gemeni

Viața lângă un bărbat din zodia Gemeni este oricum, numai plictisitoare nu, dar poate deveni un calvar atunci când te deranjează cu ceva. E adevărat, aceste ființe sunt fermecătoare, adaptabile, versatile, așa că, dacă te place, va simți că este ceva ce te irită și va adopta singur schimbarea necesară. Provoacă-l la o discuție (doar știi cât îi plac), pregătește-ți argumentele imbatabile și explică-i ceea ce te enervează la el! Vei găsi un ascultător fin și deosebit de inteligent!

Foto: Pinterest.com

Rac

Dacă vrei să schimbi un Rac, sub nicio formă nu apela la agresivitate! Ai în față o făptură sensibilă, ce se poate retrage extrem de repede în cochilia sa. Dimpotrivă, dacă dai dovadă de blândețe și răbdare și îi explici cât de important este pentru tine și pentru relația voastră (trebuie să faci apel la iubire, dacă vrei să ai câștig de cauză), îți vei asigura îndeplinirea dorinței tale!

Leu

Strălucitor, regele junglei nu va accepta niciodată să se schimbe pentru că așa vrei tu! De ce ar face-o, când are la picioare un regat de admiratoare supuse, gata să îl accepte așa cum e? Nici să nu îndrăznești să îl ameninți cu plecarea, pentru că îți va deschide chiar el ușa. Ce poți face, atunci? Laudă-l, flatează-l, spune-i cât de răbdător, iubitor și generos e (intercalează aici trăsătura pe care aspiri tu să o aibă)! Nu e prost, așa că va realiza ce faci și se va schimba de dragul tău, apreciind însă că l-ai lăsat pe el să aibă inițiativa!

Cum poți slăbi, în funcție de zodie

Marele secret al produselor cosmetice: Află când expiră acestea cu adevărat

Cum i-a șocat Melania Trump pe șeicii aflați în capitala saudită/ GALERIE FOTO + VIDEO

Fecioară

Poate că la prima vedere pare critic și perfecționist, dar adevărul este că bărbatul Fecioară are toate calitățile care îi justifică aceste atitudini. E muncitor, inteligent, corect, loial: ce îi mai trebuie? Destule, ar putea răspunde partenera de viață doritoare de schimbare. Datoria este sfântă, așa că pe ea ar trebui să mizezi: arată-i câtă nevoie ai ca el să fie altfel și vei avea câștig de cauză!

Balanță

Avem o întrebare: de ce ai vrea să îl schimbi pe bărbatul Balanță? Fermecător, sociabil, calm, atent, romantic, cu o inimă de aur, pare bărbatul perfect. Desigur, imparțialitatea și nehotărârea sa pot fi puțin deranjante, dar, comparativ cu pachetul de calități, sunt o nimica toată. Dacă insiști totuși să schimbi ceva la el, semnalează-i dorința ta, discret, dar limpede, apoi nu mai vorbi niciodată despre ea și abonează-te la rezerve de răbdare. Poate că va fi lent, dar își va da singur seama că trebuie să se schimbe și o va face.

Foto: Pinterest.com

Scorpion

E ambițios, independent și uneori secretos, dar se numără și printre semnele zodiacului cel mai înzestrate din punct de vedere sexual, așa că te va răsplăti din plin pentru răbdarea ta. Cu toate acestea, suntem sincere cu tine: va fi destul de greu să îl schimbi. Cheia pe care trebuie să mizezi este loialitatea: demonstrează-i că ești alături de el, la bine și la greu, și va accepta să se schimbe de dragul tău!

Săgetător

Tocmai ai făcut cunoștință cu un Făt Frumos al zodiacului, dar unul aventurier, lipsit de prejudecăți și aproape imposibil de strunit. În 99 din 100 de cazuri, Săgetătorul își iubește mai tare independența decât pe tine, așa că nici nu intră în calcul ideea de schimbare. Dar, desigur, există și acel 1%: fii acea femeie unică, minunată, fabuloasă și liberă pe care el o va adora și va face orice pentru tine! Nu exagerăm deloc, norocoaso!

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Somnul în timpul zilei, PERICULOS pentru sănătate. Cu o singură excepție!

Capricorn

Dacă te-ai înhămat la misiunea de a schimba un Capricorn, cel mai probabil aparții și tu aceluiași semn, pentru că nu știm cine și-ar mai asuma o sarcină atât de grea. Ceea ce înseamnă că ai deja avantajul de a-l cunoaște ca pe propriul buzunar. Singura (sau, cel puțin, cea mai sigură) cale de a schimba un încăpățânat Capricorn este să îi demonstrezi că noua atitudine va fi benefică ascensiunii sale sociale, unor ambiții profesionale sau unui vis pe care îl are. Dacă va apărea și o recompensă financiară la mijloc, cu atât mai bine!

Foto: Pinterest.com

Vărsător

Ne pare rău, dar șansele de a schimba un Vărsător sunt aproape nule! Libertatea și independența acestui semn sunt unice în zodiac și, oricât de tare te-ar iubi, dacă va constata că încerci să îl modelezi după propria voință, se va simți atacat și, cel mai probabil, va fugi cât îl țin picioarele. Chiar și în cazul în care constați o subtilă modificare din partea sa, nu te amăgi: este în totalitate opera sa, fără nicio influență din partea ta.

Care sunt cei mai PERICULOȘI iubiți din zodiac

Ce NU știai despre femeile DEPENDENTE de sex

Cum SUCEȘTI mintea unui bărbat, în funcţie de zodie

Pești

De data aceasta, drumul spre schimbarea bărbatului tău e simplu, pavat cu petale de trandafiri: iubește-l! Peștii se numără printre semnele comode, care adoră să lenevească și să sacrifice mari idealuri plăcerii de moment, dar, în același timp, este și una dintre puținele zodii care dau totul în relație și sacrifică orice pentru iubire. Spune-i ce vrei de la el, eventual într-un gest romantic, grandios, și poți fi sigură că adaptabilul tău iubit va fi capabil de schimbarea pe care o dorești.

Comentarii: