LIFESTYLE

”Game of Thrones”: Fanii sunt în extaz după apariția unui nou trailer / VIDEO

Un nou trailer pentru sezonul al șaptelea din „Game of Thrones” a fost postat miercuri online, acesta conținând mai multe scene de luptă epice ce par să respecte promisiunea producătorilor că noul sezon va fi mai scurt, dar mai intens, relatează joi International Business Times.

În noul trailer pot fi văzute cel puțin patru secvențe majore de acțiune ale serialului din acest an — o bătălie navală, asediul unui castel, o luptă împotriva așa-numiților „White Walkers” (Umblătorii albi) de dincolo de Zid, precum și atacul unei hoarde de Dothraki împreună cu dragonii lui Daenerys Targaryen (Emilia Clarke).

Pe fundal poate fi auzită vocea personajului Jon Snow (Kit Harington) vorbind despre război și pledând cu insistență pentru un front unit împotriva Umblătorilor albi, care este principala amenințare cu care se confruntă regatele din Westeros divizate de lupta internă pentru putere, notează Agerpres.

Beric Dondarrion (Richard Dormer) se întoarce și el în acest an și pare că va fi implicat în luptele din regat. Într-una dintre scene el poate fi văzut cum își dă foc sabiei și i se alătură lui Jon Snow într-o luptă, de dincolo de Zid, la fel ca și Tormund (Kristofer Hivju).

Adevăratele motive pentru care medicii recomandă ochelarii de soare

Îţi trosneşti degetele? Vezi cât de NOCIV este acest obicei!

Obiceiurile alimentare care îți strică dinții. VEZI care sunt soluțiile pentru a te proteja

Pecetea kraken-ului de pe navele din bătălia navală confirmă că Euron (Pilou Asbćk) va fi implicat în lupta împotriva Yarei (Gemma Whelan) și a lui Theon, cei doi Greyjoy care au plecat din insulele lor natale și i s-au alăturat lui Daenerys Targaryen cu o parte din flotă.

Știi care este măsura CORECTĂ a porțiilor de mâncare?

Transpiraţia excesivă. Ce remedii naturiste sunt și EFICIENTE

De asemenea, atrage atenția International Business Times, un alt personaj important ar putea muri în sezonul al șaptelea al „Game of Thrones”. Cuvintele rostite de Sansa (Sophie Turner) spre finalul trailer-ului sunt sumbre. „Lupul singuratic moare, dar haita supraviețuiește”, anunță ea profetic.

Comentarii: