SANATATE

INCREDIBIL! Cum îți poate TRANSFORMA apa oganismul

Apa este un element uimitor, o adevarata metafora a vietii. Apa acopera trei patrimi din pamant, iar omul este facut trei sferturi din apa. Apa are multiple calitati pe care dr. Wayne Dyner ne recomanda sa le invatam si sa le aplicam in viata de zi cu zi, pentru a fi sanatosi.

Fii calm!

Intr-o lume agitata, bombardata cu informatii, este absolut provocator sa poti sta calm. Totusi, sanatatea vine dintr-o stare de calm. Ai observat ca atunci cand privesti o apa calma (chiar si intr-un pahar), nemiscata simti ca te eliberezi de stres? Ai observat ca atunci cand esti calm, linistit, te poti concentra si poti lua decizii mai bune? Nu lua niciodata decizii atunci cand esti furios.

Fii dinamic!

Apa este dinamica in multe feluri, se modifica tot timpul. Fiecare val este altfel. Nu apuci sa te plictisesti de apa, pentru ca intotdeauna este altfel. Atunci cand vei invata sa fii dinamic, vei vedea ca nu vor aparea momente de plictiseala si rutina in viata cuplu, mai ales.

Care sunt PRIMELE SEMNE care îți arată că ai probleme cu glanda TIROIDĂ

Cercetătorii au decis: ce fel de oameni sunt cei care obișnuiesc să înjure DES

De ce mediteraneenii combină uleiul de măsline cu zeama de lămâie?

Fii flexibil!

Apa poate lua orice forma. Indiferent de recipientul in care o torni, apa se transforma. O pui la concelator, ingheata. O incalzesti, se evapora. Daca mama natura hotaraste ca este timpul sa bata vantul, apa imbratiseaza vantul. Iar cand furtuna se potoleste, apa este uimitor de linistita. Ai vazut vreodata o apa la 6 dimineata? Este cufundata in pace. In viata de zi cu zi acest lucru se poate traduce in a imbratisa orice obstacol. Sa fii flexibil si deschis sa-l infrunti si sa-l depasesti. Apoi sa te linistesti, sa te odihnesti.

Nu da înapoi!

Apa poate fi uneori de neoprit, daca asa vrea mama natura. Valurile sunt atat de puternice incat pot rasturna orice obstacol intalneste in cale.

Apa isi croieste drumul pe care trebuie sa treaca. Si noi oamenii avem abilitatea ca intr-un domeniu sa excelam atat de mult, incat nimic sa nu ne poata opri din drum.

DE CE doar peștele se poate mânca CRUD, nu și carnea de PUI / VIDEO

ALFĂ ce spune CAFEAUA preferată despre partenerul tău

Orgasm de 60 de secunde? Ce trebuie să faci pentru a-l obține

Ai răbdare!

Apa are abilitatea de a astepta. Pot trece milioane de ani pana cand va eroda o stanca si va ajunge intr-un loc in care oamenii nu si-ar inchipui ca poate ajunge. Iti trebuie rabdare sa astepti atat! Rabdarea infinita, aduce rezultate sigure.

Apa este uimitoare, iar daca reusesti sa introduci in viata ta aceste calitati magice, vei vedea cum magia va intra si in viata ta.

Comentarii: