NUTRITIE REVIEW

Cum se prepară CORECT pastele. Secretul din bucătăriile restaurantelor

Foto: Pinterest.com

Puține gospodine știu cum se prepară pastele corect. Bucătarii pricepuți cunosc o serie de trucuri, de secrete, pe care e bine să le știm și noi.

Într-adevăr, pastele la restaurant se pregătesc într-un anume fel. De altfel, probabil ai simțit că au un gust mai bun decât cele pe care le-ai făcut la tine acasă. Unul dintre secrete, conform bucătarilor italieni, este să le fierbi cu două minute mai puțin decât timpul recomandat pe ambalaj.

Prin reducerea timpului de fierbere cu aproximativ două minute vei păstra consistența pastelor.

Cum poți recunoaşte ochelarii de soare CONTRAFĂCUȚI

Efectele minune ale vaniliei: Medicament pentru mai multe boli

Un alt secret este acela de a pune pastele, cu câteva minute înainte de servire, în sosul special pentru a se îmbiba bine aroma.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Ce poți să faci cu apa în care ai fiert pastele

1. Poți folosi apa în care ai fiert pastele pentru aluat pentru pâine sau pizza. Apa de la paste are apă sărată, fapt pentru care nu mai ai nevoie de sare în plus la prepararea aluatului.

2. De asemenea, datorită conținutului de sare din apă, îți poți spăla părul cu ea. Apa în care ai fiert pastele ajută la refacerea părului uscat sau deteriorat, redându-i volumul.

Poziţii erotice indicate femeilor TIMIDE

Știi ce este A DOUA adolescență și LA CE VÂRSTĂ se manifestă

Care este PRIMUL SEMN de Alzheimer la o persoană tânără / STUDIU

3. Totodată, îți poți trata și picioarele cu apa în care ai fiert paste. Apa cu sare tratează picioarele umflate și obosite și previne apariția și evoluția ciupercii piciorului.

4. Poți folosi apa fiartă și pentru a îngriji plantele. Apa este bogată în nutrienți și le va face să crească frumos și repede.

Comentarii: