FRUMUSETE

Cum poți SCĂPA pielea lăsată după slăbire

Foto: Pinterest.com

Calvarul persoanelor care slăbesc excesiv într-un timp scurt, fără să-și hidrateze pielea corespunzător și fără să facă mișcare, începe abia după ce au scăpat de kilograme. Vergeturile și pielea lăsată în urma slăbirii pot provoca tulburări serioase femeilor care aibia au scapat de corvoada colăceilor.

În urma unor studii atent realizate, s-a constatat că 1 din 3 femei care reușesc să slăbească suferă mai mult după acest proces. Vergeturile duc la depresie, iar multe dintre reprezentantele sexului frumos nu știu ce să facă pentru ca pielea lor să=si recapete aspectul initial.

Una din soluțiile sigure este cea de corectare a pielii lăsate cu ajutorul chirurgiei, însă nu toată lumea își permite să dea bani grei medicilor esteticieni sau nu toate dintre noi suntem dispuse sa apelam la bisturiu.

Cum au o siluetă de invidiat? Vedete care mănâncă ACELAȘI lucru în fiecare zi!

Secretul longevităţii: ce INGREDIENTE folosesc chinezii pentru a trăi mai mult

Peste 80% dintre bărbații din politica românească se îmbracă DEZASTRUOS

Există insa un remediu naturist care face furori pe site-urile de sănătate din Spania, menit să înlăture vergeturile și pielea lăsată după slăbire.

Foto: Pinterest.com

Pentru prepararea acestui remediu ai nevoie de o ceașcă cu zaț de cafea, o anghinare, 3 tablete de camfor și două cani pline cu apă.

Dizolvă tabletele de camfor în apă și pune apa la fiert, la foc mediu. După 30 de minute, adaugă anghinarea și zațul de cafea. Amestecă după ce ai oprit focul până când compoziția se omogenizează.

Aplică amestecul cu ajutorul unor mănuși pe zona cu vergeturi ori în locurile în care pielea atârnă inestetic. După 15 minute, îndepărtează amestecul cu săpun normal și apă călduță. Pentru o și mai bună igienizare poți folosi apă oxigenată. Repeta procedeul cel putin o data la doua zile, timp de o luna – o luna si jumatate.

FALS sau ADEVĂRAT/ Trucuri de BEAUTY de pe net şi rezultatul lor în realitate

Obiceiurile care, fără a vă da seama, vă afectează relaţia sexuală

Mănâci sănătos, dar îți este foame în permanență? Ferește-te de acest INGREDIENT!

Această combinație redă elasticitatea pielii și este un antidot fantastic pentru persoanele care vor să scape de vergeturi, sustine femeile care au incercat.

Comentarii: