NUTRITIE

Băuturi pe care NU ar trebui să pui niciodată gura

Foto: Pinterest.com

Există în comerț o mulțime de produse care par atât de gustoase și de nevinovate astfel încât nu ne gândim nici măcar o clipă la faptul că acestea ar putea fi nesănătoase sau că ar putea contribui negativ la aspectul nostru. Despre alimentele pe care nu ar trebui să le consumăm niciodată am vorbit de mai multe ori,  așa că acum a sosit și timpul să vorbim despre băuturile ce ne atrag din comerț, însă care sunt foarte dăunătoare atât sănătății noastre cât și frumuseții

Energizante

Cu toții avem zile mai puțin bune atunci când ne simțim foarte obosiți și parcă nu avem energie și chef să facem nimic. În astfel de situații un energizant pare cea mai bună soluție, nu-i așa? Ei bine chiar dacă energizantele par rezolvarea multor probleme, ar trebui să știți că acestea sunt printre cele mai dăunătoare produse de pe piață. Spunem asta deoarece energizantele sunt bogate în zahăr astfel încât riscul unui atac cardiac este foarte mare. De asemenea acesta mai este și bogat în calorii.

Foto: Pinterest.com

Ciocolată caldă

Poate că ciocolata caldă este cea mai gustoasă băutură pe care o poți găsi într-un local. Recunoaștem faptul că aceasta este o băutură bună la gust însă pe cât de bună pare pe atât de nesănătoasă este.

Mituri despre celulită și cum poți de scăpa de ea

Cum evităm îmbătrânirea: Greşelile pe care NU trebuie să le facem

Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme? Ce alimente a evitat

În primul rând o porție conține aproximativ 700 de calorii precum și foarte mult zahăr și grăsimi nesănătoase. Pe scurt, este cu adevărat un adevărat pericol mai ales atunci când ai probleme cu inima.

Foto: Pinterest.com

Ceai rece din comerț

Atunci când comanzi un ceai rece te gândești că bei ceva sănătos nu? Ei bine dacă asta crezi despre ceaiul rece din comerț ar trebui să știi că te înșeli.

MINCIUNILE pe care le spui zilnic

10 mituri despre vegetarieni

NU mai porni aerul condiţionat IMEDIAT după ce urci în maşină! Iată de ce

Ceaiurile reci conțin foarte multe chimicale dar și foarte multe calorii și o cantitate mare de zahăr. Astfel această băutură nu este deloc sănătoasă ci chiar foarte dăunătoare. Totuși dacă îți place acest tip de ceai îl poți prepara singură acasă evitând însă să pui zahăr pe care îl poți înlocui cu mierea de albine.

Foto: Pinterest.com
Așadar, dacă dorești să ieși în oraș cu o prietenă atunci ar trebui să știi că aceste produse nu ar trebui nici măcar să îți atragă atenția deoarece sunt foarte nesănătoase.

Comentarii: