SANATATE

Lucrurile pe care GINECOLOGUL tău ar dori să NU le mai faci

Foto: Pinterest.com

Atunci când o femeie își alege un medic ginecolog, ea are în vedere anumite criterii. Însă, ceea ce unele femei nu știu este că și medicii și-ar dori ca pacientele lor să cunoască anumite lucruri. Iată care sunt acele lucruri pe care medicul ginecolog ar vrea să nu le mai faci.

Nu trebuie să crezi tot ceea ce citești pe internet

Este bine să te documentezi, însă nu trebuie să crezi orice citești pe internet. Asta pentru că un specialist îți va spune cu precizie care este problema pe care o ai sau dacă ai într-adevăr o problemă. Tocmai de aceea nu trebuie să crezi tot ceea ce citești. Sunt multe persoane care cred că suferă de boli grave după ce citesc unele informații de pe internet. Însă, în realitate, după ce merg la medic, descoperă că nu era vorba despre nimic grav.

Schimbă-ți hainele imediat după ce faci sport/efort intens

După ce faci sport trebuie să îți schimbi hainele. Asta pentru că altfel riști să dezvolți anumite infecții. De asemenea, medicii le recomandă femeilor să folosească lenjerie din bumbac. Asta pentru că lasă pielea să respire.

Transpiraţia excesivă. Ce remedii naturiste sunt și EFICIENTE

Care sunt regulile ELEMENTARE de BUN SIMȚ pe care toată lumea ar trebui să le cunoască

Spune-i IMEDIAT ginecologului tău dacă apar dureri în timpul actului sexual

Este important să îi comunici medicului dacă ai dureri în timpul actului sexual. Dacă te confrunți cu o astfel de problemă, trebuie să vorbești cu medicul despre ea. Asta pentru că poate fi vorba despre mai multe afecțiuni care au un astfel de rezultat. Chisturile ovariene, fibroamele, endometrioza, infecțiile vaginale se numără printre cele mai cunoscute și mai frecvente cauze.

Foto: Pinterest.com

Ginecologul NU este medicul tău de familie

Nu uita că medicul ginecolog nu este medicul de familie. De aceea, dacă ai alte probleme legate, spre exemplu, de o răceală sau orice altceva, nu uita că nu cu ginecologul trebuie să discuți.

DIY/ Trucuri de frumusețe pentru un TEN PERFECT

Cum să-ți păstrezi calmul, indiferent de provocări

Scapă de tânțari cu ajutorul PLANTELOR

Întreabă-ți ginecologul, NU îți aplica singură tratamentul

Nu te mai trata așa cum crezi de cuviință. Dac ai anumite simptome, cel mai bine ar fi să mergi la medic. Nu trebuie să te tratezi după ureche. Ar putea fi vorba despre o altă afecțiune decât cea pentru care iei medicamente.

Comentarii: