NUTRITIE

Cum au o siluetă de invidiat? Vedete care mănâncă ACELAȘI lucru în fiecare zi!

V-ați întrebat de multe ori probabil cum reușesc vedetele să aibă o siluetă de invidiat, care este secretul lor ascuns? Se pare ca acestea au un stil de viață echilibrat și, mai ales,  mănâncă zilnic aceleași lucruri, cu mici excepții.

Cu totii am auzit de dietele bazate pe fructe, legume sau doar proteine. Internetul este plin cu recomandari de diete, insa multe dintre ele se dovedesc a fi ineficiente odata ce renunti la ele si revii la stilul normal de viata. Pentru Mariah Carey, Eva Mendes și Kylie Jenner repetiția nu e numai mama învățaturii, ci și cheia unei siluete perfecte. Iată:

1. Kourtney Kardashian

Chips-urile făcute din cartofi dulci sunt snacks-urile ei preferate, fiind lipsite de gluten. Aceasta taie cartofii felii, îi stropește cu ulei de măsline și folosește rozmarin pentru a le oferi un gust autentic.

2. Eva Mendes

Actrița preferă să mănânce același tip de mâncare atât la prânz, cât și la cină. Ea servește somon cu orez și o salată.

Care sunt cele mai bune alimente pentru a scăpa RAPID de celulită

SECRETELE din prânzul francezilor

3. Mariah Carey

Ea recunoaste că se înfometează, dieta ei fiind formată doar din somon norvegian și carpere.

4. Tiffani Thiessen

Pe farfuria lui Tiffani o să găsim 4 zile din 5 o felie de pâine cu un ou prăjit și varză furajeră, iar în cea de-a cincea zi găsim pizza.

Alimentele care te ajută la ALBIREA dinților

Află ce STIL VESTIMENTAR ți se potrivește în funcție de zodie

Care este temperatura ideală de COACERE a diferitelor preparate

5. Bella Hadid

Modelul mărturisește că mănancă zilnic cartofi prăjiți cu brânză și ketchup. Pe cine păcălim? Cu toții ne-am dori să mâncăm fast food și să arătăm așa… Cert este ca modelul are gene bune si isi permite un regim alimentar variat, din care nu lipsesc carbohidratii si dulciurile.

Comentarii: