REVIEW

Care sunt regulile ELEMENTARE de BUN SIMȚ pe care toată lumea ar trebui să le cunoască

Manierele de care dai dovadă reprezintă cartea ta de vizită în societate. Dacă vrei să le lași o impresie bună celor din jurul tău, este important să cunoști câteva reguli de conduită. Toți ne dorim să fim tratați cu respect, astfel că acesta trebuie să fie primul criteriu după care să te ghidezi atunci când intri în contact cu ceilalți.

Dacă știi principalele reguli de bun simț, nu numai că vei fi considerată o persoană manierată și respectuoasă, dar te vei face și mai ușor remarcată în anumite grupuri. Iată nouă reguli fundamentale de bun simț pe care toată lumea ar trebui să le știe și să le respecte.

Nu întârzia niciodată la o întâlnire

Punctualitatea este o regulă importantă de bun simț, astfel că ar trebui să o respecți întotdeauna. Nu contează cât de bine cunoști persoana cu care ai întâlnire, important este să îți dai cuvântul și să fii la ora stabilită în locul convenit. Toți vor ști că ești o persoană pe care se poate conta. Dacă întârzii ori nu poți să ajungi, anunță întotdeauna schimbările intervenite.

Mănânci mult usturoi? Vezi cu ce PROBLEME de sănătate te poți confrunta!

Diferenţa dintre fasolea verde şi cea galbenă. Care este mai sănătoasă

Aruncă resturile alimentare din frigiderul de la muncă

Așa cum îți faci curățenie acasă în frigider, la fel ar trebui să faci și la locul de muncă. Nu este nimeni obligat să arunce după tine resturile alimentare. Este obligația ta să ai grijă la ceea ce ai în frigider.

Nu vorbi tare la telefon

O altă regulă de bun simț de care trebuie să ții cont implică utilizarea telefonului. Convorbirea ta îi poate deranja pe cei din jur dacă este purtată pe un ton ridicat ori dacă folosești anumite cuvinte nepotrivite.

Foto: Pinterest.com

Oferă-ți ajutorul când ești în vizită

Chiar dacă ai fost invitată undeva, nu înseamnă că nu ar trebui să te intereseze deloc ceea ce lași în urma ta. Dacă este multă dezordine, spune-le gazdelor că te oferi să le ajuți să facă ordine. Chiar dacă nu toate persoanele vor fi de acord cu acest lucru, fii sigură că vor aprecia intenția ta.

Poziţii erotice care creează dependenţă

Zodiacul DEFECTELOR. De ce Săgetătorii sunt buni PARLAMENTARI, iar de Gemeni e bine să te FEREȘTI

Cum poți SCĂPA pielea lăsată după slăbire

Înapoiază la timp lucrurile împrumutate

Fie că este vorba de bani, de haine ori de cărți, înapoiază mereu lucrurile respective. Nu aștepta ca persoana care te-a ajutat să îți vorbească despre acest lucru. Tu ești cea datoare să își amintească de obiectele respective.

Nu aștepta să ți se plătească mereu nota de plată

Indiferent că ieși în oraș cu părinții, cu iubitul ori cu prietena cea mai bună, nu te aștepta ca acele persoane să plătească mereu nota de plată. Chiar dacă nu stai bine la capitolul financiar, încearcă măcar din când în când să plătești singură ceea ce ai consumat. De asemenea, nu ar strica să le întorci favoarea.

Foto: Pinterest.com

Nu îți verifica telefonul în permanență

Verificarea constantă a telefonului lasă de dorit atunci când te afli într-un grup. În loc să le acorzi atenție celor cu care ești, tu preferi să stai cu nasul în mobil. Nu faci altceva decât să le oferi impresia că nu te încântă prea mult compania lor și că ai lucruri mai importante de făcut.

Oferă locul tău persoanelor care au nevoie

O altă regulă de bun simț pe care ar trebui să o respecte oamenii are legătură cu locul din mijloacele de transport în comun. Este frumos să faci acest gest pentru persoanele mai în vârstă, pentru gravide și pentru femeile care țin un copil în brațe.

Nutriţioniştii avertizează: aceste alimente îţi taie pofta de sex !

Pâinea prăjită, mare pericol pentru sănătate: Creşte riscul cancerului

Apa minerală, marele duşman al corpului tău: De ce te îngraşi când o consumi

Nu deranja oamenii când ai bagaje

Atunci când ai bagaje, asigură-te întotdeauna că acestea nu îi deranjează pe cei din jurul tău. Cel mai bine este să le așezi lângă tine și să fii atentă la ele. Prezintă-ți scuzele atunci când incomodezi pe cineva de lângă tine și încearcă să remediezi situația.

Comentarii: