FRUMUSETE

Ce se întâmplă dacă aplici gheață pe față în mod repetat

Foto: Pinterest.com

 

Multe dintre tratamentele cosmetice aplicate în saloanele de beauty sunt extrem de costisitoare. Iar, în cazul unora dintre ele, nu există nici măcar garanția succesului astfel încât investiția făcută să merite.

Prin urmare, dacă nu stai foarte bine cu finanțele în această perioadă sau dacă, pur și simplu, vrei doar să încerci tratamente naturiste, îți prezentăm astăzi unul dintre acestea. Nu te costă nimic, însă beneficiile asupra pielii tale vor fi imense.

Iată ce se întâmplă așadar dacă apelezi la un truc pe cât de simplu, pe atât de vechi: cuburile de gheață aplicate pe față.

Foto: Pinterest.com

1. Ajută la micșorarea porilor. Este o metodă simplă și eficientă. Pentru a scăpa de porii dilatați este bine să te freci pe față în fiecare zi cu gheață.

Primăria Romei vrea să restricționeze accesul turiștilor la Fontana di Trevi

Revoluţie în medicină: S-a descoperit planta care poate vindeca 100 de boli

Kate Middleton, baie de mulțime în Luxemburg. Ce ținute a abordat Ducesa / FOTO

2. Folosește gheața dacă ai fața umflată. Dacă ai această problemă, atunci ai putea încerca să folosești gheața. Pune câteva cuburi de gheață într-o batistă și ține-le apăsate pe față. Astfel, vei scăpa de aceste probleme.

3. Te ajută să lupți împotriva cearcănelor. Pielea de sub ochi este sensibilă. De aceea, dacă apar cearcănele, o soluție simplă și eficientă este gheața. Astfel, previi sau tratezi această problemă supărătoare. Tot ce trebuie să faci este să aplici gheața pe pielea afectată.

Foto: Pinterest.com

4. Dacă ai ochii umflați, gheața te poate ajuta. Dimineața, când te trezești, ochii tăi pot fi umflați. Acest fenomen apare din mai multe motive. Ar putea fi vorba despre faptul că nu ai dormit suficient sau, poate, ai plâns prea mult. Pentru a trata ochii umflați, este bine să pui gheață într-o batistă. Ține gheața pe ochi timp de câteva minute și, astfel, vei scăpa de probleme.

Alimentele care te ajută la ALBIREA dinților

Află ce STIL VESTIMENTAR ți se potrivește în funcție de zodie

Care este temperatura ideală de COACERE a diferitelor preparate

5. Te scapă de coșuri. Pe lângă faptul că sunt inestetice, coșurile pot fi dureroase la atingere. De asemenea, poți folosi gheața pentru a scăpa de ele. Tot ce trebuie să faci este să pui gheață pe zonele afectate.

6. Dacă vrei ca machiajul să persiste, atunci gheața poate fi soluția. Machiajul va fi persistent dacă folosești un truc simplu. Înainte de aplicarea acestuia, este bine să dai cu puțină gheață pe față. Este un truc pe care l-ai putea încerca și tu

Comentarii: