SANATATE

Lucrurile din casă, vinovate de apariția stresului. La ce trebuie SĂ RENUNȚI?

Foto: sorendreier.com

Știai că obiectele din casă pot fi de vină pentru apariția stresului? Iată la ce trebuie să renunți astfel încât să te asiguri că nu te vei confrunta cu anxietatea sau stresul.

1. Hainele care îți sunt mici

Dacă păstrezi acasă anumite obiecte vestimentare care nu te mai încap, dar preferi să nu renunți la ele, crezând că la un moment dat vei ajunge la greutatea din trecut, atunci acesta poate fi un motiv pentru care ești stresată. De ce? Pentru că astfel te vezi obligată să trăiești în trecut sau în viitor, și să nu te bucuri de prezent. Astfel vei atrage în viața ta energiile negative.

2. Ecranele

Indiferent dacă este vorba despre ecranul televizorului, ecranul tabletei sau ecranul telefonului, rezultatul este același. Acestea pot ava un impact negativ asupra sănătății ochilor. Asta pentru că în timp ce te uiți la acele ecrane, clipești mai des.

Zbori des cu avionul? Iată ce poţi păţi / VIDEO

Fructoza, mult mai sănătoasă decât zahărul ”de masă” / STUDIU

Ținute de vară care arată PERFECT, indiferent de siluetă

3. Dezordinea

Potrivit specialiștilor, dezordinea din casă poate duce la apariția stresului. Poate fi de vină pentru stările de nervozitate, pentru problemele legate de concentrare. Potrivit unui studiu, cei care își fac patul în fiecare dimineață reușesc să doarmă mai bine.

Foto: Pinterest.com

4. Alimentele sănătoase pe care nu le mănânci

Poate ai acasă anumite alimente sănătoase, pe care le ții pentru momentul acela în care vei hotărî să adopți un stil de viață sănătos. Însă, dacă nu ai de gând să le consumi, cel mai bine ar fi să renunți la ele. Asta pentru că te vor face să te simți inconfortabil.

Foto: Pinterest.com

De ce NU este recomandat să ții parfumul în baie

Cauzele surprinzătoare ale problemelor de memorie

Mituri despre celulită și cum poți de scăpa de ea

5. Lucrurile legate de serviciu

Dacă, spre exemplu, nu îți termini treaba la locul de muncă și decizi să iei acasă anumite dosare, atunci acestea pot fi o sursă de disconfort pentru tine. Mai ales dacă le ții aproape de dormitor. Îți vor aminti de lucrurile pe care nu ai reușit să la termini la timp.

Comentarii: