REVIEW

INCREDIBIL! Și totuși soarele este VERDE!

 

Oricât de nebunesc ar suna această afirmație să nu uităm faptul că și cerul pare albastru cu toate că lucrurile nu stau chiar așa. Efectul Tyndall este vinovat pentru această iluzie optică prin care cerul pare să aibă culoarea albastră sau pentru care unii oameni par să aibă ochii de altă culoare, notează brokensecrets.com

Atunci când cercetătorii au măsurat lungimea de unde (culoarea) a soarelui au descoperit faptul că spectrul acestuia se află undeva în zona albastru și verde (aproximativ 500 nanometri). Științific vorbind putem afirma faptul că soarele este verde-albăstrui!

Foto: Pinterest.com

Dar de ce nu îl vedem verde? Soarele nu pare să aibă culoarea verde deoarece acesta emite lumina și cu alte lungimi de undă, astfel încât prin felul în care ochii noștri funcționează percepem totul ca fiind lumină albă.

Ce PREȚ are oja folosită de 28 de ani de Regina Elisabeta

WOWWW!!! Cum arată Sistine Stallone, fiica lui Sylvester Stallone! / GALERIE FOTO

Care sunt SINGURII bărbați din zodiac în care poți să ai ÎNCREDERE

Tot datorită felului în care ochii noștri funcționează noi putem vedea o stea ca fiind verde numai dacă aceasta va emite fotoni pe lungimea de undă verde. Cum acest lucru este puțin probabil, nu vom vedea niciodată o stea verde ca fiind cu adevărat verde.

Comentarii: