HOROSCOP

Horoscop IULIE 2017. Sănătate, finanțe, relații

Berbec

Pentru Berbec, a doua lună de vară, va fi un pic ambiguă deoarece trebuie să fie un echilibru între muncă şi distracţie, apoi au nevoie de timp ca să se adapteze noilor cerinţe deoarece au ca obiectiv pozitivarea exclusivă a vieţii lor şi au nevoie de un echilibru între viaţa personală şi viaţa de familie. Soarele va veni în ajutorul lor, și va fi susținut în acest demers de Venus, în ciuda faptului că ultima nu se simte prea bine în semnul Berbecului.

Cooperarea și consensul vor fi semnificative şi definitorii pentru propria stabilitate. Sunt de aşteptat afirmarea proprie și acțiunea îndrăzneață dar ţinând cont de nevoile celor din juru vostru. Vor fi umărul pe care se poate plânge cu uşurinţă. Este important să înțeleagă că au de a face cu o perioadă dinamică şi probabil le va cere să fie mobili și activi în mai multe domenii. Dacă lucrează pentru ei, iulie va fi luna ideală pentru a-şi promova afacerea şi produsele. Dacă sunt angajaţi vor decoperi probabil, mijloace noi de administrarea a veniturilor, lucru plăcut și util.

În sfera relaţională vor exista mai multe posibilități

Am putea vorbi despre momente de evaluare a relațiilor existente sau de stabilirea unor noi contacte. Este posibil ca cei singuri să întâlnească pe cineva în perioada vacanţei sau a concediului, dar totul va rămâne la nivel de distracţie. Au tot ce le trebuie pentru a se asigura că lucrurile mer bine pentru voi, mai ales dacă vă doriţi un copil, acum este momentul să îl concepeţi şi îi veţi lua prin supsindere atât pe prieteni cât şi pe adversari. Dar asta nu înseamnă că musai trebuie să le intre în cap că sunt cei mai buni sau super-eroi. De asemenea, luna iulie este o lună bună să-şi petreacă mai mult timp cu familia, mai ales să participe la diverse momente casnice, capitol la care au unele restanţe. Marte, stăpânul lor este în Leu şi le va aduce energia necesară pentru a vă motiva să-şi facă viaţa mai bună. Şi nu în ultimul rând, luna iulie este ideală pentru a vă decora casa sau pentru a face unele renovari. Partea profesională va fi una atractivă, cu toate că lucrurile cele mai interesante se vor întâmpla în familie, unde nu există nici conflicte și nici neînțelegeri. Mai mult, partenerii de viață dau dovadă de inventivitate, și zilele Berbecului se dovedesc extrem de colorate ceea ce nu va permite căderea în rutină. Am o singură observație, dacă sesizează un potențial conflict, să facă orice ca lucrurile să nu degenereze, deoarece intervenția în forță nu va face altceva decât să pună paie pe foc.

Cele mai cool OUTFIT-uri de WEEK-END!/ GALERIE FOTO

Știi ce trebuie să faci dacă te înțeapă o CĂPUȘĂ? / VIDEO

Scapă de tânțari cu ajutorul PLANTELOR

În ceea ce privește partea profesională, tendințele amintite mai sus pot avea legătură şi cu sfra muncii, deoarece v-aţi putea confrunta la locul de muncă cu situații destul de neobișnuite pentru ceea ce faceţi voi. Cariera lor va suferi modificări majore, în sensul că își vor trage după ei copiii și vor căuta permanent să găsească o sumă de căi inovatoare în tot ceea ce fac, că e afacere proprie, că este locul de muncă. Să nu își facă griji dacă ratează vreo oportunitate pentru că vor apărea altele. Mulți dintre Berbeci își doresc o profesie care să le ofere și emoție dar și implicare și mai ales să aibă simțul umorului, iar iulie, celor care nu au un loc de muncă, le poate oferi unul, deși eu le-aș sugera să fie prudenți când li se face oferta unor asemenea locuri de muncă deoarece ascund multe capcane care pentru ei vor fi adevărate suplicii. Cel puțin nu în prima decadă a lui iulie.

Financiar, banii vor fi un scop semnificativ, dar secundar

În cea de-a doua decadă, nu trebuie decât să dovedească încrederea în propriile abilități. Dacă lucrează pentru sine, să nu ezite să adopte unele metode complet noi, în locul conservatorismului care nu le va fi de nici un folos acum. Dacă nu-au propria afacere, să nu se grăbească să respingă oportunitățile care apar, mai ales că sunt neatractive la prima vedere.

Financiar, banii vor fi un scop semnificativ, dar secundar. Cu toate acestea, banii nu le vor lipsi, dimpotrivă aș spune că sporesc și asta și datorită inteligenței sale financiare, pentru că or fi ei indiferenți cu veniturile lor dar sunt ca un magnet, atrag banii pentru că muncesc și ar trebui plătiți pe măsură. Luna aceasta însă vor fi atrași de investiții și de speculații și de aceea le recomand o doză serioasă de precauție.

Posibil ca sănătatea să le facă unele probleme în sensul că nu știu să se relaxeze, de aceea le sugerez ca până pe 22 – 23 iulie, să practice pauzele lucrative. Aș nu vor simți că stau. Dacă vor, seara pot merge la sală, că tot e la modă, sau pot apela la o dietă și tensiunea musculară va dispărea ca prin farmec.

Scapă de celulită cu o băutură 100% naturală!

De pe altă PLANETĂ? Mâncărurile care fac furori pe Instagram

La 49 de ani, Pamela Anderson își schimbă din nou partenerul / FOTO

Taur

În primul rând pentru ei, majoritatea planetelor este concentrată în partea de sud a zodiaculului, în schimb Casa familiei este mai susţinută decât Casa Cariei şi Imaginii, semn că accentul preocupărilor nativilor Taur va cădea pe rezolvarea problemelor personale, abia apoi pe cele profesionale. Explicaţia este simplă, dacă planetele nu sunt favorabile pentru demersurile în carieră, atunci trebuie sa se concentreze mai mult pe cele de familie.

Deoarece cele mai multe dintre planete se deplasează spre sectorul vestic al temei natale, până spre 22 iulie încolo, Taurii vor simţi că fac o trecere de la autonomie la competențele sociale către la sfârșitul lunii. Autoafirmarea şi independenţa vor fi înlocuite treptat de consensul colectiv dacă vor să-şi atinge obiectivele propuse pentru luna iulie. Marte și Saturn, vor fi cele care vor da coloratură vieţii Taurilor în iulie.

În cupluri domneşte armonia

Agresivitatea lui Marte pare să fie contrabalansată de reținerea lui Saturn şi de aceea există posibilitatea ca în aceste perioade, Taurii să fie preocupaţi de lucrurile importante şi să uite de cele minore. În schimb, sportivii Taur care activează în domeniile stăpânite de Saturn, adică toate sporturile care ţin de pământ – lupte, judo, tenis, gimnastică sol, atletismul, săritura în lungime sau cu prăjina – vor fi avantajaţi în această lună. Datorită poziției favorabile a Lunii, Taur este semnul ei de exaltare, vor învăţa să-şi controleze mai bine emoţiile și vor fi de acord cu ceea ce propun colegii și partenerii. Aspectul comunicării este unul semnificativ, deși nu va avea prioritate. Este adevărat că Luna Neagră ar putea să îi provoace frecvent, având în vedere apropierea de Pluto, este ca atunci când chiar dacă nu îţi convine o idee, te supui majorităţii. Nu încercaţi să vă ocupaţi singuri de toate problemele că nu aveţi nicio şansă.

Relaţional am putea spune că afectivitatea lor este extrem dinamică și plăcută în această atât pentru bărbați cât și pentru femei. Sunt parteneri de încredere şi atrag prin magnetism personale, nu întâmplător sunt zodia pereche a Scorpionului. În prima decadă a lunii li se va cere să nu mai gândească atât ci să acţioneze şi asta va fi o adevărată provocare pentru ei. În cupluri domneşte armonia, poate, la începutul lunii, să fie mici disensiuni cu cineva drag dar lucrurile se vor lămuri repede, aşa că să fie pregătiţi pentru orice. Li se cere sprijin şi vor depune eforturi pentru a se alinia cerinţelor celor din familie. Dar să nu uite că un factor important, în acest sens, este comunicarea.

ATENŢIE! Medicii avertizează asupra PERICOLELOR noii tendinţe de folosire a Coca Cola ca autobronzant

Apa cu lămâie îţi poate provoca probleme: Iată reacţiile adverse

Mereu pe fugă? Ce să mănânci la PRÂNZ ca să SLĂBEȘTI

Din punct de vedere profesional, luna iulie se va dovedi o perioadă de creştere dar fără schimbăi fundamentale. Taurii, pot folosi această perioadă pentru a-şi îmbunătăți abilitățile profesionale prin cursuri de specializare, pe deoparte iar pe de alta să încerce să îşi îmbunătățească comunicarea cu ceilalți. Vor fi concentraţi pe propria creativitate încă de la începutul lunii, fără însă să forţeze lucrurile, şi vor aplica proiectul la care lucrează mai repede decât cred, vor lucra pentru ei şi implicit vor analiza punctele slabe. Din a doua jumătate a lunii să se concentreze pe informaţiile şi documentaţia pe care o au ca să poată materializa proiectele următoare.

Financiar, lucrurile merg bine

Oportunitățile vor fi determinate de rezultatele obţinute. Acum, cârma propriului destin este în mâinile lor, deci să fie atenţi la deciziile pe care le iau, să nu se grăbească ci mai de grabă prudent. Dacă este nevoie să se consulte cu colegii. Va fi o lună excelentă pentru dezvoltarea de noi relații și dobândirea de noi competențe.

Financiar, lucrurile merg bine ca urmare a impulsului de a merge înainte a lui Mercur prin Gemeni. Banii pot veni din diverse surse pe tot parcursul lunii. Veniturile provin din promovare, vânzări și diverse tranzacţii bancare până pe 8 iulie, apoi din tranzacții imobiliare sau din ajutorul familiei până pe 27 iulie. După această dată tranzacțiile devin riscante indiferent de cât de inovatoare este metoda. Şi oricum influenţa planetei Saturn nu le va permite să își asume riscuri nejustificate. Ceilalţi Tauri ar putea să cheltuie pentru propriile studii de specializare, cu prietenii sau cei din familie sau cu remobilarea cae.

Nu cred să aibă probleme de sănătate. După 22 iulie, sunt în formă pentru a pleca într-o scurtă vacanţă sau în concediu pentru a-şi reîncărca bateriile. Să consume nuci şi seminţe pentru metabolismul creierului, dar să evite să mănânce produse fast food.

Cum îţi poţi schimba viaţa cu ajutorul călătoriilor: Cinci beneficii neştiute

Fructele pe care le poţi folosi ca DEODORANT natural

Condimentul care te poate UCIDE! În SUA a fost declarat ilegal

Gemeni

Prezenţa stăpânului lor, Mercur, în Leu este o poziție destul de profitabilă, care va fi susţinută, printre altele, de Venus şi de Uranus. Înseamnă că acest trio, timp de doua luni, va aduce în viaţa nativilor Gemeni promisiuni şi va da o anumită coloratură tuturor acţiunilor, deşi ca anvergură va fi ceva mai puţin zgomotos decât ar face-o de obicei.

Pentru a face progrese aşa cum îşi doresc, Gemenii trebuie să acţioneze calculat şi să nu se grăbească să tragă concluzii. Oricum circumstanțele vor fi o parte a acestui joc al destinului, dacă vreţi, iar acest obiectiv nu face referire la faptul că duşmanii lor sunt extrem de activi, ci la propriile greșeli care rezultă din faptul că au informaţii disparate sau nu suficient verificate şi atunci se întorc împotriva lor. Deci, le este recomandat să acţioneze cu calm şi cu încredere. Trebuie să ştie clar ce anume vor şi să supervizeze apoi modul cum se desfăşoară lucrurile. Când vine vorba de relații personale, sunt posibile situații ambigui, când este puțin probabil că se vor extazia de plăcere sau vor asuda încercând să găsească soluţii. Nu. Va fi suficient să ştie ce vor şi să îşi arate poziția clar fără ocolişuri. În general, per ansamblu, iulie este o perioadă favorabilă, care le va permite nativilor să realizeze o creștere semnificativă.

Există oportunitatea de a-şi găsi un nou loc de muncă

Există, apoi oportunitatea de a-şi găsi un nou loc de muncă sau formarea partneriat de afaceri, dar aş spune că din acest punct de vedere, am anumite reţineri, deoarece influxurile combinate ale lui Marte şi ale lui Jupiter se pot dovedi uneori distructive, ceea ce sugerează deci, unele dificultăți. Nu permiteți probleme să vă înconjoare ci rezolvaţi-le rapid în caz contrar vă puteţi trezi blocaţi şi nu ştiţi de unde vi se trage. Vor fi interesaţi de îmbunătățirea abilităților de comunicare prin educație continuă, învăţarea unei limbi străine și prin călătorii.

Mango ajută la slăbit DOAR dacă este CORECT consumat

Sfaturi importante pentru tinerele mame: Ce să faci ca să nu te mai enervezi pe bebeluş

Temperatura potrivită la care trebuie setat aerul condiţionat pe timp de CANICULĂ

În sfera relațiilor personale vor trebui să se concentreze pe ce este a lor şi pe propria persoană sau pe cuplu, acolo unde este, să evite situaţiile de genul altele sunt mai importante, şi să se lase duşi de val. Ştiu că este dificil dar trebuie să aşternaţi mentalul cu afectivul pentru a găsi echilibrul interior de care aveţi nevoie. Nu este momentul să se gândească la conceperea unui copil. De asemenea, atenţie la relaţiile extra-conjugale că ar putea să o zbârcească rău de tot, mai ales în a doua parte a lunii.

Pentru cei singuri, persoana care va apărea în viaţa lor, le va transforma existenţa într-un vârtej, care îi va ţine mereu cu sufletul la gură, mai ales că relaţia se dovedeşte a fi una extrem de volatilă. Nu ezitați să spuneţi adevărul, fără a înfrumuseţa faptele, ca abordare este cea mai singura metodă de a fi crezuţi.

Dacă insist asupra sferei profesionale, o fac pentru că mi se pare important să subliniez că Gemenii vor experimenta multe lucruri interesante. Primul se va petrece probabil în prima decadă a lui iulie, celelalte se vor petrece undeva după 22 iulie. Evenimentul din prima decadă, 7 – 10 iulie, se referă la o promovare sau la o ofertă de muncă într-o altă instituţie, firmă mare ş.a. şi aş spune că este o funcţie de conducere. Aş vreasă dea o atenţie mai mare relaţiilor cu colegii, rutinei cotidiene căci, se pare, de acest lucu va depinde foarte mult cariera lor în viitor.

Financiar, Gemenii au o lună extraordinară

Dacă au propria afacere, este momentul să se gândească la extindere, dar să nu se grăbească să îşi pună ideile în practică încă. Nu de alta, dar vă veţi lovi de agresivitatea lui Marte, dacă scăpaţi ceva din vedere! Nu permiteţi ambiguităţi, nu vă arataţi slăbiciunile oricui chiar dacă sunt prieteni, în caz contrar, există un risc maxim să vă piară iniţiativa. Vă puteți crea propriile situații prin acțiuni de forţă, nu este nevoie să vă folosiţi farmecul personal şi nici să apelaţi la relaţii sociale, nu trebuie să depindeţi de nimic ci să fiţi voi, dar în acelaşi timp să daţi dovadă de tact, de diplomaţie şi de cooperare.

Financiar, au o lună extraordinară, fiind foarte bine aspectaţi. De altfel, influența lui Saturn poate fi remarcată în strategia financiară adoptată. Au inteligență financiară și îşi pot dovedi talentul prin investițiile care le fac dar și prin felul cum îşi cheltuie banii. Pentru mulţi Gemeni câștigurile vor veni din publicitate, din vânzări și tranzacţii imobiliare sau din acţiuni de bokeraj. Trebuie să ia măsuri pentru a reduce din împrumuturi şi să evite complicațiile financiare cu prietenii. Lucrurile se vor îmbunătăți până la sfârșitul lunii.

Sănătatea nu le va ridica probleme, în măsura în care au un regim de viaţă adecvat. Apelează la remedii naturale mai de grabă decât la cele alopate. Un mic dejun sănătos şi un prânz hrănitor sunt secretul pentru o viaţă sănătoasă.

Stai toată ziua în fața calculatorului? Iată DE CE ar trebui să mănânci goji!

Trucuri erotice INSPIRATE din filmele pentru adulți

NU poți dormi pe caniculă? Iată câteva TRUCURI pentru a te putea odihni

Rac

Pentru aceşti nativi, luna iulie va fi destul de promiţătoare, cu un noroc ieşit din comun dacă ne gândim că ar putea atinge înălţimi pe care niciodată nu le-au visat dar acest noroc va trebui dublat de eforturi serioase.

Problemele personale și aspectele emoționale vor fi dominante în această lună. De asemenea, finanţele câştigă în importantă datoriţă prezenței lui Marte conjunct cu Soarele în Casa banilor proveniţi din muncă proprie, iată măcar un motiv pentru care să găsească soluţii pentru echilibrarea planului personal cu cel profesional, succesul depinde de talentul lor de a echilibra cele două planuri. În perioada 13 – 24 iulie vor depinde de ceilalți și vor trebui să fie flexibili şi au toate posibilitățile de a face acest lucru. În cele mai multe cazuri, circumstanțele se vor dezvolta în avantajul lor, așa că să nu piardă din vedere propriile obiective ci să continue să evolueze în domeniile de care aminteam anterior, familie şi carieră. Dacă şi-au făcut temele cum trebuie, încă de la începutul lunii, vor câștiga cu siguranță. Vor fi momente în care doar iniţiativa și acțiunile lor vor conta. Trebuie să îşi urmeze planurile cu curaj, fără a aştepta să fie ajutat de alții.

Racii vor trebui să rezolve o serie de probleme urgente

Pentru multe semne, a doua lună de vară se va dovedi a fi destul de calmă, dar nu și pentru Rac! Vor trebui să rezolve o serie de probleme urgente, multe dintre acestea depăşind însă limitele competenței lor. La birou ar trebui să se asigure că au sprijinul colegilor și partenerilor, deoarece ar fi mai bine dacă ar depăşi provocările viitoare în colectiv pentru că se vor elibera mai repede pentru realizările care îi aşteaptă. Pe frontul romantic, există numeroase oportunități, însă cel mai important lucru este că nu sunt vor fi conflicte nici în familie, nici în cuplu. Adică nu vor exista conflicte masive, deși, desigur, ar putea apărea dezacorduri minore. Până aproape de sfârşitul lunii, Jupiter stăpânul lor ezoteric, va fi susţinut în demersurile sale de intuiţia şi luciditate Lunii Negre afltă în Casa muncii. Apoi trigonul în semne de Foc dintre Saturn, Uranus şi Nodul Nord semnalează necesitatea atenţie, nu cumva să se lase atraşi de detalii şi să uite ansamblu.

Cum să îți menții MENȚII manichiura o durată mai lungă

Cât de NOCIVE sunt efectele aerului condiționat asupra pielii tale

Ce visează femeile: Cele mai dese fantezii pe care le au

Relaţional vor fi răsfăţaţi de oportunităţii care îi vor ajuta să prospere şi…financiar. Cei care sunt singuri vor fi remarcaţi de sexul opus pentru senzualitatea, sex-appeal-ul şi frumuseţea fizică. Spuneam că dragostea are legătură şi cu banii pentru că, în iulie, dezvoltarea afacerilor proprii sau pornirea a ceva pe cont propriu, depinde foarte mult de sprijinul material pe care il dă partenerul de viaţă. Cuplurile tinere vor trebui să se gândească bine înainte de a planifica o sarcină în luna iulie. Pentru Racii singuri, essste o perioadă excelentă, colorată și productivă în toate sensurile. Pot acționa simultan, pe mai multe fronturi, totul va funcționa pentru ei, dar să se gândească – cât de corect este acest lucru față de celălalt? Astrele au pregătit câteva surprize pentru cei căsătoriți.

Ca sănătate singurul obstacol care ar putea apărea ar fi oboseala

Profesional vor fi destul de multe provocări pentru ei în iulie. Firma sau compania unde lucrează se luptă să depășească concurența și să supraviețuiască. Trebuie să vină cu idei noi care să le aducă stabilitatea şi dacă trebuie să îşi păstrze slujba sau afacerea. Să nu ezite să îşi exprime părerea atunci când li se cere să ajute la organizarea unui eveniment. Participarea lor activă va fi în avantajul tuturor. Să încerce să vadă dincolo de aparenţa lucrurilor, deoarece aceasta le va oferi perspectiva obiectivă necesară. În niciun caz să nu se izoleze de prieteni și de cei dragi, să nu se închidă în propriile gânduri și probleme. Dacă decid că opinia lor este mai importantă, are prioritate față de ceilalți, dacă încearcă să de depărteze de echipă, vor fi dezamăgiţi și speranțele lor se duc pe apa sâmbetei. Realitatea este însă, în stadiul actual, că au o plajă de selecție destul de mare în fața lor și nu cred să existe vreo piedică mai ales pentru cei care iubesc să experimenteze. Să analizeze problemele atent și să decidă ce le convine. Dacă au propria afacere ar trebui să acorde o atenție deosebită angajaţilor dacă au vreunul. Este o perioadă favorabilă pentru rotația personalului.

În iulie sfera afacerilor și a finanțelor Racul va avea noi oportunități radicale, dar nu trebuie neapărat să le folosească pe toate. Vor avea suficient timp, energie și fonduri care să îi ajute să-și implementeze propriile planuri de muncă. În general, iulie ar putea fi extrem de promițătoare pentru ei și rezultatul le va permite să atingă poziții sociale remarcabile. Oportunitățile financiare îi urmăresc și, uneori, vor obține bani pe negândite. Se vor putea asocia cu noi oameni sau firme, încurajaţi şi de partenerul lor de viață. Vor cheltui pentru propriu interes dar ar trebui să îşi ajute şi partenerii de viaţă dacă au propria afacere, să prospere.

Ca sănătate singurul obstacol care ar putea apărea ar fi oboseala datorată faptului că se împrăşti pe mai multe planuri pentru a-şi atinge obiectivele. Dar atenţie, stresul poate duce la urticarie, neurodermite, ulceraţii la nivelul gurii, acnee și cosuri.

De ce bărbații au orgasm mai des MAI DES decât femeile

Pilozitatea excesivă, cauzată de consumul ACESTOR alimente

Semnele care îți ARATĂ că mâncarea este stricată sau pe cale să se strice

Leu

Poziția favorabilă a lui Pluto, întărită de poziția Soarelui și a lui Venus, garantează Leilor avantaje semnificative pe tot parcursul lunii iulie. Ambițiile personale și problemele profesionale ar trebui să fie prioritare pentru ei. Cum Casa carierei este goală asta presupune că nu există prea multe schimbări în această direcţie. Inițiativa personală, cuplată cu munca grea, va aduce rezultate exclente pentru personalitatea acestor nativi. În general, pe toate fronturile, fără excepție, vor avea rezultatele dorite. Desigur, acestea vor fi direct proporționale cu efortul depus, dar pentru ei toate vor fi egale, va fi cu adevărat mai ușor decât în alte circumstanțe.

În domeniul muncii, este posibil să apară situații extrem de favorabile

În domeniul muncii, este posibil să apară situații extrem de favorabile dezvoltării afacerilor proprii sau pentru a crea o bază total nouă și puternică. Norocul va fi de partea lor, dar acesta depinde de cât sunt de capabili să se concentreze de cât sunt de atenți și adaptabili. Abilitatea de a se adapta la circumstanțele schimbării va fi extrem de importantă, deoarece dinamica etapei implică o schimbare permanentă a poziției și a direcției. În sfera relațiilor personale, practic totul va merge conform aşteptărilor, deși abaterile de la drmul inițial sunt posibile, însă vom vorbi despre acest lucru pe îndelete mai jos. Este important să nu uite că au și dușmani astrali. De exemplu, poziția lui Neptun indică posibilitatea unui accident. Tot ce trebuie să facă pentru a evita ca acest lucru să se întâmple este să fiți atenți în jurul lor şi să elibereze de egoism, de party-prix-uri şi să nu se mai mintă pe sine.

Relaţional, deşi Venus le este favorabilă, celelalte planete lente sunt retrograde – Saturn, Uranus şi Pluto şi asta ar putea să le pună unele piedici. Ar trebui să nu se repeadă să demareze o relaţie ci să lae lucrurile să evolueze natursl și treptat. Vor avea un farmec aparte cu impact puternic supra sexului opus. Nu ar trebui luată nicio decizie privind căsătoria, divorțul sau sarcina în această lună. Viața de cuplu și sexualitatea Leului vor fi excelente, după cum la fel de bine se vor împăca cu partenerul. Acum se pot răsfăţa satisfăcându-şi o dorinţă sau un vis. Dar exact acum, trebuie să acorde prioritate rațiunii și nu dictatelor inimii. Pentru mulți, aceasta va fi o adevărată provocare, dar să nu pună la suflet. Nu se întrevăd probleme seroase, deși ar putea să răbufnească un conflict serios cu unul din familie. Cel mai bun consilier al său va fi acum mintea sa. Logic ar fi să ceară sprijinul celor mai în vârstă şi cu experienţă.

INCREDIBIL! Și totuși soarele este VERDE!

Obiceiul proaspetelor MĂMICI care duce la eliminarea mai rapidă a grăsimii acumulate/ STUDIU

Medicii au rămas cu ‘gura-căscată’: Descoperirea care poate trata peste 20 de probleme de sănătate

Pentru cei singuri, luna iulie este un moment numai bun pentru a începe o nouă relaţie. Este probabil ca unii dintre ei să-şi planifice nunta ceea ce este foarte bine. Doar să nu uite să țină cont şi de dorințele celui care îi este alături, altfel orice slăbiciune îi va fi speculată astral. Rezultatul nu le va fi de plac și de aceea ar face bine să ascundă orice urmă de egoism și să se concentreze pe schimbările care le sunt necesare.

Profesional, implicarea în activități caritabile vă va ajuta să vă orientați spre carieră după prima săptămână a lunii. Interesant este că spiritualitatea va juca un rol important în avansarea lor profesională. Se pot răsfăța, pot lua lucrurile în glumă, dar răsfățul, adică urcatul la cap a ideii că sunt buni, s-ar putea lăsa cu oarecare pagube materiale și nu cred să îi încânte ideea, pentru că ar fi un regres pentru pozițiile lor anterioare, va fi un eșec, cu alte cuvinte. Vor ceva ieșit din comun dar asta nu înseamnă că trebuie să își riște cariera, este nevoie de un motiv sufiecint de bun ca să se apuce de altceva fără să le pese de ceea ce lasă în urmă. Pentru ei, luna iulie va funcționa așa: prima decadă vor face planuri, a doua și a treia decadă vor profita ca să arate ce pot da ei mai bun. Deși este o orietare vagă, se vor mișca cu rapiditate, dar tendința individuală va fi cea care va reflecta adevărul.

Pentru cei care au mici afaceri, comunicarea va avea o semnificație deosebită deoarece este favorabilă pentru noi alianțe și acorduri. Dacă nu au propria afacere, să acționeze după cum dictează momentul, dar să nu uite de Neptun. Trebuie să rezolve dificultățile care apar brusc rapid, altfel riscă să piardă realizările pe care le au deja.

Financiar putem spune că oportunitățile financiare îi urmăresc la fiecare pas și vor deveni profitabile până la sfârșitul lunii. Câștigurile pot veni dinspre mass-media și noile tehnologii. Aderarea la un grup financiare le va îmbunătăți fluxul lichidităților. Profit prin investiții în domeniul imobiliar, construcții și comerț.

Sănătatea Leilor se va îmbunătăți foarte mult în această lună

Sănătatea lor se va îmbunătăți foarte mult în această lună, comparativ cu ultimele două luni, iar nivelul lor energetic va fi unul ridicat. Își pot planifica activitățile pe baza bioritmurilor zilnice. Apa aromată cu mentă sau rozmarin și apa de nucă de cocos se vor dovedi a fi benefice.

De ce este indicat consumul de FISTIC cât mai des

Ce GREȘEALĂ faci atunci când te speli pe dinţi

Motivul pentru care MENTA este NERECOMANDATĂ bărbaților

Fecioară

Pentru Fecioară, luna iulie se arată extrem de promiţătoare. Va fi o lună creativă care se va împleti armonios cu stare bună de sănătate dar și cu îmbunătățirea imaginii de sine. Multe lucruri vor deveni clare pentru ei în această etapă a vieții, și în comparație cu luna precedentă, vor fi conștienţi de multe lucruri, poate mai mult decât oricând înainte. Vor fi ocupaţi cu activități de caritate și umanitare pentru a-i ajuta pe cei cu probleme. Retragerea spirituală le va oferi timp pentru a privi în sine. Religia și filozofia le va capta atenția și vor încerca să le înțeleagă în profunzime. Majoritatea vor fi angajaţi în hobby-uri intelectuale şi vor încerca să se exprime în moduri artistice.

În ceea ce privește sfera relațiilor personale, este important să subliniem faptul că Fecioara va fi ajutată în această perioadă de Venus şi chiar dacă această planetă le intră apoi în casa carierei ea este aducătoare de bani. Şi nu numai. Este un aspect pozitiv, care garantează practic succesul în cazul în care îşi caută un partener.

Unele Fecioare îşi vor reevalua radical viaţa

Pentru cei care sunt căsătoriți, sprijinul astrelor le va aduce o mulţime de bonusuri despre care vom discuta mai jos. Este important să subliniem faptul că poziția lui Neptun, chiar și susținut de Lună, nu le va fi deosebit de favorabil. Asta înseamnă că nu trebuie să fie prea chitiţi doar pe anumite probleme, nu trebuie să rămână blocaţi doar pe raționamentului existențial, altfel riscă că piardă toate avantajele și oportunitățile. Totuşi iubirea va aduce multe momente interesante. Unele Fecioare îşi vor reevalua radical viaţa. Alte Fecioare, mă refer la cele singure acum, vor constata surprinse că vechea relaţie nu le mai spune şi nu le mai oferă nimic și că este timpul să se gândească la ceva nou. Nu e nimic rău dacă doresc o schimbare, mai ales dacă simt o nevoie reală pentru asta.

Băuturi pe care NU ar trebui să pui niciodată gura

Semnele care indică faptul că NU mănânci destule legume

Ce trebuie să mănânci pe caniculă: Cele mai bune alimente

Singura problemă cred că va fi să găsească ceea ce îşi doresc. Vor trebui să depună ceva mai mult efort pentru acest lucru, dar nimeni nu le-a spus că va fi un drum ușor. Mai mult, cu cât drumul este mai dificil cu atât îi va ambiţiona să îşi dorească mai mult altceva. Felul lor de a fi, adaptabilitatea și capacitatea de a ieși chiar și din cele mai dificile situații i-ar putea duce scurt direct la prinţesa sau prințul din turn. Vor avea noroc, iar cel mai important lucru este să nu se îndoiască micio clipă de șansă sau de noblețea impulsurilor tale. Dacă sunt mânaţi însă de interese egoiste, dacă uită ce anume i-a înflăcărat când au pornit pe acest drum, Pluto va avea grijă să ia situaţia în mâinile sale. Sper să nu facă asta, altfel nu vor avea nicio şansă să câştige. Să ia lucrurile pe îndelete pentru ca ele să se petreacă cum vor ei. Același lucru este valabil pentru sarcină și pentru copii.

Celor care caută un loc de muncă le va fi destul de greu să găsească unul

În ceea ce privește cariera şi profesia, acest lucru le va aduce un avantaj serios faţă de competitorii lor. Promovarea lor se va face cu ajutorul contactelor sociale și prin crearea de rețele cu oamenii potriviți. Religia şi spiritualitatea vor avea un cuvânt de spus în dezvoltarea propriei afaceri sau în găsirea unui loc de muncă.

Celor care caută un loc de muncă le va fi destul de greu să găsească unul asta nu înseamnă că musai tebuie să devină posaci sau intoleranţi, nu, ci doar să aibă răbdare. Dacă lucrează pentru ei, fac un efort să acționeze cu prudență. Pentru cei care angajaţi, va fi un moment excelent să îşi asume riscuripentru a promova. Bine, asta nu înseamnă că trebuie să se arunce cu capul înainte ca să vadă ct este de adâncă apa, dar vor fi într-o poziție incomparabil mai favorabilă decât oricine altcineva. Dacă vor pot să-şi deschidă propria afacere, însă nu singuri ci prin asociere cu cineva. Dar, să nu spună că nu le-am spus, datorită poziției nefavorabile a lui Neptun, nu vor supraviețui pe cont propriu, chiar dacă nu se gândesc la asta, aşa că, sfatul meu ar fi să mai amâne. În schimb, proiectele profesionale în care sunt implicaţi le pot deschide perspective nebănite. Să-şi folosească timpul liber pentru a-şi revizui şi analiza drumul lor profesional de până acum.

Financiar sunt dependenţi de grija pentru celălalt. Posibile probleme de sănătate care vor necesita cheltieli. Oportunitatea de a-şi analiza cariera va duce la schimbări majore în strategia financiară. Banii vor trebui cheltuiţi pe nevoile familiare. Fecioarele vor trebui să-şi lucreze puţin imaginea personală pentru a avea mai mult succes financiar, deci îşi vor schimba nu doar garderoba ci şi bijuteriile.

Ca sănătate, luna această nu cred că vor fi probleme serioase, dar vor cheltui pentru lucruri mărunte dar sâcâitoare gen furuncul, unghie înacarnată, dermatită. Nu ţin dietă, dar vor fi cu ochii pe cântar şi vor mânca la gramaj, ceea ce nu este rău.

De ce cumpărăm ATÂT DE MULTĂ mâncare? Explicațiile specialiștilor

Exercițiul-minune! Durează doar 3 MINUTE pe zi, dar îți lucreză TOȚI mușchii corpului

Nucile, efect incredibil pentru sănătate: Transformare după doar patru ore

Balanță

În luna iulie problemele sentimentale vor fi mai complicate dar vor plusa în carieră și profesie. De asemenea, se pot baza pe rezolvarea tuturor situațiilor dificile. Lucrul important este că Balanţele vor fi usţinute nu doar de Soare, de celelalte astre ci chiar de Venus care din Gemeni îl va aspecta foarte frumos pe Jupiter o bună perioadă de timp.

Astfel că succesul se va regăsi probabil în sfera relațiilor personale, precum și în cea profesională. În situațiile în care sunt doar la un pas depărtare de atingerea scopului şi nu mai au suflu, astrele le vor da cu siguranță impulsul necesar.

Dacă circumstanțele încep să se înrăutăţească, vor găsi cu siguranță o cale de ieșire odată ce au primit îndrumări clare sau indirecte, lucrurl cel mai probabil.

Cu alte cuvinte, în stadiul actual, nu trebuie să îşi asume o libertate de mişcare totală ci, în primul rând, să ia în calcul şi situaţiile neprevăzute, cu adevărat critice și, în al doilea rând, cu şefi atât de înţelegători nu au de ce să se teamă.

Sigur, în anumite situații, este logic să fie atenţi, deoarece poziția lui Marte față de semnul lor nu este în mod deosebit favorabil. Aceasta înseamnă că nu pot apela la metode flagrante, necinstite, pentru a-şi atinge obiectivele.

Să nu îşi asume riscuri, în special financiare ci să facă ceea ce este corect, altfel le va fi rău. Întreprinderile personale susţinute de consecvenţă vor da rezultate. Calea lor este calea lor și nu trebuie să plece urechea la sugestiile altora.

Nu este neapărată nevoie să fie cooperanţi ca să obţină ce doresc sau să ca schimbe cursul unor situaţii în avantaj personal.

Lipsa sexului în relaţie. Unde greșiți

Care este ”CEA MAI PERICULOASĂ” vârstă pentru cuplurile căsătorite / STUDIU

Lucrurile pe care GINECOLOGUL tău ar dori să NU le mai faci

În iulie trebuie să acorde o importanță egală atât afacerilor personale, preocupărilor familiare cât și relației, partenerului său. Pare dificil, dar lucrurile se vor ușura și se vor stabiliza către sfârşitul lunii iulie.

Relaţional situaţia va fi un pic mai complexă însă. Vor exista multe provocări la acest nivel. Problemele în cuplu sunt generate de partener şi va afecta în mod indirect parteneriatul, viaţa de cuplu fiind pusă sub semnul întrebării, iar discuţiile pot degenera datorită implicării membrilor familiei.

Nu este momentul potrivit pentru a rămâne însărcinată. Balanţele singure vor găsi varii oportunități în funcţie de cum socializează sau participând la evenimente sociale. Sentimental, oricum nu se vor plictisi, cei care sunt deja îndrăgostiţi la începutul lunii, vor face un salt semnificativ în ce priveşte stabilitatea şi afectivitatea reciprocă.

Este posibil însă ca în a doua decadă a lunii să se confrunte cu situaţii dificile din care vor ieşi bine, dar cu o altă perspectivă asupra iubirii. Ultimele trei zile din perioadă vor fi cele mai fericite pentru ei, cele mai stabile şi cele mai importante.

Vara este pentru unii nativi adevărat cadou, deoarece pot participa la o mare varietate de evenimente, totul însă se va baza pe dorințele lor. Dacă vor să trăiască izolaţi comunicând doar atât cât este strict necesar, este dreptul lor dar să nu aştepte să fie friciţi ori ca fericirea să alerge după ei.

Ca un recluse, păstrarea la minim a comunicării cu cei din jurul tău – este dreptul tău să faci acest lucru, dar în acest caz ar fi o nebunie să aștepți fericirea.

Moderaraţia și deschiderea spre comunicare este cheia succesului. Datorită poziției nefavorabile a lui Marte, Balanţele cu tupeu să nu se aştepte să aibă succes. Cel mai bun lucru este să-şi controleze emoţiile, pentru a avea o comunicare fără probleme şi sinceră.

De ce trebuie să consumăm NEAPĂRAT bere: Cum ne ajută la sănătate

Cum poți schimba percepția celorlați despre tine, în funcție de COAFURĂ / STUDIU

În domeniul profesional vor avea toate șansele să obțină o nouă poziție, să pună în aplicare un proiect de anvergură, să găsească un nou loc muncă – în general, orice pentru a-și urma cariera.

Nu trebuie decât să se concentreze pe ceea ce doresc să obțină. Dacă scopul lor este exclusiv concentrat pe venituri (nu e nimic rău într-un astfel de scop), este una, dar dacă este important să facă ceva cu adevărat util, atunci va trebui să muncească din greu pentru asta.

Stabilirea de obiective mai dificile este una dintre caracteristicile distinctive ale unei persoane de succes, iar iulie va dovedi acest lucru prin exemple concrete.

Dacă lucrează pentru ei, ar fi logic să se concentreze pe o evoluţie de creştere și cuprinzătoare. Adică pot începe să se deplaseze într-o singură direcție, însă foarte repede vor începe să folosească tot ce este disponibil.

Dacă sunt angajaţi, strategia cea mai productivă va consta în concentrarea asupra sarcinilor curente, luând în considerare cele deja implementat, deoarece acum experiența îi va ajuta să obțină ceea ce doresc.

Și mai mult, în niciun caz nu îşi pot permite să greșească, nu acum. Să acționeze cu grijă, consecvent și onest, iar rezultatul va fi cel dorit.
Situația financiară este fantastică în această lună, cu un spor de bani preconizat.

Deschiderea vine dinspre grupurile profesionale din care fac şi ei parte, din contactele sociale, prieteni și clienți vechi.

Sănătatea va fi delicată până după 22 iulie, moment din care vor trebui să se odihnească suficient, nu trebuie să intre în panică deoarece frica este cel mai mare duşman al lor ci să se gândească ce au de făcut pentru a evita stresul și oboseala.

Este o perioadă potrivită pentru a face o serie de analize ţintite cum ar fi testul pentru risc de atac de cord sau nivelul de colesterol.

Ce GREȘELI faci atunci când cumperi haine

Top 3 zodii care SE GÂNDESC NUMAI LA SEX

Regula celor 5 SECUNDE. Ce este şi unde se aplică cel mai bine

Scorpion

Luna aceasta, tranzitul Lunii Neagre prin Casa personalităţii îi va marca pe cei născuți sub semnul Scorpionului, lucru destul de neobişnuit.

Vor fi susţinuţi şi de un trigon în semne de Foc din care fac parte Nodul Nord, conjuncţia Luna Neagră – Saturn şi Uranus, iar acest lucru poate garanta succesul în majoritatea disputelor.

Personal vor trebui să lucreze, să nu se aşteapte ca altcineva să muncească pentru ei. Acum, pentru Scorpioni ar avea sens să se concentreze ca să facă o sinteză a propriilor inițiative și a necesităților reale.

Aşa ar fi, de exemplu, în domeniul muncii, dar dacă nu lucrează pentru ei, vor trebui să aloce acelaşi timp şi spaţiu şi propriilor proiecte dar şi celor în care sunt implicaţi, pe linie profesională. Din asta ar trebui să înţeleagă că avem de-a face cu un spectru mai larg de oportunități și de posibilități.

Nu trebuie să se aștepte ca toți factorii externi să îi avantajeze dar acest lucru nu trebuie să îi îngrijreze. Dinamica perioadei le va permite să aleagă cu ușurință drumul drumul pe care o vor lua. Iulie va fi un moment deosebit pentru Scorpionii marcaţi de spirit de aventură.

Este important să nu uite însă, că în acelaşi timp au destui duşmani care îi pândesc din umbră, Venus ar putea deveni o amenințare serioasă la adresa liniștii lor, dacă se hotărăsc să acționezi la primul flirt, fără grijă, fără arta seducţiei sau dacă se concentrezi pe tendințe excesiv de altruiste.

Realizările personale vor prevala asupra preocupărilor interne și asupra aspectelor psihologice ale relaţiilor. Nu pot ignora problemele familiei și trebuie să le lămurească periodic.

Relaţional, cei care sunt singuri ar putea întâlni iubirea unveva peste hotare când vor pleca în vacanţă. De asemenea, pot întâlni dragostea în mediul academic sau în locuri spirituale.

Cuplurile vor fi preocupate cu planurile de renovare ale casei, dacă însă doresc să investească într-o casă nouă ar trebui să amânate până după 10 septembrie.

Ducesa Kate Middleton, diagnosticată cu boala de care suferea Prințesa Diana. Care sunt simptomele

”Game of Thrones”: Fanii sunt în extaz după apariția unui nou trailer / VIDEO

Dieta cu BORȘ. Detox și slăbire, în același timp

La fel se pune problema şi pentru conceperea unui copil, luna iulie nu este o lună propice pentru aşa ceva. Un lucru foarte important este să fie ei înşişi. Nu este nevoie să fie originali, ci că se concentreze asupra exemplelor altor persoane. Au o minte inovativă, deci să o folosească!

Dacă vor neapărat să câştige atenția cuiva, ideală ar fi o acțiune combinată de viclenie și de carismă. Să fie convingătoră și aşa cum procedează acum vor trebui să procedeze în continuare.

Totuşi jocul amoros rebuie să fie unul blând, nu unul care să compromită flagrant propriile sale principii. Cei dragi îi vor sprijini în orice fac, în general, iulie va fi un moment excelent pentru dezvoltarea relațiilor de familie și ar fi păcat să nu se folosească de asta.

Profesional, să folosească această lună pentru a reevalua și a-şi reexamina cariera și perspectivele de afaceri. Vor putea folosi numeroasele șanse pe care le au pentru a obține tot ce-şi doresc.

Moderaţia este importantă acum, să fie prudenţi şi atenţi, în primul rând faţă de sine, altfel riscă să piardă cele mai profitabile oportunităţi.

Îşi pot atinge obiectivele cu ajutorul abilităților sociale, prin cooperare cu ceilalţi și să facă apeleze la compromisurile necesare doar dacă este necesar. Trebuie să se concentreze pe schimbarea imaginii personale prin eliminarea lucrurilor inutile din viața lor.

Posibil să fie nevoiţi să facă mai multe alegeri profesionale şi cele mai importante aspecte vor fi concentrate în prima decadă a lunii, nu vor fi nevoiţi să fie mereu la la limită. Pe de altă parte, este puțin probabil să provoace dificultăți, mai ales că recompensa promite să fie una uriaşă.

Dacă lucrează pentru ei, să facă un efort în plus şi să nu uite că au rivali puternici, la fel cum au şi parteneri, dar să nu excludă colaborarea şi cooperarea pentru că rezultatul va fi unul profitabil, cu cu condiția să planifice totul în mod corespunzător.

Alimentele care-ţi potolesc pofta de dulce atunci când vrei să renunți la zahăr

Cât de NOCIVĂ este CEARA folosită la conservarea fructelor din comerţ

ATENȚIE! Ce conține, de fapt, pâinea pe care o cumpărăm

Dacă nu au propria afacere, să-şi împartă resursele în mod egal între sarcinile de serviciu şi propriile idei. Să nu ezite să facă ce li se cere, deoarece acest lucru este important pentru că în viitor le va aduce o sumă de oportunități.

Financiar este timpul să îşi revigoreze conturile, cu sume consistente din activităţile pe care le desfăşoară. Instinctul lor financiar este admirabil și pot câștiga mai mulți bani ajutându-i pe alții să devină bogați decât să se ajutepe sine.

Veniturile lor vor spori prin multă determinare și efort. Acum îşi pot plăti datoriile făcute în luna iunie. Câștigurile lor sunt sporite de cele ale partenerului de viaţă sau din economii provenite din redevențe pentru persoanele angajate în artele plastice.

Ca sănătate nu se pot plânge pentru că au o lună excelentă iar libidoul tău va fi foarte mare. S-ar putea să aibă probleme cu sinusurile sau cu polipii. Le-ar prinde bine o cură de detoxifiere ca să-şi cureţe corpul de toxine și să scadă din greutate, dacă este necesar.

Pe de altă parte vor fi atraşi spre meditaţie, spre spiritualitate, expansiune intelectuală și misticism dar şi spre călătoriile în străinătate.

Cum se prepară CORECT pastele. Secretul din bucătăriile restaurantelor

Tatuajul la subraț, noua vedetă a Instagramului

REGULI pe care nu trebuie să le încalci când alegi NUMELE COPILULUI

Săgetător

Pentru cei născuți în semnul Săgetătorului, iulie va fi un o perioadă dificilă, dar promițătoare.

Nu trebuie să se sperie, nu sunt aspecte cu adevărat provocatoare sau situații critice, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie delăsători, dimpotrivă, să fie vigilenți pentru că asta le-ar permite să folosească oportunitățile lunii la maxim. Stăpânul lor planetar, le va permite să se descurce în orice confruntare.

În ansamblu, vorbim despre o etapă pe care o vor parcurge nestingheriţi, iar perioadele dinamice se vor schimba cu perioade de linişte care pot fi descrise ca fiind absolut pașnice și stabile. Desigur, totul ţine de tema natală a fiecăruia, în general este greu de determinat cu claritate, exact, care sau cum vor alterna aceste perioade.

Ei de regulă sunt pregătiţi pentru ceea ce îi așteaptă. Acum are sens să se încreadă în intuiția lor, nu numai în domeniul relațiilor personale. Chiar și la muncă trebuie să ţină cont de intuiţie, să se încreadă în instinctul lor care ar trebui să aibă prioritate.

Dacă stau să se gândească prea mult, lucrurile se schimbă, îţi vor încetini propriul progres, iar Luna Neagră conjunctă cu Mercur, va întări poziția nefavorabilă a acestuia din urmă și este puțin probabil să-şi atingă scopul propus. Accentul ar trebui să cadă mai de grabă, pe viața profesională.

Relațional pentru cei singuri se anticipează o poveste de dragoste neașteptată, iar pentru cei care sunt deja în cuplu, unele turbulențe vor neceseita o evaluare a situației și o analiză atentă și ar putea să ia o decizie dacă vor continua drumul împreună sau se despart.

Cu toate acestea, sfatul meu este să nu se pripească să ia decizii majore în materie de dragoste, copii sau o sarcină. Cum spuneam, cei singuri nu vor avea nicio problemă în a găsi un partener.

Înainte de 8 iulie ar putea constata cu surprindere, că dragostea se află în vecinătatea casei lor printre prietenii apropiați. După aceea, vorbim de dragoste pe meleaguri străine, o întâlnire de desti în timpul unui pelerianj, în mediul academic dacă dau examen la facultate, apoi către sfârșitul lunii, șansa iubirii se mută printre…colegii de servici.

Care sunt SIMPTOMELE bolilor contactate prin mușcătura de căpușă

Dezvăluiri despre zodia ta: Află dacă eşti făcut să fii antreprenor

DE CE trebuie să pui un ELASTIC în jurul sticlei de ojă

Interesant este că luna aceasta, familia și colegii vor pune umărul să dea o mână de ajutor la găsirea unui partener. Este o perioadă în care trebuie să-și asculte mai atent sentimentele, dar, în același timp, nu trebuie să confunde vocea inimii cu cea a instinctului sexual. Atât cei căsătoriți, cât și cei singuri, vor avea numeroase oportunități de a-și pune în aplicare planurile.

Chiar și cele mai mari proiecte ar putea fi aduse la viață în cel mai scurt timp posibil! În general, luna iulie este un moment propice pentru a acționa în mod clar, cu îndrăzneală și uneori chiar în timp util.

Dar trebuie să înțeleagă, la sfârșitul zilei, că deciziile pe care le iau nu le afectează doar propria voastră viață ci și pe a celor dragi.

Dacă sunt convinși că au relașia care o doresc, să meargă mai departe, dacă nu, cum spuneam și mai sus să pună punct. Să se ferească de soluțiile de moment care mai mult îi amărăsc decât să le dea certitudinea iubirii.

Profesional vor trebui să depună eforturi serioase pentru a promova în ceea ce fac.

Cei care lucreayă în domeniul vânzărilor ar trebui să se concentreze pe promovarea produselor cu strategii mai bune de marketing, și dacă trebuie să apeleze la cunoștințele și prietenii potenți pentru promovarea afacerii lor.

Cu toate aceste eforturi, iulie este o lună favorabilă pentru a-și atinge obiectivele în carieră.

Și un rol decisiv în aceasta l-ar putea avea prietenii. Vor primi o serie de bonusuri pentru care trebuie să muncească însă, dar și satisfacțiile vor fi pe măsură.

Să nu se îndoiască de abilitățile lor creative, au o mulțime de rezerve ascunse și acum este momentul să le folosească pentru a obține cele mai bune rezultate. Este puțin probabil ca rivalii lor să aibă forța de a-i domina.

Dacă lucrează pentru ei, să nu încetinească ritmul, să nu aibă încredere în nimeni și să nu caute un traseu alternativ. Nu au nevoie de ajutor de la alții ci au nevoie de spațiu de mișcare.

Dușmanul lor principal sunt chiar propriile îndoieli. Să crească ritmul căci din a doua parte a lunii au șansa să ajungă foarte rapid în vârf. În schimb să nu supraliciteze. Să nu riște să se apuce de lucruri pe care știu că nu le stăpânesc.

Și incă ceva, independența și munca din greu nu vor duce la rezultate corecte, în schimb cooperarea și munca în echipă vor fi de mare ajutor. Harul lor social și adaptabilitatea sunt adevărată mană cerească.

Din punct de vedere financiar, vor avea face cheltuieli serioase până undeva după 22 iulie. Și vor face eforturi din greu să obțină acești bani dacă nu îi au.

Așa că cel mai bun lucru mi se pare a fi o regândirea a bugetului propriu pentru a vă reduce cheltuielile și pentru a încheia cu împrumuturile vechi. Lucrurile se vor îmbunătății în ultima parte a lunii.

Sănătatea nu cred să ridice probleme, dimpotriva ar putea ca familia să îi sfătuiască să-și consume energia debordantă într-o sală de fitness. De fapt, asemenea altor semne, sănătatea Săgetătorilor depinde foarte multe de satisfacțiile din planul profesional și familial.

Acestea sunt fructele care te pot UCIDE: Sigur le-ai consumat

5 reguli simple pentru SLĂBIT care au rezultate întotdeauna

Cum calculezi CANTITATEA de apă pe care trebuie să o bei pe zi

Capricorn

În ce îi privește pe nativii născuţi sub semnul Capricornului, iulie ar putea fi o lună destul de colorată şi care nu va fi lipsită de ambiguități din toate punctele de vedere.

Cert este că, pe lângă Saturn, stăpânul lor, mai vine şi Marte să dea o coloratură, de astă dată dinamică, un aspect mai de grabă de coșmar pentru toate celelalte semne, nu şi pentru ei. În general, vor fi puşi în situații neobișnuite, din care vor ieşi normal, cu fruntea sus.

Concluzia este că nu trebuie să le fie teamă de faptul că încă de la începutul lunii multe dintre planurile lor nu vor părea fezabile, iar perspectivele de viitor vor părea iluzorii. Să nu abandoneze ci să schimbe modul de abordare a problemelor şi să-şi continue dumul consecvent şi neabătut.

Când vine vorba de muncă, îi așteaptă lucruri interesante, în special, şi acest lucru ar putea implica schimbări semnificative în plan personal.

În sfera sentimentală și a emoțiilor este greu să spun ceva anume, deoarece, cunoscându-i pe nativii Capricorn, este greu să ghiceşti exact cum vor reacționa sau cum vor evolua.

Pe de altă parte, astrele ţin să precizeze succesul sau cel puţin că întrunesc toate circumstanţele de care au nevoie ca să atingă succesul.

Din când în când, nu trebuie decât să privească peste umăr şi să sesizeze unde este Lilith, căci ea îi va provoca să-şi asculte intuiţia şi să dea dovadă de luciditate atunci când vor să ia o decizie tranşantă.

Pe frontul relaţional găsim un peisaj extrem de variat, bogat în evoluții și fenomene extraordinare deoarece nativii Capricorn vor căuta împlinirea în partenerii lor.

Dacă sunt singuri, pot găsi dragostea la locul de muncă, în centrele de sănătate sau în instituțiile financiare, unde îşi desfăşoară activitatea sau îşi urmăresc interesul legat de bani sau desănătate.

AVERTISMENTELE transmise de UNGHII cu privire la sănătatea întregului organism

Cum poate fi cucerit un bărbat: Trucurile prin care devii irezistibilă

Greșeli făcute în dietă. VEZI ce NU trebuie să faci dacă vrei să slăbești

Este o lună în care senzualitatea lor va ieşi în evidenţă în cuplu sau dacă sunt singuri, aceasta va face să îşi găsească partenerul pe măsură. Pentru cuplurile tinere care îşi doresc un copil acum este un moment bun pentru a lucra la asta.

Pentru unii Capricorni, situația va fi atipică și ar fi logic ca ceilalţi să se aștepte la reacții care să nu corespundă așteptărilor. Dar ei contrazic aşteptările tuturor şi pur și simplu le spun – nu vă fie teamă să fiți singuri.

Răspund la ceea ce doresc ceilalţi să audă și nu la modul în care trebuie să reacționeze ei pentru înțelegerea celorlalţi. Dacă nu respectă așteptările cuiva, este problema lor – sunt așteptările celor din jur şi nu a lor.

În familie, să acorde atenție tinerei generații, pentru că cineva va avea nevoie de sprijinul lor acum, deși nu o vor spune direct.

Capricornii singuri sunt sfătuiți să-și asculte inima și să meargă în direcţia cred că îi așteaptă fericirea. S nu le fie teamă că greşesc, deoarece este mai bine să facă și să nu regrete apoi decât să nu facă și să regrete că nu au făcut.

Să-şi controleze impulsurile şi să nu răbufnească, ei nu sunt nişte tipi conflictuali dar declanşează unul mai bine să nu îl aveţi duşman, ei pleacă din start cu ideea că oricum nu au ce pierde.

Profesional au parte de multe noi deschideri şi disponibilităţi şi ar cam fi cazul să le fructifice. Este timpul să lucreze la proiectele lor şi să le pună în valoare aşa cum numai ei ştiu să o facă.

Aplecaţi spre de taliu ca de fiecare dată, vor cută să ducă lucrurile la superlativ. Acest lucru nu implică neapărat aspecte tehnice, ci mă refer, în mode special, la comunicarea care ar trebui să fie în prim plan.

Mulţi Capricorni vor fi fericiți când colegii mai tineri sau colegele le vor acorda mai multă atenție. Cum să folosească acest lucru în avantajul lor?

Simplu! Ar putea, de exemplu, să îi manipuleze, în sensul bun, pe ceilalţi, subtil, încât nimeni să nu sesizeze şi să-şi facă treaba.

Cum îți poți da seama că te înșală după MODUL în care face sex

Ne dor dinții pentru că ne-a tras curentul. Mit sau adevăr?

Tatuajul la subraț, noua vedetă a Instagramului

În acest sens, este important să fie conștienți de responsabilitatea lor și dacă sunteți pregătiţi să se ocupe şi de consecințe, să acționeze. Iulie va fi o lună de succes pentru persoanele care nu lucrează pentru ele însele.

Există șansa reală să obțină o majorare de salariu sau să promoveze într-o poziție care, deși nu este mai bine plătită, aduce demnitatea şi prestigiul pe care îl doresc.

Capricornii care au propria lor afacere să se concentreze pe proiectele deja implementate. Dinamica perioadei trebuie să se axeze pe dezvoltarea exploatărilor existente și pe renunțarea la achiziția de noi resurse.

Nu este momentul pentru independență și acțiuni curajoase pentru că vor fi copleșiți de circumstanțe.

Astrele nu le sunt favorabile din punct de vedere financiar luna aceasta. Vor exista întârzieri şi în proiectele financiare personale.

În schimb, vor avea succes în gestionarea veniturilor şi investiţiilor bugetare ale altor persoane și acest lucru îi va ajuta să-şi satisfacă propriile necesităţi.

Vor trebui să se concentreze şi pe reducerea costurilor, pe lichidarea împrumuturilor vechi și pe închiderea proiectelor inutile după data de 21 iulie.

Saturn are o influență serioasă asupra sănătăţii lor în această lună. Atracţia personală sporeşte iar vitalitatea lor se va îmbunătăți enorm.

Vor fi interesaţi de spiritualitate, vor dori să descifreze misterele vieții și ale morții iar sănătatea lor va deveni problematică după 22 iulie. Totuşi aceasta ar putea fi îmbunătățită prin conservarea energiilor fizice și sexuale.

Exerciţiul fizic și dieta îi va ajuta la menținerea sănătății. Aceste remedii simple, la domiciliu, îi pot ajuta să vă amelioreze majoritatea afecțiunilor.

Cât de NOCIVĂ este CEARA folosită la conservarea fructelor din comerţ

ATENȚIE! Ce conține, de fapt, pâinea pe care o cumpărăm

Cum se prepară CORECT pastele. Secretul din bucătăriile restaurantelor

Vărsător

În iulie Vărsătorii vor avea susţinere serioasă din partea lui Saturn, a lui Mercur, până pe 22 iulie şi a lui Marte şi bineînţeles, a lui Uranus.

Energia solară atât cât este îi ajută să se păstreze în prima linie, dar nu va avea o notă dominantă. Cu toate acestea, va fi o lună destul de dinamică şi de plină de neprevăzut.

Vor obține ceea ce doresc, dar vor realiza, de asemenea, multe lucruri neaşteptate şi chiar ar putea realiza că de ani buni, greşesc, mergând pe un anumit drum. Momentul va fi unul de cotitură şi probabil unul dintre cele mai importante ale lui 2017.

Să nu le fie teamă să se vadă aşa cum sunt, să se accepte şi să ia lucrurile ca pe un dat divin. În plin sezon estival, norocul va fi de partea lor şi vor reuşi să îşi atingă obiectivele profesionale dar şi pe cele personale.

Nu vor pierde, deși, dacă vor pot să-și ia mâinile de pe fac și să întoarcă spatele oricărei acțiuni. Ca în orice alt eveniment, au toate șansele, nu trebuie să se îndoiască de sine sau de oportunitățile pe care le au.

Este important acum să obțină cel mai bun rezultat posibil și să câștige experiență în timpul ciclului curent. Dar să fie atenți, deoarece situațiile ambigui sunt posibile datorită lui Marte.

Să nu abandoneze dacă dificultățile cresc pentru că vor ceda poziția în favoarea cuiva care nu va face față mai bine decât ei, și își vor pierde prestigiul și inițiativa. Planetele nu sunt favorabile independenței și nici nivelului lor scăzut de încredere.

Ar trebui să lase lucrurile să curgă și să accepte ceea ce se întâmplă. În altă ordine de idei, vă puteți împlini obiectivele cu ajutorul altora, dar pentru asta este nevoie de acceptare și adaptabilitate pentru a merge mai departe.

Cariera și finanțele lor vor fi puțin lezate, ca de altfel și viața sentimentală. Atât Saturn, cât și Marte vor provoca tensiuni în viața lor din cauza aspectelor nefavorabile. Activitățile sociale se vor concentra pe spiritualitate care va conduce, de altfel, viața Vărsătorilor în iulie.

Vor recurge la distracție, vor merge la reuniuni sociale și întâlniri cu oameni noi pentru a reduce stresul din viața lor. Saturn le va examina prieteniile și contactele nedorite vor fi eliminate.

Asta e dieta momentului: Slăbeşti 4 kilograme în doar 5 zile

REVOLUȚIE în domeniul nutriției! Dietele personalizate înlocuiesc vechile reguli / STUDIU

Riscul de cancer scade drastic dacă mănânci acest aliment ZILNIC

Călătoriile în străinătate la rude sau la prieteni ar trebui să fie făcute doar spre sfârșitul lunii.

Dragostea va fipentru ei mai mult o descărcare fizică, deoarece nu se implică emoțional. Un mod elegant de a trece peste toate acestea este să se răsfețe cu artele frumoase sau alte preocupări artistice.

Relațional luna iulie poate fi un succes fără îndoială pentru ei, deși personal nu vor înțelege acest lucru, în primul rând, pentru că în jurul lor se petrec o grămadă de lucruri, și nu e de mirare că, vor fi confuzi.

În al doilea rând, există posibilitatea să perceapă ceea ce se întâmplă eronat, dintr-un motiv sau altul.

Acest moment este unul extrem de personal, deci este greu să dai detalii specifice când vorbești despre sufletul cuiva. Nimeni nu ști apoi, ce se petrece în mintea unui om. Important este să nu intre în panică ci să ia lucrurile cumj sunt, vorba ceea ce ți-e scris în frunte ți-e pus!

Pe de altă parte – noi înșine ne creăm destinul, este și asta un astfel de paradox! Cel puțin unii Vărsători nu trebuie să-și facă griji pentru comportamentul lor acum.

Să fie ei înșiși și totul va funcționa a la carte. Pentru cei căsătoriți, iulie va fi o lună blândă, care va trece repede, iar în uștimele zile ale lui iulie se vor refugia undeva să se odihnească.

În ce privește partea profesională, cu Pluto retrograd, evoluția carierei și a afacerilor va încetini ritmul destul de mult. Trebuie să fie toleranți și să aștepte ca lucrurile să vină de la sine sau să se aștepte la o serie de transformări semnificative.

Vărsătorii care nu lucrează pentru ei pot găsi acum un loc de muncă nou. Problema se va referi fie la schimbarea locului de muncă propriu-zis, fie la unele schimbări, pur tehnice, la locul de muncă.

Trebuie să se folosească de acest moment, altfel vor pierde o oportunitate excelentă de a-și îmbunătăți confortul în interiorul procesului de muncă.

Și vorbesc acum despre confortul care va influența direct productivitatea muncii. Acest lucru este valabil și pentru Vărsătorii care au propriile afaceri.

Este timpul să se gândească serios la schimbările de personal. S-ar putea să fii mers greșit, o bună perioadă de timp, într-o anumită direcție iar acum a venit momentul să revină la drumul cel bun, nu trebuie să se grăbească cu astfel de decizii, ci să sesizeze momentul când o vor putea face, să mizeze pe feelingul lor.

Ținutele cu mii de like-uri pe rețelele de socializare / IUNIE 2017

Cum te dau de gol HAINELE alese în privința stării tale emoționale

Trucuri vestimentare pentru BĂRBAȚI pentru a rezista la peste 35 de grade / GALERIE FOTO

Financiar iulie le-ar putea aduce surprize în sensul că dacă vor permite lucrurilor să se petreacă în ritmul lor și vor avea răbdare să aștepte, totul va fi nu bine, ci foarte bine, conturile lor pot spori nesperat. Totuși să nu uite că Neptun este retrograd.

Totuși sănătatea lor va fi delicată după a 22 iulie și reclamă mai multă atenție. Este posibil să trebuiască să țină o dietă sau să schimbe ceva în modul lor de alimentație. Nivelul energetic va fi scăzut și de aici starea de oboseală, de aceea trebuie să doarmă cât mai mult.

Legătura dintre mâncare şi apariţia cârceilor în timpul înotului

Cel mai IEFTIN tratament împotriva căderii părului, cu efecte imediate

Pești

În iulie Peştii vor avea la fel de mult noroc pentru care sunt pregătiți pentru asta, de fapt, avem de-a face cu o perioadă extrem de favorabilă, care va avea o serie de nuanțe semnificative.

Efectul combinat dintre influxurile lui Venus și ale lui Jupiter le va permite Peştilor să iasă din orice conflict dar există şi posibilitatea ca succesele lor să fie criticate.

Adică, în același loc de muncă, nu numai că poți obține un altul dar ma sare şi câteva trepte ierarhice deodată spre surpriza contracandidaţilor săi. În ce priveşte emoțiile personale, cei care sunt singuri şi-ar putea întâlni cu ușurință soarta, în sensul cel mai bun al cuvântului.

Trebuie totuși luat în considerare faptul că nu este vorba neapărat despre dragostea propriu-zisă, deși este posibil și asta, ci mai de grabă despre o relaţie de prietenie, un fel de unitate emoțională între un student și un mentor spiritual. Este o etapă bună, de progres, care le va da încredere, totul este să nu se grăbească.

Totuşi, datorită poziției nefavorabile a lui Mercur, întărită şi de Luna Neagră s-ar putea confrunta cu unele probleme.

Remedii naturale: Cum scapi de gazele de la stomac

Lucrurile din casă, vinovate de apariția stresului. La ce trebuie SĂ RENUNȚI?

Complimentele pe care orice femeie VREA să le audă

Dacă nu îşi stabilesc în prioritățile, dacă decid că problemele celorlalţi sunt mai importante decât provocările cu cei dragi, în loc de succes, s-ar putea să se confrunte cu un blocaj major.

Relaţional, putem spune că au noroco, îşi pot găsi un partenr/ă dar fără alte angajamente. Ar putea însă întâlni pe cineva care să facă să le ticăie inima, la petreceri de familie și evenimente sociale undeva în jurul lui 8 iulie.

Căută perfecțiune în partenerul său ceea ce nu este ideal pentru dragoste sau relații pe termen lung.

Acest lucru ar putea avea efect asupra deciziei unor cupluri de a avea un copil. Există o mulțime de posibilități, dar acum mi se pare firesc să se concentreze pe acele persoane care le sunt dragi fără să încerce să le domine.

Să acţioneze cu încredere, dar să nu uite să privească în jur că să sesizeze la timp încotro se îndreaptă, deoarece atenția și capacitatea de a se adapta rapid situației le va permite să obțină ceea ce doresc, depășindu-şi duşmanii ştiuţi sau potențiali. Dacă vor să câștige inima cuiva, nu va avea un moment mai bun.

Indiferent însă ce va fi, să nu forțeze lucrurile, în special, situațiile dificile legate direct de familie ci să le trateze direct doar dacă este absolut necesar, dacă ţine însă de o dilemă aceasta se va transforma rapid într-un conflict.

Indiferent de natura aceastuia, îl vor duce într-o direcție în care nu va nicio rezolvare. În general, cuplurile căsătorite se pot bucura de vară acum, fără să uite faptul că sunt departe de a fi singuri.

Pe de altă parte, problemele analitice si preocupările pentru evoluţia cuplului vor fi prioritatea lor umărul unu.
Planul profesional va fi unul de prim rang în această lună pentru nativii Peşti.

Pot lucra la planurile de viitor ale carierei lor și pot revizui acum performanțele din ultimul timp. Dacă vor să facă schimbări să le facă doar dacă este necesar. Totuși este bine să subliniem că dacă lucrurile nu merg cum îşi doresc, atunci se pot gândi să-şi deshidă propria afacere.

Dar să nu o facă fără un plan prestabilit deoarece contextul astral sugerează o ciocnire cu sântei între problemele profesionale și cele financiare. Au nevoie de o analiză clară, concisă, cu cheltuieli prevăzute, în limitele cărora trebuie să se menţină.

Sfat pentru a avea o dantură perfectă: E de ajuns un singur gest

E DOAR de la alimentaţie! Iată de ce femeile vorbesc mai mult decât bărbaţii / STUDIU

Cum sunt ORGIILE în realitate. Dezvăluiri INEDITE ale participanților

Cei care nu au loc de muncă dar au pregătire în domeniu financiar ar putea să se angajeze într-o instituţie de profil. Cei care au afaceri pe cont propriu se vor descurca peste aşteptări.

În schimb nu este un moment propice pentru experienţe spontane, dar o planificare a acţiunilor cu singurnaţă, va duce la un rezultat pozitiv.

Tocmai de aceea nu merită să îşi asume riscul acum, chiar dacă s-au gândit la asta o lungă perioadă de timp.

Este o perioadă liniștită și destul de calmă, astfel încât ar putea decide că într-adevăr este necesar să se deplaseze aşa cum li s-a cerut de către conducere, fără a fi distraşi de alte probleme.

Cei care au propria lor afacere se pot concentra pe colegii și partenerii lor. Ajutorul din afară nu va mai fi în cale de rezolvare o problemă. Cooperarea le va permite să obțină rezultate mult mai bune.

Să nu uite că au și un inamic destul de puternic, dar pasiv din când în când, pe bolta cerească. Incapacitatea lor de a lua rapid deciziile necesare, de a rămâne într-un singur loc sau de a fi pregătită pentru schimbări majore se datorează lui Mercur, şi în cazul acesta să fie niţel mai strânşi la pungă altfel nu vor avea o creștere a câștigurilor, ci o tendință radicală opusă.
Fianciar este o lună propice fluxului de bani. Succesul financiar se obţine prin acțiuni îndrăznețe.

Sunt predispuşi spre speculaţii financiare, dar până pe 22 iulie perioada nu le este propice. Persoanele mai în vârstă din familie, pot avea unele probleme de sănătate care necesită o serie de cheltuieli serioase.

După 22 iulie vor putea obține investiţii pentru proiectele lor. De asemenea, câștigurile vor proveni din rambursări de taxe, redevențe sau de la partenerul de afaceri.

Să nu uite că pot face bani manipulând banii altora. Apoi, se mai pot pomeni că le vin bani din varii moteniri. Să fie activi, să nu fie rezervaţi, să răspundă pozitiv tuturor provocărilor şi Mercur nu le va goli buzunarele.

Ce băuturi alcoolice preferă tinerii din ziua de azi, în funcție de ocaziile de consum / STUDIU

Legătura dintre consumul de CAFEA și eficiența ANTRENAMENTELOR, dovedită științific

Cum poţi evita diabetul: Cinci lucruri neştiute până acum

Ca sănătate le recomand să evite suprasolicitarea prin socializare excesivă cu chefuri până în zori, dormit 2 ore apoi plecat la muncă, chiar dacă sănătatea lor nu dă semne că îi lasă, dar dacă vor într-adevăr să fie sănătoşi vor trebui să facă schimbări importante, pe termen lung, în rutina cotidiană. Autocontrolul este necesar pentru a rămâne sănătoşi.

Comentarii: