MODA

Cum te dau de gol HAINELE alese în privința stării tale emoționale

Foto: Pinterest.com

 

Probabil nu realizezi acest lucru, însă starea ta emoțională joacă rol important în alegerea ținutelor tale, zi de zi. Fie că te trezești plină de energie și cu sentimentul că poți cuceri lumea, fie că nu ai chef de nimic și vrei să treci neobservată, ținutele tale vor arăta perfect aceste stări.

Dacă alegi piese vestimentare largi sau groase, înseamnă că nu ești mulțumită de viața ta și ai nevoie de mai multă siguranță, spun de exemplu specialiștii în analize comportamentale. Ceea ce, recunoaște, este perfect adevărat!

Iată ce tip de haine suntem predispuși să alegem în funcție de starea emoțională:

Sentimentul de eșec

După o zi în care nimic nu a iești conform planurilor tale, îți vei dori să scapi cât mai repede de hainele pe care le-ai purtat. Este o metodă de a elimina fizic tot ceea ce amintește de emoțiile negative de peste zi. De aceea, te vei grăbi să renunți rapid la hainele pe care le-ai purtat în favoarea unui halat, a unui pulover gros sau a unor haine confortabile, care te fac să te simți în siguranță.

SFATURI esenţiale ale medicilor care te vor şoca: Ce să faci când îţi curge sânge din nas

Scapă de ALERGII cu ajutorul uleiurilor esențiale

DESCOPERIRE REVOLUȚIONARĂ! Analiza de sânge care anunță cu 1 an înainte APARIȚIA cancerului

Încrezătoare

Când te simți foarte încrezătoare în forțele tale, atunci acest lucru va fi vizibil și în ținutele pe care le alegi. Cel mai probabil vei purta haine îndrăznețe, care îți pun corpul în valoare și care atrag atenția celor din jur. O rochie neagră, strânsă pe corp, ar putea fi una dintre opțiuni.

Foto: Pinterest.com

Tristă

Atunci când ești tristă, te confrunți cu dorința naturală de a purta haine confortabile, care te fac să te simți bine. Dacă te confrunți cu nevoia de a te „înfășura” într-un pulover mare și gros, care să-ți țină de cald, este un semn că ceva te nemulțumește profund în viața ta.

Adevărul despre coafura femeilor: Lungimea părului indică personalitatea

Autostrada din România pe care NU va merge nicio mașină/ VIDEO

Puternică

Piesele vestimentare cu linii structurate, definite sunt alegerea către care te vei îndrepta dacă simți că poți conduce o companie de top.
Încrederea în abilitățile tale de lider te va îndemna să optezi pentru sacouri, costume de inspirație masculină sau pantaloni largi. Le vei purta fie că te simți puternică, fie că îți dorește o doză în plus de curaj pentru a realiza ceea ce ți-ai propus.

Foto: Pinterest.com

Seducătoare

Când te simți sexy și vrei să arăți asta, cel mai probabil vei alege printuri îndrăznețe, culori puternice și croieli mulate. Fie că ești într-o relație sau nu, există momente în care îți dorești să primești atenție în plus, iar hainele pe care le porți te vor ajuta să o obții.

Foto: Pinterest.com

Epuizată

În perioadele în care te simți lipsită de energie, alegerea unei ținute ți se va părea o misiune foarte dificilă. Din această cauză, îți vei îndrepta atenția asupra alegerilor clasice, pentru care nu trebuie să-ți bați capul, precum o pereche de jeanși, un pulover și ghete sau oricare altă combinație simplă.

Semnele care îți arată că ai o circulație sangvină deficitară. Ce trebuie să faci

De ce este indicat să NU cureţi cartofii noi de coajă

Oboseala inexplicabilă. Cauze posibile

Fericită

Atunci când ești mulțumită de viața ta și te afli într-o perioadă plină de realizări, vei fi mult mai dispusă să porți ținute îndrăznețe. De asemenea, vei fi încrezătoare și dornică să încerci ceva nou, chiar dacă pare riscant. Schimbările de look și reinventarea garderobei au loc de obicei în astfel de perioade.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: